Mamici de zmeurici de iulie - august 2009 (18)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bia28 spune:

Buna fetelor, ce harnicute ati fost....

Uliasi si Daria LA MULTI ANI! si sa va fie sanatosi bebeii si sa va aduca numai bucurii.

Noi, chiar daca suntem in saptamana 20, inca nu sunt f. sigura cand misca bebele, adica sunt momente in care cred ca e el, dar nu sunt sigura. Sper sa miste din ce in ce mai mult sa fiu sigura ca e el ca incep sa ma impacientez, si am programare la doctor abia pe 2 martie.

Din pacate, astazi am constatat ca am cu 5 kg in plus fata de momentul de inceput al sarcinii cu toate ca nu mananc mult si nici nu am pofte, chiar de loc, mancarea e ultimul lucru care ma atrage in perioada asta.

Bafta fetelor care au programate controale saptamana asta si sa stiti ca subscriu la ideea voastra cu pozele, mie daca imi vedeti burta spuneti ca sunt in luna a 6-a, nu ma mai incape nimic....

Sa aveti mare grija de voi sa nu raciti in perioada asta ca circula o gramada de virusi, eu a stat lata in pat vreo 3 zile cu antibiotice.

Va pup
Bia +20

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenada spune:

Lucialu de vreo 3 zile s-au oprit sangerarile. Ma rog sa nu mai urmeze vreo noua hemoragie. Si eu imi doresc sa mai pot iesi pe undeva. macar asa o ora doua.
Ieri m-am simtit bine si am fost activa asa ca m-am vopsit m-am epilat mi-am facut manechiura. Parca sunt alt om acum. Ma simt mult mai bine. Aratam oribil. Am inceput si sa mananc. Nu mult dar e bine ca nu dau afara si mananc cu pofta.
Doctorul a zis ca atata timp cat bebeii sunt in grafi nu ete caul sa ne ingrijoram. A zis ca ei trebuie sa creasca nu eu iar surplusul de kg intr-o sarcina gemelara nu e chiar indicat. Mi-a zis ca am voie sa pun maxim 18 kg.
Sper sa scapi si tu cat mai repede de gretosenii ca sa te simti si tu bine.

elena +14
Burtica mea

***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

elena, bravo pt bebelusii tai!!!!! Dar ce a zis dr. de starile tale? Iar faza ca de acum bebelusii nu se mai opresc din evolutie face bine la psihic . Cu numele vad ca si tu stai bine un nume de fata si unul de baiat, dar daca vor fi 2 fetite sau 2 baieti ca aici e si dilema mea? Oricum la ce stari de rau ai eu tot cred ca sunt 2 fetite in burtica la tine. Sunt curioasa daca ma insel. Nu a zis nimic dr. de sexul copilasilor? Poze ti-a dat? Cat sunt de grasuti?

14+

Mergi la inceput

In ceea ce priveste numele, eu o sa am mari probleme pt ca sotului meu nu-i place nici unul din cele care imi plac mie....

pt fetita mie mi-er fi placut Emma, dar al meu e baietel si mi-ar fi placut Darie Mihai, Mihai il cheama pe sotul meu, dar a meu nu vrea deloc, Darie nu-i place si nici nu vrea sa poarte acelasi nume ca si el.
O sa am mari probleme in alegerea numelui

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenada spune:

Moni nu le-a facut poze ca nu au cu ce ca am fost la spital de stat si nu sunt asa dotati. Eu am fost mai mult pt concediu medical si sa stabilim cand fac cerclajul dar pt ca de doua zile ma simt ceva mai bine am zis sa ii vad asa putin. Au 109 gr unul si celalat 116 gr.
Atat cat ei sunt bine si cresc nu trebuie sa imi fac probleme de greturi. El zice ca e foarte bine ca nu am luat in greutate. Vineri ma duc la morfofetala la alt doctor iar martea viitoare cand am cerclajul o sa imi faca un eco mai amanuntit si doctorul meu.

elena +14
Burtica mea

***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns muffinuta spune:

Lucialu...cred ca e normal sa avem dureri in preajma cand ar trebui sa ne vina ciclul..Dariaioana si cu mine suntem exact in aceeasi zi,ambele fivoase atata ca ea a facut trasfer cu blasto eu cu embrioni..dar avem azi exact 11 saptamani aproape de tine..mai e pana la 14..atunci ma simt si eu mai in largul meu..alaltaieri la toaleta din senin picaturi roz inchis,m-am panicat dar am stat cuminte pe popou si ca gaina in jurul casei fara efort..au trecut,da' nu iti spun ce emotii am avut !!!am noroc ca nu lucrez asa ca depinde de mine dc risc ceva prosteste sau nu..

