Prietenie la plesneala*22*-La multi ani, Alex!
Raspunsuri - Pagina 18
mihaela77O spune:
| Citat: | ||||||
citat din mesajul lui gabriella1
nu pot ! n-am nici o tragere de inima,n-am nici un chef ! Gabriela "Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele. |
gabitzule,te cred...mai fac si eu haz de necaz...

MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
A&M
kariguld spune:
umflatelule, treci la pregatire. si tu:"plecam undeva...?" bine ca nu ti-a raspuns ca te trimite el pe tine o luna in armata!
soro, atunci te scuzam, doar maine...pe'orma ai de recuperat! nu cu noi, cu hasbandul!
ca noi acilea suntem, nu ne dam cu rusii, nici cu nemtii, de italieni nici sa n'auzim! suntem fete cuminti, mai zboara gandul la musculosi, cheliosi, negriciosi...dar doatrea de acasa e sfanta!
ma duc sa ma indushez, si apoi la pijama. inca nu ma culc...
Vocea mamei, ciripitul pasarelelor, sunetul dulce al ploii de vara...PENTRU SONIA!
MIHAITA ESTE UN COPIL NORMAL! CU AJUTORUL MEU, AL TAU SI AL TAU SI AL TAU
Karinna
"Cel mai mare semn al nobletii este stapanirea de sine; ea confera mai multa demnitate unui rege decat propria-i coroana!"
kariguld spune:
gabito, uite aici niste
pentru al tau hasband! ca te respecta si iti e alaturi!
fug la dush!
Vocea mamei, ciripitul pasarelelor, sunetul dulce al ploii de vara...PENTRU SONIA!
MIHAITA ESTE UN COPIL NORMAL! CU AJUTORUL MEU, AL TAU SI AL TAU SI AL TAU
Karinna
"Cel mai mare semn al nobletii este stapanirea de sine; ea confera mai multa demnitate unui rege decat propria-i coroana!"
mihaela77O spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui kariguld umflatelule, treci la pregatire. si tu:"plecam undeva...?" bine ca nu ti-a raspuns ca te trimite el pe tine o luna in armata! ![]() soro, atunci te scuzam, doar maine...pe'orma ai de recuperat! nu cu noi, cu hasbandul! ca noi acilea suntem, nu ne dam cu rusii, nici cu nemtii, de italieni nici sa n'auzim! suntem fete cuminti, mai zboara gandul la musculosi, cheliosi, negriciosi...dar doatrea de acasa e sfanta! ma duc sa ma indushez, si apoi la pijama. inca nu ma culc... ************************* Vocea mamei, ciripitul pasarelelor, sunetul dulce al ploii de vara...PENTRU SONIA! MIHAITA ESTE UN COPIL NORMAL! CU AJUTORUL MEU, AL TAU SI AL TAU SI AL TAU *************************** Karinna "Cel mai mare semn al nobletii este stapanirea de sine; ea confera mai multa demnitate unui rege decat propria-i coroana!" |
l-am testat mai kari..

Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
A&M
gabriella1 spune:
buey,da o dat dushu in toate?
Umflatel,fa testul cu apa si cu oole ,lasa vorbele.![]()
Gabriela
"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.
mihaela77O spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui gabriella1 buey,da o dat dushu in toate? ![]() Umflatel,fa testul cu apa si cu oole ,lasa vorbele. Gabriela "Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele. |
m-ai bagat in ceata...gabitzule...zi-i complet,nu ma lasa asa..cum este testul asta?

Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
A&M
gabriella1 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui umflatel
m-ai bagat in ceata...gabitzule...zi-i complet,nu ma lasa asa..cum este testul asta? ![]() MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003) Blogul lui Mihaita Despre noi,aici! A&M |
il bagi cu oole in apa (nu clocotita)
daca plutesc ,a fost cuminte.
daca nu plutesc,schimbi apa, o pui clocotita !
Gabriela
"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.
mihaela77O spune:
ma duc sa bag un aspirator un aspirator in sufragerie..mihaitza si-a facut de cap,am numai napolitane si coji de mar in sufragerie..
ce inseamna sa lasi copilul nesupravegheat si sa stai la barfa pe dc?
Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
A&M
mihaela77O spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui gabriella1
il bagi cu oole in apa (nu clocotita) daca plutesc ,a fost cuminte. daca nu plutesc,schimbi apa, o pui clocotita ! Gabriela "Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele. |
bai gabitzule,esti de belea!

sau cum ar zice matusa-mea de la vaslui:jimbato!
Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
A&M
gabriella1 spune:
va pup,noapte buna!
La 6 trebuie sa fiu in picioare, la 7 la spital. Cu Dumnezeu inainte!

Gabriela

? fatah,asta-i ptr suflet ! Nah,unde-i sta gandu' duduiei !ntz,mai,mai ,mai.
.....