LMA Clopotei de ian-febr 2008 in sarbatoare (182)
Raspunsuri - Pagina 12
ginnette spune:
Neata si de la mine,
Saru'mana de
[b[]Helene,
E a 3-a deja - sunt treaza de la 4:00.
Buburuza s-a trezit din ora in ora; la 11:30 si la 4:00 in racnete de a trebuit s-o trezesc ca nu se mai potolea.
Nu stiu de la ce este, dar am renuntat sa ma mai intreb.
Ancab, te-nteleg perfect 
Spor la invatat; stii ca cea mai grea nota este 6; celelalte sunt mult mai usor de obtinut ![]()
Aseara l-am admirat pe Tudor cum deseneaza si pe AJ cum impinge scaunul - minunati
!
Nati, cum mai sunteti?
LA MULTI ANI CU SANATATE SI NOROC, ANDREEA BIANCA!
SA FII FERICITA SI SA LE-ADUCI NUMAI BUCURIE, PARINTILOR![/b]
Roxana si Adela - 09.12.2007
!
Buburuza de 1 an
Albume
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela
ramonab spune:
Neata!!!
Elle multu de cafea.Ce face buza Evei?
Ancab spor la invatat.
Grati multu de link, asa de bine mi-a adus aminte de copiii de la gradi.Am invatat cu ei multe din cantecelele de acolo.
Cynthia bine ca ati scapat de internare.
sa se faca bine repede.
RAMONA
si
RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA 1 AN
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
Micul print-blog
www.youtube.com/watch?v=uNKkE_xHcdI" target="_blank">AM 1 ANISOR (slideshow)
stancutza spune:
Neata zuzici!
Anca, e greu cu trezirile pana te obisnuiesti :-) Eu iar ma trezesc de 3 ori pe noapte de cateva nopti incoace, mai vrea sa si pape - nu altceva, deci sunt prezenta cu titi, cred ca are pragul de crestere de la un an. Numai ca mi-a cam facut rani, ma roade cu dintisorii cand o ia somnul...dar trec si astea.
Ieri am fost la pediatru - altul - la un control amanuntit. Problema cu burtica e posibil sa fie o combinatie de intoleranta la lactoza cu fructoza, starnita de portocala care e acida. Fatuca mea e cam palida, iar tonusul muscular nu e foarte bun (de aia inca nu merge singura mititica, iar eu credeam ca e lenesa
). Doc suspecteaza ca nu asimileaza f bine anumiti nutrienti, printre care si vitamina D, de unde si hipotonia musculara... Mi-e dor de pediatra noastra (e in concediu de maternitate), ma simt aiurea sa ma duc la dr care nu o cunosc pe So'.
Ne-a dat sa facem o carca de analize, de sange - trebuie sa-mi fac curaj sa o duc - de ka si pi...mentinem regimul pt burtica si mai vedem. 

LA MULTI ANI! SANATOSI SI FERICITI CLOPOTICILOR CARE AU IMPLINIT UN AN ZILELE ASTEA, Ana Ilinca, Bianca-Antonia, Bianca, Andreea Bianca 

Mai aveaqm ceva de spus, dar nu mais tiu acum...revin.
A! Intrebare: vreau sa incep sa o intarc pe So' (cu toata opozitia lui tati :-)). Dimineata ea se trezeste de vreo 3 zile la 5.20, zici ca-i ceas. Acum papa titi si mai doarme vreo ora. Dar ea se trezeste plangand. Voi cum faceti, ii lasati pe intuneric si va duceti sa le faceti bibe, sau aprindeti lumina, ii schimbati, ii luati cu voi in bucatarie etc? Eu tare as vrea sa mai doarma un pic dupa aia, nu stiu cum sa fac...
Stancutza,
de
Sofia Elena - 21.01.2008
Poze
www.youtube.com/profile_videos?user=stancutza78" target="_blank">Filmulete
Povestea nasterii Sofiei
monicaa spune:
Cu scuzele de rigoare
LA MULTI ANI
Sofia
Ana Ilinca
Bianca-Antonia
Bianca
Andreea

si mamicilor
La Multi Ani
Ema
Andradda

Moni, mami de Clara Sophia (25.01.2008)
http://community.webshots.com/user/mangyalosi
http://cu-zdranga-pe-ulita.blogspot.com/
ramonab spune:

