Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (264)
Raspunsuri - Pagina 3
cecilia L spune:
mai am un capitol de citit, asa ca pe maine.
noapte buna
Cecilia si
Cristian Matei(07.09.2007)
poze noi
asa crestem
babylina spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui danuta36 Seara buna! Roxana,Gabriela,Luy multumim deja se simte mai bine si e bine ca nu ne-am virusat si noi..Babylina bine ai venit la noi ![]() Dana,mami de Miruna Andreea(01.10.2007) poze |
Bine v-am gasit!Multumesc frumos!
adimercedes spune:
| citat din mesajul lui Roxana_G Adi, pai tu nici nu ai nevoie de vreo cura, slabesti numai din programul cu Lisa. Cat despre Bubu meu, o fi el un scump, dar nu face nici pe sfert din ce face Lisa. |
Rox, in mod logic asa ar trebui, mai ales la cat reusesc/apuc sa mananc. INSA, realitatea e alta. Nu am dat jos nici 1 gram de aproape 1 an de zile!!! Nu imi pot explica de ce!!! Musai trebuie sa revizuiesc problema si sa iau masuri.

"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." --- Albert Einstein
"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."
Lisa
Povestea obtinerii sarcinii
adimercedes spune:
| citat din mesajul lui Erina Am citit din nou povestirea despre Lisa, ma gindeam si la Tudor de Melania. Cred ca Daria e prea cuminte. Ar trebui sa ma ingrijorez? Sper sa nu o zic intr-un ceas rau si sa imi iasa pe nas acusi. E foarte atenta si receptiva la tot. Are personalitate dar mi se pare ca a devenit deodata prea serioasa. Intelege si face tot ce ii spun. La masa in ultimele zile ii cam place sa se joace cu mincarea, sa o intinda pe masa sau chiar sa faca vint la catronas. Cred ca nu mai are rabdare sa manince. Nu a inceput inca sa alerge in adevartul sens al cuvintului (mai accelereaza uneori) si e atrasa de orice intrare in magazine, scari rulante si lifturi. E foarte dulce, cum ma aplec spre ea imi da pup si vine foarte des sa o imbratisez. Ii lipsesc foarte mult copiii si cum vede unul pe strada e in stare sa se intoarca din drum sa il urmareasca. Ii lipseste mult Baby Tv, i-am uitat si DVD-urile la PN asa ca se consoleaza cu citeva clipuri cu Bambi in norvegiana de pe youtube. E in continuare topita dupa tati. ------------------------------- Erina si Daria (18.09.2007) |
Erina, nu cred ca trebuie sa iti faci probleme ca Daria e mai "calma" decat alti copilasi de la odisee sau de oriunde altundeva. E vorba de personalitate, de etape de evolutie. Si Lisa mi se pare ca era mai calma, mai linsitita, dar acum de ceva vreme parca a mancat ardei iute, nu sta o secunda. Sunt convinsa ca e o etapa doar si (sper ca) lucrurile se vor mai aseza inainte sa o iau eu la vale
Azi am lasat-o pe Lisa la parter si m-am dus sus sa aranjez niste haine in dulap. Dupa 10' de liniste, cand am revenit ea dormea pe mocheta, langa gardut. Deci, se poate sa se calmeze. Se pare ca eu sunt factorul perturbator
Adevarul e ca ma cam enerveaza ca nu adorme ziua in pat la ea. S-a obisnuit sa adoarma in masina, in carut, in carrier, dar numai in pat la ea sa nu mai adoarma. Cred ca nu reuseste sa se linisteasca suficient incat sa adoarma, desi pica de somn. Cand e legata in masina, carut, carrier, nu are de ales si o doboara oboseala...
Eu zic sa nu iti faci probleme. Din cate povestesti tu, Daria e un copil energic, alert si fff bun observator. Si ma gandesc ca nici nu are cu cine semana fff hyper, ca din cate mi-am dat seama, tu esti ffff calma, linsitita si ma gandesc ca si sotul tau la fel. Or sotul meu e de pomina in familia lui cu cate traznai a facut!!! (Ma asteapta si pe mine urcat pe acoperis, sarit din copac, escaladat mobile etc)
Eu zic sa iti savurezi linistea, ca vin ei "terrible twos" si, daca nu, "terrible teens" si o sa iti aduci aminte de "calmul" de care te bucuri acum!!!!

