Prietenie la plesneala*22*-La multi ani, Alex!
Raspunsuri - Pagina 19
misha71 spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui gabriella1
il bagi cu oole in apa (nu clocotita) daca plutesc ,a fost cuminte. daca nu plutesc,schimbi apa, o pui clocotita ! Gabriela "Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele. |
soroooooo!!! tu omori omu'? nu din cauza apei clocotite ci pt. ca e INVERS: daca plutesc inseamna ca's goale, deci: unde le-a golit? deci: apa clocotita
Si ce ziceati voi? Ca-mi lasati mie uratania aia??????
Io mor cu Keanu in brate si picerele dupe gitu' lui! CLAR?****************************************************************
In fiecare zi alaturi de Emma!
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi
Cu terapie MIHAITA POATE FI UN COPIL NORMAL-AJUTATI-L!!!
www.dropshots.com/popescu71#albums/verde/2008-12-14/05:27:48" target="_blank">Curiosilor
gabriella1 spune:
| Citat: | ||||||
citat din mesajul lui misha71
soroooooo!!! tu omori omu'? nu din cauza apei clocotite ci pt. ca e INVERS: daca plutesc inseamna ca's goale, deci: unde le-a golit? deci: apa clocotita Si ce ziceati voi? Ca-mi lasati mie uratania aia?????? Io mor cu Keanu in brate si picerele dupe gitu' lui! CLAR?**************************************************************** In fiecare zi alaturi de Emma! www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi Cu terapie MIHAITA POATE FI UN COPIL NORMAL-AJUTATI-L!!! www.dropshots.com/popescu71#albums/verde/2008-12-14/05:27:48" target="_blank">Curiosilor |
te mai pui acu' ca plutesc sau nu? apa clocotita si spune inainte
Gabriela
"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.
mihaela77O spune:
| Citat: | ||||||||
citat din mesajul lui gabriella1
te mai pui acu' ca plutesc sau nu? apa clocotita si spune inainte Gabriela "Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele. |
cruellelor...voi vreti sa-mi oparesc barbatu'?

cuminte,necuminte,tot la mine si copii vine...
gabitzule,bafta cat cuprinde maine!
mishule,unde mi-ai umblat mama pana la ora asta?
MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
A&M
misha71 spune:
citeva seri pe saptamina am program de canasta, de aia lipsesc 2 ore ![]()
Gabitzule
bafta miine!
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi
www.dropshots.com/popescu71#albums/verde/2008-12-14/05:27:48" target="_blank">Curiosilor
gabriella1 spune:
| Citat: | ||||||||||
citat din mesajul lui umflatel
cruellelor...voi vreti sa-mi oparesc barbatu'? ![]() cuminte,necuminte,tot la mine si copii vine... gabitzule,bafta cat cuprinde maine! mishule,unde mi-ai umblat mama pana la ora asta? MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003) Blogul lui Mihaita Despre noi,aici! A&M |
io?
Gabriela
"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.
mihaela77O spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui misha71 citeva seri pe saptamina am program de canasta, de aia lipsesc 2 ore Gabitzule bafta miine!**************************************************************** In fiecare zi alaturi de Emma! www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi Cu terapie MIHAITA POATE FI UN COPIL NORMAL-AJUTATI-L!!! www.dropshots.com/popescu71#albums/verde/2008-12-14/05:27:48" target="_blank">Curiosilor |
aha,care va sa zica asa sta treaba,dai DC,pe canasta...macar ai castigat?
MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
A&M
misha71 spune:
pai sigur, io! tu esti ingerash ![]()
kariguld spune:
ei si tu acuma unde? a fost sa-l caute pe keanu! bietul om, nu mai are liniste de-acuma! l'o luat cruella la ochi!
misho, da barbatu din dotare iti da "liber"? la Keanu, nu te gandi la altceva...
vedeti? uitasi si m-am indusat!
umflatelule, faza cu dushul era la un subiect de la generale, ala cu apa!
io zic sa nu-l oparesti pe barbat, ca mai ai nevoie...si ce faci pe-orma? ca stilatele astea au luat toti frumosii si noua ne-au lasat aia de's piele, os si fara lovele!
Vocea mamei, ciripitul pasarelelor, sunetul dulce al ploii de vara...PENTRU SONIA!
MIHAITA ESTE UN COPIL NORMAL! CU AJUTORUL MEU, AL TAU SI AL TAU SI AL TAU
Karinna
"Cel mai mare semn al nobletii este stapanirea de sine; ea confera mai multa demnitate unui rege decat propria-i coroana!"
misha71 spune:
de data asta nu am cistigat
da'mi iau io revansa
![]()
marami spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui misha71 citeva seri pe saptamina am program de canasta, de aia lipsesc 2 ore Gabitzule bafta miine!**************************************************************** In fiecare zi alaturi de Emma! www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi Cu terapie MIHAITA POATE FI UN COPIL NORMAL-AJUTATI-L!!! www.dropshots.com/popescu71#albums/verde/2008-12-14/05:27:48" target="_blank">Curiosilor |
Aha asa ii zice mai nou la
canasta?
Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi la ora 13.
mandrutzele mele D(29 sept 91) & D (18 iul 05)
pozne-npoze
Nu mor caii cand vor cainii.... Am zis!