ANDREEA BIANCA La multi ani, multa sanatate, sa cresti mare si sa fii norocoasa!
RAMONA
si
RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA 1 AN
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
Micul print-blog
www.youtube.com/watch?v=uNKkE_xHcdI" target="_blank">AM 1 ANISOR (slideshow)
monicaa spune:
Fetelor nu mai apuc nici sa va citesc
Fiecare minutel il am planificat iar seara pic lata. Mi-e dor de voi!!!
Noi suntem ok momentan. La cresa e un copilas cu eritrem infectios si parca vad ca nici Clara nu rateaza ocazia. Si bea mititica laptele de vacutza de zici ca numai din asta a baut pana acum. Nu a facut nazuri deloc, ba chiar cred ca ii place.
In rest work, acasa stat cat de mult cu Clara, dupa ce o pun in pat mai apucam sa ne dusim si noi, sa mai schimbam doua vorbe, sa pregatesc pachetzelele pentru a 2-a zi, daca mai citesc un pic in pat si gata. Iar cand e zi de cumparaturi nu mai ajunge timpul ptr nimic.O sa fie un an greu rau dar ne descurcam noi cumva.
Momentan e chiar roz situatia ca pana duminica e mama la noi asa ca avem mancare seara gata pregatita.
Mai vroiam sa va spun ceva. O sa imi trimita sor'mea un mail astazi cu o oferta de cont pentru juniori la ea la VB. O sa trimit mail-ul pe adresa comnuna. Poate vreti sa trageti un look. Noi i-am facut Clarei. Conditiile si dobanda sunt extraordinare fata de ce gasim aici.
Daca va deranjeaza spuneti-mi si il sterg, nu e nici un bai. Dar daca aveti timp si va intereseaza subiectul conditiile sunt chiar bune.
Va pupicesc si va doresc o zi frumoasa
monicaa spune:
Ah..acum am citit de Eva..off draga de ea. Elle cum se mai simte? Doamne Dumnezeule cusut pe viu! Incredibil!
Mamici cu invatat si examene ca bag de seama ca sunteti cateva, va urez spor si bafta si numai note bune.
Felicitari tuturor clopotzeilor care au luat-o la picior in ultima vreme! Si mamici alergare placuta.
Clara noastra inca strange curaj. Daca e de la mama la tata si invers se risca sa faca ceva pasi. Dar in rest nu isi da drumul singura. Placerea ei cea mare e acum sa te scoata la plimbare. Iti ia o mana si te plimba prin toata casa si iti explica o gramada de chestii. Numai ca e setata momentn pe japoneza asa ca mami si tati dau din cap cu abnegatie si nu indraznesc sa o contrazica.
creata2008 spune:
Imi pare rau ca iar te trezesti noaptea.
Dar ce zici tu acolo de tonusul muscular si neasimilare... hmmm... pare destul de grav. Nu mai bine te duci la un alt pediatru? Adica mai bine inca o parere, decat sa crezi ca are ceva Sofia.
Si Mariuca a reinceput sa se trezeasca noaptea, pentru inca o masa. Aseara i-am facut baie la 8, a mancat 310, apoi la 2.22 s-a trezit si a mai mancat inca 310. Dimineata, la 8.30, inca 230.
Cu atatea treziri, ne-am facut un ritual, pentru ca si ea se trezeste urland. Eu ma duc la ea, o iau in brate, Dani se duce sa faca laptele, pana cand vine el, eu o entertain, ne uitam la luminitele de afara, la ceas, totul pe intuneric. Ma rog, nu e lumina aprinsa, dar se vede destul de bine in camera. Nu o schimb decat daca pampers-ul e absolut full. Aia o fac pe lumina, ca sa fiu sigura.