"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." --- Albert Einstein
"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."
Lisa
adimercedes spune:
| citat din mesajul lui Roxana_G In ceea ce il priveste pe Bubu, cred ca sunt nedreapta. Si el bombane in limba lui dar e neinteles, imi arata lucruri, cere sa mearga la somn tragand de tarc, imi pune papucii, imi da sa mananc din castron si sa beau din cana. Deh, asa ajutor o sa am la batranete! E foarte sociabil si interactioneaza cu oamenii, se bucura nespus cand vin musafiri si plange cand pleaca. E mereu vesel si jucaus, alearga si se ascunde. Mi-a scos metalul acela de la gaura cheii pe la toate usile de la parter, si tot el le repara. Iubeste animalutele de plus, le mangaie, dar refuza sa imi arate nasul si ochii, desi i le repet obsesiv. Are o carticica favorita care dezvolta simtul tactil, mangaie blanitele si deschide usitele din carte, si imi aduce mereu sa ne jucam cu ea. De fapt e absolut minunat, cred ca eu fac comparatii pe care nu ar trebui sa le fac. Rox , mamica Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi |
Rox, super descrierea. Eu mereu am avut senzatia si tu mi-ai intarit convingerea ca il compari pe Bubu cu Atomica si pt ca el nu e asa energic ai senzatia ca e fff linistit. Dar uite, ca daca analizezi situatia mai indeaproape, lucrurile nu stau chiar asa ca sa te plangi!!! Bubu e un scump si un adorabil. As vrea si eu sa se joace Lisa cu jucariile ei, cu papusi de plus, etc etc...

Lisa
adimercedes spune:
Asaaaa, acum am revenit acasa de afara. E o caldura de nu ai aer. Nu mai rezistam in casa si pe la 4 am plecat spre mall sa ne racorim, dar vazusem zilele trecute un loc de joaca si mi s-a parut ca e umbrit. Am zis sa il verific inainte de a merge in mall. Si SURPRIZA!!! Era umbra, era acoperit cu ceva panza groaza, un fel de gazebo.
Lisa a fost ff incantata sa descopere noile jucarii care sunt mai potrivite pt copii mai mici. S-a dat pe tobogane, s-a catarat in leagane, s-a jucat in nisip, ca aveau o groapa de nisip acolo, f curata.
Ma bucur ca am gasit locul asta, ca pot sa ma duc cu ea acolo imediat dupa pranz si sa o las sa isi consume energia pana la somnul de dupa amiaza!!!
Ma simt fff bine
.
Fug ca s-a trezit! A dormit fix 30'
Lisa
Roxana_G spune:
Adi,
multumesc pentru mesaj, uite ca ti s-a adeverit banuiala, il compar cu sora lui si chiar cu copiii de pe forum. Adevarul e ca uneori, ca parinte, te intrebi daca e doar personalitatea sau e pe undeva o problema, te temi ca ai putea fi vinovat daca nu descoperi cand e ceva in neregula la timp, samd. Ziceai ca Lisa nu se joaca cu jucariile, sa stii ca nici Alex nu se juca, putine lucruri o interesau. Imi amintesc ca avea un puzzle de lemn care ii mai atragea atentia, mai baga formele prin gaurele, si cam atat. Ii placea sa ii desenezi, bona se ocupa de asta. Erau absolut singurele activitati statice, si alea maxim 5-10 minute. In rest era in vesnica miscare precum Lisa.
Ca sa iti faci o idee ce o sa vina din povestirile mele de acum despre atomica!
Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi
alehiam spune:
Buna de dimineata
Poftiti la o
.
Vad ca v-a povestit Roxana de intalnirea de la teatru. Eu ma declar multumita de cum s-a comportat Robert. Mai ales ca se suprapunea cu ora la care i se face somn, asa ca de aia am iesit un pic sa-l mai calmez un pic. A stat atent si nu s-a speriat de sunete. Dupa teatru, a adormit urgent cand l-am pus in masina.
O experienta placuta si de aia cred ca o sa il mai ducem.
Mi-a placut de Alex cum isi lua in serios rolul de surioara mai mare si avea grija sa nu fie imbrancit de copii mai mari.
Poze, noi nu avem pentru ca mi s-a cam stricat aparatul din cauza
fotografului amator
Saptamana asta suntem singuri, ca tati a plecat intr-o delegatie.
Cecilia am vazut pozele si astept mai multe detalii despre pensiune. Iar pozele in care doarme cristi in carca la tati sunt delicioase. Genul asta de mijloc de transport are si Robert ![]()
Mad
cu
Robert Stefan (09.09.2007)
Roxana_G spune:
Cecilia, ce peisaje superbe, inca mai am vreo 40 de poze de vazut. Pare foarte frumos acolo, chiar daca nu prea po****t cum spui tu. Arata bine si in interior. Ce de zapadaaaaa! Sper sa avem si noi parte de asa ceva. Oricum Cristi era in verva,i-a placut la zapada? Voua sigur v-a placut dupa cum pareati de relaxati.
Adi, sa stii ca nici eu nu am slabit dupa atomica, nici cu dieta si nici cu sport si nici cu munca si alergaturi. Probabil e ceva de metabolism. Cat despre caldura...daca ai stii ce va invidiez. Ce as sta acum la soare cu un suc langa mine.
Erina, vad ca si tu iti faci griji din pricina personalitatii linistite a Dariei, cred ca ar trebui sa ne bucuram mai mult de linistea asta. ![]()
Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi
alehiam spune:
In rest, imi cer scuze pentru ca nu prea mai apuc sa postez si sa raspund la toata lumea. Am avut o luna destul de plina la servici, iar acasa un copil cu din ce in ce mai multa personalitate.
Insa va citesc des 
Mad
cu
Robert Stefan (09.09.2007)