Prietenie la plesneala*22*-La multi ani, Alex!
Raspunsuri - Pagina 8
violeta69 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui misha71
doar s-o iau cu doua deshte sa o ridic, ca altfel nu cred ca mai are putere si de asa ceva **************************************************************** In fiecare zi alaturi de Emma! www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi Cu terapie MIHAITA POATE FI UN COPIL NORMAL-AJUTATI-L!!! www.dropshots.com/popescu71#albums/verde/2008-12-14/05:27:48" target="_blank">Curiosilor |

Vio,mamica lui Mihnea
viitor "descoperitor" de infinit Alaturi de EMMA

Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!
kokiy spune:
Misho,n-am fata poze cu el acasa ...doar la mama ...inebunisi,vrei sa ma sparga bubu,ca si'asa e un pic gelos(deh,moldovean)si mai stie si de faza cu primitu' inapoi ...si ca sa dezvolt telenovela ...ai mei soti au fost colegi de munca 4ani,inainte de a ma cupla eu cu actualul ![]()
Si Mihaita,are nevoie de voi! 
Alaturi de Sonia! 
Iulia, mami de
Claudia (12.12.01) si
Razvan (08.06.07)
gabriella1 spune:
doar s-o iau cu doua deshte sa o ridic, ca altfel nu cred ca mai are putere si de asa ceva **************************************************************** In fiecare zi alaturi de Emma! www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi Cu terapie MIHAITA POATE FI UN COPIL NORMAL-AJUTATI-L!!! www.dropshots.com/popescu71#albums/verde/2008-12-14/05:27:48" target="_blank">Curiosilor |
invidioaso

Gabriela
"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.
misha71 spune:
Macar ma bucur ca de Keanu nu s-a atins nimeni si nici sa-ndrazneasca careva! CLAR? 
In fiecare zi alaturi de Emma!
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi
Cu terapie MIHAITA POATE FI UN COPIL NORMAL-AJUTATI-L!!!
www.dropshots.com/popescu71#albums/verde/2008-12-14/05:27:48" target="_blank">Curiosilor
andruskandu spune:
Mishule, dar mess-u' de ce-l ai inchis?
Hai sa-l vezi pe Andrei cum doarme..
Inima nu e judecata dupa cat iubesti, ci dupa cat te iubesc altii
(Vrajitorul din Oz)
Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa EMMA!
Poznele lui Andrei
Nasterea lu' Andrei
www.dropshots.com/andruskandu" target="_blank">PozeAndrei
Andreea
lui
Andreiut Puiut 11.06.2006
misha71 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui kariguld misho, cand mai vrea soacra vacanta, o trimit la tine. e fata buna, gateste super, e croitoreasa buna, iti face capul calendar zilnic.... unde zicea ca stai? ************************* Vocea mamei, ciripitul pasarelelor, sunetul dulce al ploii de vara...PENTRU SONIA! MIHAITA ESTE UN COPIL NORMAL! CU AJUTORUL MEU, AL TAU SI AL TAU SI AL TAU *************************** Karinna "Cel mai mare semn al nobletii este stapanirea de sine; ea confera mai multa demnitate unui rege decat propria-i coroana!" |
Da' ce-ti facui soro?
dai-o lui Vio ca poate i-o fi dor
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi
www.dropshots.com/popescu71#albums/verde/2008-12-14/05:27:48" target="_blank">Curiosilor
gabriella1 spune:
| citat din mesajul lui misha71 Macar ma bucur ca de Keanu nu s-a atins nimeni si nici sa-ndrazneasca careva! CLAR? ![]() **************************************************************** In fiecare zi alaturi de Emma! www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi Cu terapie MIHAITA POATE FI UN COPIL NORMAL-AJUTATI-L!!! www.dropshots.com/popescu71#albums/verde/2008-12-14/05:27:48" target="_blank">Curiosilor |
bleah, e nasol tipu'
buey,io ajung la concluzia ca tot organu' meu e mai bun !manca-l-ar mama de sot cuminte care s-a culcat la 7 a.m din cauza unui counter si gta

Gabriela
"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.
misha71 spune:
| citat din mesajul lui andruskandu N-am, bre, soacra, n-am... ca s-o dus demult, inainte de a-l cunoaste pe G.... asa ca ramase o dilema, (cine m-o pominit) Inima nu e judecata dupa cat iubesti, ci dupa cat te iubesc altii (Vrajitorul din Oz) Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa EMMA! Poznele lui Andrei Nasterea lu' Andrei www.dropshots.com/andruskandu" target="_blank">PozeAndrei Andreea lui Andreiut Puiut 11.06.2006 |
SOACRA!
ca nu-i lucru curat! ****************************************************************
andruskandu spune:
Shi mie-mi place Keanu... il impartim in fantezii?
Inima nu e judecata dupa cat iubesti, ci dupa cat te iubesc altii
(Vrajitorul din Oz)
Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa EMMA!
Poznele lui Andrei
Nasterea lu' Andrei
www.dropshots.com/andruskandu" target="_blank">PozeAndrei
Andreea
lui
Andreiut Puiut 11.06.2006
violeta69 spune:
Da' ce-ti facui soro? dai-o lui Vio ca poate i-o fi dor **************************************************************** In fiecare zi alaturi de Emma! www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi Cu terapie MIHAITA POATE FI UN COPIL NORMAL-AJUTATI-L!!! www.dropshots.com/popescu71#albums/verde/2008-12-14/05:27:48" target="_blank">Curiosilor |
il am pe Mihnea care face cat 3 soacre
ms,ca te gandisi la mine cruello
Vio,mamica lui Mihnea
viitor "descoperitor" de infinit Alaturi de EMMA

Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!