Prietenie la plesneala*22*-La multi ani, Alex!
Raspunsuri - Pagina 20
kariguld spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui misha71 pai sigur, io! tu esti ingerash **************************************************************** In fiecare zi alaturi de Emma! www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi Cu terapie MIHAITA POATE FI UN COPIL NORMAL-AJUTATI-L!!! www.dropshots.com/popescu71#albums/verde/2008-12-14/05:27:48" target="_blank">Curiosilor |
da! si cu ce s-a lasat castigul?
Vocea mamei, ciripitul pasarelelor, sunetul dulce al ploii de vara...PENTRU SONIA!
MIHAITA ESTE UN COPIL NORMAL! CU AJUTORUL MEU, AL TAU SI AL TAU SI AL TAU
Karinna
"Cel mai mare semn al nobletii este stapanirea de sine; ea confera mai multa demnitate unui rege decat propria-i coroana!"
misha71 spune:
hai mai kari, cum sa te las io tocmai pe tine? uite! www.peteava.ro/imagini/arataOriginalul/2008-2-266-6ed1ecb35aaca126bacacdce6e4be998dd858f89/jpg" target="_blank">ti-am gasit si tie unu' 
In fiecare zi alaturi de Emma!
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi
Cu terapie MIHAITA POATE FI UN COPIL NORMAL-AJUTATI-L!!!
www.dropshots.com/popescu71#albums/verde/2008-12-14/05:27:48" target="_blank">Curiosilor
misha71 spune:
| citat din mesajul lui marami Aha asa ii zice mai nou la canasta? |
pe bune ca la canasta am fost
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi
www.dropshots.com/popescu71#albums/verde/2008-12-14/05:27:48" target="_blank">Curiosilor
kariguld spune:
misho, pune de capitol nou, ca uite ne facuram de cap azi!
gabito, mult succes maine la spital si putere!
Vocea mamei, ciripitul pasarelelor, sunetul dulce al ploii de vara...PENTRU SONIA!
Karinna
"Cel mai mare semn al nobletii este stapanirea de sine; ea confera mai multa demnitate unui rege decat propria-i coroana!"
kokiy spune:
Misho,pai ala'i joc pentru azil...tie-ti trebuie pocker pe dezbracatelea ![]()
Si Mihaita,are nevoie de voi! 
Alaturi de Sonia! 
Iulia, mami de
Claudia (12.12.01) si
Razvan (08.06.07)
gabriella1 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui misha71
pe bune ca la canasta am fost **************************************************************** In fiecare zi alaturi de Emma! www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi Cu terapie MIHAITA POATE FI UN COPIL NORMAL-AJUTATI-L!!! www.dropshots.com/popescu71#albums/verde/2008-12-14/05:27:48" target="_blank">Curiosilor |
buey,is urata da' nu ji proasta !
Gabriela
"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.
kariguld spune:
| citat din mesajul lui misha71 hai mai kari, cum sa te las io tocmai pe tine? uite! www.peteava.ro/imagini/arataOriginalul/2008-2-266-6ed1ecb35aaca126bacacdce6e4be998dd858f89/jpg" target="_blank">ti-am gasit si tie unu' ![]() **************************************************************** In fiecare zi alaturi de Emma! www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi Cu terapie MIHAITA POATE FI UN COPIL NORMAL-AJUTATI-L!!! www.dropshots.com/popescu71#albums/verde/2008-12-14/05:27:48" target="_blank">Curiosilor |
ce draguta esti! dulceata, cum te gandesti tu la mine

Karinna
marami spune:
Fa madam capitol proaspat 
Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi la ora 13.
mandrutzele mele D(29 sept 91) & D (18 iul 05)
pozne-npoze
Nu mor caii cand vor cainii.... Am zis!
misha71 spune:
| citat din mesajul lui kokiy Misho,pai ala'i joc pentru azil...tie-ti trebuie pocker pe dezbracatelea **************************** Si Mihaita,are nevoie de voi! ![]() Alaturi de Sonia! ![]() **************************** Iulia, mami de Claudia (12.12.01) si Razvan (08.06.07) |
pai ma duc sa-i tin de urit lu' senioru' Igrasie al lui Gabitza 
gabriella1 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui misha71
pai ma duc sa-i tin de urit lu' senioru' Igrasie al lui Gabitza ![]() **************************************************************** In fiecare zi alaturi de Emma! www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi Cu terapie MIHAITA POATE FI UN COPIL NORMAL-AJUTATI-L!!! www.dropshots.com/popescu71#albums/verde/2008-12-14/05:27:48" target="_blank">Curiosilor |
buey,nu ti lua di J ca pana si organu' mi-o dat voie !
Gabriela
"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.

canasta?