Prietenie la plesneala*22*-La multi ani, Alex!
Raspunsuri - Pagina 12
mihaela77O spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui gabriella1 Acesta afecteaza subiectii invarsta si se dezvolta la unii pacienti plecand de la un adenom (tumora benigna) care se transforma in adenocarcinom. Acestea apar tardiv, la cateva luni dupa instalarea cancerului; ele constau in greturi si vome, un icter, o pierdere in greutate, prezenta unei mase palpabile in regiunea superioara dreapta a abdomenului si dureri in aceasta regiune, iradiind uneori spre umarul drept. Odata aparut, cancerul veziculei biliare se intinde rapid la ficat, la duoden, la ganglionii din vecinatate si uneori la colon. Tratamentul consta in ablatia veziculei biliare. Pacientii care au o litiaza biliara trebuie supravegheati, dar riscul de cancerizare este prea mic pentru a justifica o colecistectomie (ablatia veziculei biliare) preventiva in mod sistematic. pai i-au scos vezica! ce sa mai inteleg acum? ![]() ![]() Gabriela "Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele. |
off,as vrea sa nu fi trecut prin asa ceva...gabi,ati foat doar la un doctor?daca da,eu zic sa mai ceri parerea macar la inca 2 doctori...
MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
mihaela77O spune:
bai eu fug de langa copil din pat si voi fugiti si voi?
Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
A&M
kariguld spune:
| citat din mesajul lui umflatel kari,iote eu m-am conformat,ia de te delecteaza: NOI 4 NOI 2 MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003) Blogul lui Mihaita Despre noi,aici! |
vizionat! mai da frumos e Mihaita al tau! seamana cu tata'su!
gabito, analizele nu le-ati repetat? ai citit la subiectul lui linasobolina, si ai vazut ca i-au pus diagnosticul gresti?
poate ca ar trebui sa mai incercat la alt medic, la Bucuresti poate...
caut si eu informatii!
Vocea mamei, ciripitul pasarelelor, sunetul dulce al ploii de vara...PENTRU SONIA!
MIHAITA ESTE UN COPIL NORMAL! CU AJUTORUL MEU, AL TAU SI AL TAU SI AL TAU
Karinna
"Cel mai mare semn al nobletii este stapanirea de sine; ea confera mai multa demnitate unui rege decat propria-i coroana!"
mihaela77O spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui kariguld
vizionat! mai da frumos e Mihaita al tau! seamana cu tata'su! gabito, analizele nu le-ati repetat? ai citit la subiectul lui linasobolina, si ai vazut ca i-au pus diagnosticul gresti? poate ca ar trebui sa mai incercat la alt medic, la Bucuresti poate... caut si eu informatii! ************************* Vocea mamei, ciripitul pasarelelor, sunetul dulce al ploii de vara...PENTRU SONIA! MIHAITA ESTE UN COPIL NORMAL! CU AJUTORUL MEU, AL TAU SI AL TAU SI AL TAU *************************** Karinna "Cel mai mare semn al nobletii este stapanirea de sine; ea confera mai multa demnitate unui rege decat propria-i coroana!" |
kari,sarut mana!uneori as fi preferat sa fie urat,dar sanatos,insa daca asa a vrut dumnezeu
dar A&M,de la semnatura le-ati vazut?dar titulatura?
voi vb de lucruri serioase si eu..

sa nu dati cu pietre,vreau sa va mai destind

Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
A&M
mihaela77O spune:
gabitzule,special pt tine!
Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
A&M
gabriella1 spune:
am vorbit cu tata! e perfuzat si se simte bine. plang de fericire !desi perfuziile nu sunt o solutie decat temporara, doamna dr care l-a operat vad ca face toate eforturile ptr a-i intari organismul. Spera sa reziste la citostatice.
Mi-a scris Aida ca daca intra pe cito atunci mai are o sansa.Mare e Dumnezeu.Parca-mi infloreste sufletul.
Ma tembelesc,trec de la tristete la extaz !
Daca ati sti cat de mult va iubesc !

Gabriela
"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.
mihaela77O spune:
| citat din mesajul lui gabriella1 am vorbit cu tata! e perfuzat si se simte bine. plang de fericire !desi perfuziile nu sunt o solutie decat temporara, doamna dr care l-a operat vad ca face toate eforturile ptr a-i intari organismul. Spera sa reziste la citostatice. Mi-a scris Aida ca daca intra pe cito atunci mai are o sansa.Mare e Dumnezeu.Parca-mi infloreste sufletul. Ma tembelesc,trec de la tristete la extaz ! Daca ati sti cat de mult va iubesc ! ![]() ![]() ![]() Gabriela "Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele. |
de asta suntem aici..sa-ti fim alturi,sa ne tembelim impreuna!
Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
A&M
andruskandu spune:
Gabitzu', prozmit ca maine ma interesez la medic de gastro, macar de regim, daca nu si de tratament...
Inima nu e judecata dupa cat iubesti, ci dupa cat te iubesc altii
(Vrajitorul din Oz)
Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa EMMA!
Poznele lui Andrei
Nasterea lu' Andrei
www.dropshots.com/andruskandu" target="_blank">PozeAndrei
Andreea
lui
Andreiut Puiut 11.06.2006
andruskandu spune:
Il astept pe taty sa vina si plec eu.... asa ca va spun de-acu pa si multi 

la toata lumea!
Inima nu e judecata dupa cat iubesti, ci dupa cat te iubesc altii
(Vrajitorul din Oz)
Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa EMMA!
Poznele lui Andrei
Nasterea lu' Andrei
www.dropshots.com/andruskandu" target="_blank">PozeAndrei
Andreea
lui
Andreiut Puiut 11.06.2006
MadameBovary spune:
Gabi, o veste ca asta iti umple sufletul de bucurie! Ma bucur ca putem sa fim alaturi de tine si cand esti fericita! 
off-topic: intre timp citeam si despre dependenta de un barbat... oh doamne!