LMA Clopotei de ian-febr 2008 in sarbatoare (182)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns zuzele2008 spune:

CAPITOL NOU!

in cinstea Stancutzei, a lui Eleni (pentru maine 05.02) si a mamicii ei minunate!

elle

va astept la in capitol 183!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_dimitris spune:

Daca nu ajunge elle mai repede la birou... parca vad ca ajungem iar la 24 de pagini caci mi-am suflecat eu manecile si ma apuc de scris....

Grati, offf ce vecini nebuni si nenorociti ai !!! Si te inteleg asa de bine... Eu mi-am vandut apartamentul cu 2 camere in care stateam inainte din cauza la astfel de vecini... Mie imi ciocaneau in tevi de zeci de ori pe zi. Dimitri avea 1 an si jumatate cand m-am mutat acolo. Am rezistat doar un an... De cate ori scapa vreo jucarie pe jos - bateau in teava. De cate ori plangea ( de... copil mic... mai plagea!) bateau in teava ! M-am enervat intr-o zi asa de tare ca dupa ce mi-au ciocanit in teava am coborat la usalor si nu am ciocanit sau sunat ca sa-mi deschida am lovit cu pumnii si picioarele, am urlat la usa lor pana au deschis usa ... Imi vine sa rad si acum cand imi amintesc figurile lor speriate... Eram cu telefonul in mana si eram pregatita sa sun la politie. Ce mai... le-am facut un scalndal monstru. I-am amenintat ca-i dau in judecata, ca o sa chem politia si vreau sa spun ca 2 luni cat am mai stat acolo nu au mai batut niciodata in teava...
Oricum, mie mi se pare cumplit sa ai astfel de vecini... Eu intr-un an de zile nu am putut niciodata sa-mi usuc parul cu foenul pentru ca mi-era teama de o alta "ciocanire"...si exemplele pot continua...
Fale si tu scandal la randul tau ca oamenii astia nu inteleg de vorba buna si rationamente logice, de bun simt...
Am vazut fotografiile cu dudu mic si frumos Incredibil cum stie sa tina creionul in mana la doar un an !!!!! Chiar ar trebui sa-i inramezi "opera" ! mamica mandra de copii ei frumosi si destepti !!!!

Deiutza, felicitari pentru starea "bipeda" a micutei Ana !!!! asteptam fotografiile !!!

Honey, este mortal AJ in filmuletele alea

Cyntia, imi pare tare rau sa aud ca octi este tot bolnavior... Offf!!! Bine ca ai scapat de internare! Cum mai este astazi ?

Larisuc, "banale" au fost suzetele Ceea ce mi-ai trimis tu este ceva super tare!!! Iar surpiza facuta a fost de 100 de ori mai mare !!! Multumesc muuuult inca odata !!!!
Stiu cum este sa faci zeci de ture prin casa... Si stai sa vezi ca si dupa ce va merge singurica tot va trebui sa te plimbi cu ea de mana sau dupa ea pentru ca va cadea destul de usor...
Cum merg pregatirole pentru petreceri ?

Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze

povestea nasterii lui eleni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

"La multi ani!" Anutzei de Naty. Sa fii sanatoasa si norocoasa iubita mica!

"La multi ani!" mamicii Diana de printesa Sofiuca! Mami frumoasa si blanda sa-ti dea Dumnezeu numai bine!

mami de Ozi (22.05.99) si Tudorash (29.01.08)

http://www.flickr.com/photos/23738993@N08/

Mergi la inceput