Prietenie la plesneala*22*-La multi ani, Alex!
Raspunsuri - Pagina 13
gabriella1 spune:
Nu stiu cum sa le ticluiesc.L-as duce pe tata la Cluj sau Bucuresti. De unde iau salvare si oxigen? Off,off,offf si iar offfffffffffff

Gabriela
"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.
misha71 spune:
gabitza, spitalul ar trebui sa se ocupe de transport.
Tatal meu cind a fost internat era in coma si spitalul din Bacau, neavind tomograful functional atunci, medicul care-l ingrijea a vorbit la Iasi si a organizat transportul lui acolo. Vorbeste cu doamna doctor despre posibilitatea asta 
In fiecare zi alaturi de Emma!
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi
Cu terapie MIHAITA POATE FI UN COPIL NORMAL-AJUTATI-L!!!
www.dropshots.com/popescu71#albums/verde/2008-12-14/05:27:48" target="_blank">Curiosilor
kay spune:
gabi, cel mai simplu e sa suni la o salvare privata si sa programezi transportul. dar pasul 1 e sa gasesti o clinica/un spital care sa il primeasca. sa gasesti undeva unde sa ii se poata administra un tratament si sa fie dr oameni. nu iti promit nimic, dar am sa incerc la Fundeni, sa vb cu cineva. nu stiu daca persoana mai e la onco, era la copii, cred ca e la dializa acum... nu stiu exact ce sa iti spun. dar incerc.
mult de tot !
oana
de
SOSONICA (6.06.2007)
asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an
S
www.helpsonia.com , povestea Soniei
"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."
misha71 spune:
Oano, cam rarutz azi pe net
Ia toarna tot ce facushi azi, sau ai avut activitati private
Cum a fost cu cadoul? 
In fiecare zi alaturi de Emma!
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi
Cu terapie MIHAITA POATE FI UN COPIL NORMAL-AJUTATI-L!!!
www.dropshots.com/popescu71#albums/verde/2008-12-14/05:27:48" target="_blank">Curiosilor
kay spune:
eh, misho, si tu acu, cata indiscretie
acu am trimis organu sa ia mancare irakiana
sa pape si el ceva. si fi-mea urla toata ca nu ii dau sa se joace cu lumanarile mele parfumate
am facut vizite si contravizite, de m-am saturat...
ca acu ajunge babaru meu si va mai vizitez mai tarziu cred !
oana
de
SOSONICA (6.06.2007)
asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an
S
MadameBovary spune:
Mda.. probleme in continuare cu gmail si nenorocitul ala de cont.
le-am trimis mail astora de la google, sa vedem in cate mii de ani imi raspund.
SUNT PLINA DE NERVI!
Qamar spune:
vorbeati de barbati acu 1000 de pagini![]()
mie-mi plac astia mai ciudati![]()
deci, primul
Cillian Murphy - cu asta as mai face un copil, chiar daca am zis ca ma limitez la 1
revin![]()
Qamar spune:
as fi in mare dificultate daca amandoi domnii de mai jos m-ar cere de nevasta (si n-as fi deja maritata, ofcors
), deci pe care sa-l aleg?????
pe el? (oricate sute de ani ar avea
) sau pe el?
ma duc sa termin baia Biei , poate am vreo revelatie
kay spune:
patrick dempsey
al meu a fost coleg cu al tau, asta iti spun eu sigur
daca nu de banca, de trust sigur, da educatia au primit-o de la acelasi guru.
oana
de
SOSONICA (6.06.2007)
S