Trezirea ei este in jur de 8-9, rar mai devreme de 8 si nu mai adoarme la loc. Daca e 4 sau 5, masa de lapte de noapte, atunci o pun la loc in patut si adoarme la loc pana la 8-9.
| Citat: |
| citat din mesajul lui stancutza Ieri am fost la pediatru - altul - la un control amanuntit. Problema cu burtica e posibil sa fie o combinatie de intoleranta la lactoza cu fructoza, starnita de portocala care e acida. Fatuca mea e cam palida, iar tonusul muscular nu e foarte bun (de aia inca nu merge singura mititica, iar eu credeam ca e lenesa ). Doc suspecteaza ca nu asimileaza f bine anumiti nutrienti, printre care si vitamina D, de unde si hipotonia musculara... Mi-e dor de pediatra noastra (e in concediu de maternitate), ma simt aiurea sa ma duc la dr care nu o cunosc pe So'.A! Intrebare: vreau sa incep sa o intarc pe So' (cu toata opozitia lui tati :-)). Dimineata ea se trezeste de vreo 3 zile la 5.20, zici ca-i ceas. Acum papa titi si mai doarme vreo ora. Dar ea se trezeste plangand. Voi cum faceti, ii lasati pe intuneric si va duceti sa le faceti bibe, sau aprindeti lumina, ii schimbati, ii luati cu voi in bucatarie etc? Eu tare as vrea sa mai doarma un pic dupa aia, nu stiu cum sa fac... |
Creata 1 cu Creata 2 si bebe 2 pe drum (7+)
NOU!! Poze in studio
Poze Mariuca
www.youtube.com/profile_videos?user=uic9999" target="_blank"> Filmulete Mariuca
NOU! Blogul Creata la patrat
Povestea nasterii
Cum creste Mariuca
Maria Ilona
ginnette spune:
Off, Cynthia, sper sa se rezolve pana vineri.
Stancutza, cand se trezeste la 7:00 ma duc si-o iau in brate si ii cant; si adoarme la loc.
Roxana si Adela - 09.12.2007
!
Buburuza de 1 an
Albume
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela
creata2008 spune:
'Neata!
Fetelor, am reinceput sa mananc dimineata. E groaznic, sincera sa fiu! Dar mi-e o foameeeeee, de zici ca ma tine cineva inchisa de 2 ani. Am bagat cereale si o cafea mica cu mult lapte.
Zicea Roxi ceva de un update. Neuronul meu era in vacanta. Ideea e ca ieri am fost la prima echo, avem si prima poza. Sacul e prins bine si are 10,7 mm, totul e ok. Am fost la medicul meu de familie, mi-a dat analizele uzuale de sange si prima urina, maine dimineata ma duc sa le fac. E posibil sa am noroc, sa nu refac chiar toate analizele alea multe si scumpe (CMV, HIV, toxo), dar asta va decide Dracea. La ea am control pe 13 februarie.
Ma gandesc serios sa imi calculez 20 saptamani si sa imi fac programare la Pop, ca sa fiu sigura ca prind la el pentru morfo de trim. 2. Sau sa mai astept pana pe 13, cand ma duc la Dracea, ca nu mai e asa mult.
Ma rog, in momentul de fata sunt multe decizii de luat... o sa va cer parerea in continuare. Dar o luam step by step si ne dorim sa fie totul bine cu bebe 2 si cu mine.
Creata 1 cu Creata 2 si bebe 2 pe drum (7+)
NOU!! Poze in studio
Poze Mariuca
www.youtube.com/profile_videos?user=uic9999" target="_blank"> Filmulete Mariuca
NOU! Blogul Creata la patrat
Povestea nasterii
Cum creste Mariuca
Maria Ilona