Elena,ai fost la eco!!ce ma bucur ca esti mai bine si poti manca..dupa cum vezi am innebunit fetele cu meniurile..imi imaginez barbatii mancand dupe retete postate..serios am retete super aici..apropos de carti gasesti tot ce vrei ...despre maternitate ..scumpe,cu ilustratii exact cum arata sarcina de la 6 sapt ,lunar,informatii,color..scumpe dar merita..am invatat o gramada!!
Elena te pup cu tot dragul si pe cei mici...
Despre cele culinare nu mai vorbesc am dat o gramada de bani..gatitul e unul din hobby-urile mele si m-am dedicat mult mai ales inspre bucataria franceza..imi pplace si cea italiana..
Iubesc mult RO dar iarna e dezastru,platesti pt niste fructe o avere si alea fara gust..recunosc aici am noroc,e raiul pe pamant vara sau toamna sau"iarna" adica 18grade,avo,pepeni,pe aia galbeni nu ii pot manca sunt prea dulci si nu pot manca dulce,cel putin nu ciocolata,prajituri asa pe alese..alte fructe :cateva tipuri de berries,struguri cu toptanul,cu sau fara seminte,mango-astia-s stupid de ieftini si imi si plac,prune,caise,nectarine,ananas-dar cica nu la sarcina??-asa ca nu mananc..absolut tot ce vrei..bine platesti la calitate dar macar ai..la salariile din RO sa cumperi si sa fie si fara gust,jecmaneala curata!!aici mai si alegi normale sau organic??!!mai avem multe de invatat de pe la altii..

iar m-am intins..

Muffinuta

Ai reusit?Continua!Ai esuat?Continua!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rallu spune:

BUnaaaaa,

Eu is happppy ca de abia ce am venit de la prima mea zi de serviciu.
Daca ati mai auzit asa om, se bucura ca s-a intors la munca .

Ce sa spun ... a fost ok, desi sincer imi era teama.
Am reusit sa termin cu bine ziua (mai scurta ce-i drept), sa nu ma cert cu nimeni (asta e raritate ) si sa fiu si ok la sfarsit.
Nu pot sa inteleg cum naiba s-a dat sfoara in tara ca ma intorc...am avut un balamuc pe cap, toata lumea vroia sa-mi vorbeasca, sa-l vad, sa fac aia sau aialalta pt. el/ea, telefonul suna (si suna in continuare ca la nebuni) incat ma mir ca am ramas atat de calma si am reusit cat de cat sa-i imprastii pe toti.
Ca sa vezi ce schimba bebe asta o mamica foarte artagoasa la origini.

Ce mai, momentan sunt tare mandra si multumita de mine. Sa vedem in continuare cum o fi.

Aaaaa...a fost super tare al meu sot care, cand a auzit ca nu vreau sa-mi iau mancare cu mine, mi-a facut pachetul si de dimineata mi l-a si dus in masina (eu nici macar nu ma trezisem).
Mie mi se pare aiurea sa car mancarea cu mine pt. doar cateva ore dar nu te poti pune cu oamenii. Au ajuns ei la concluzia (sotul si parintii) ca grasul trebuie sa aiba mereu ceva de bagat in gura...sa nu cumva sa slabeasca mititelul de el

"Nu conteaza ce ti se intampla in viata ci conteaza cum reactionezi la tot ceea ce ti se intampla."

Atat e de mare burtica18+
Asa arat eu acum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rallu spune:

Am scris un mesaj kilometric si tot am uitat cate ceva...deh euforia.

Am reusit cu greu sa ma programez la eco de morfologie fetala pt. trimestrul II la dr. Albu (acolo vrea doctorita mea) la inceputul lui martie.
N-am stiut ca are o preferinta asa ca eu mai facusem o programare la dr. Pop asa ca acum nu ma dumiresc daca sa ma duc la amandoua sau sa anulez una...inca ma gandesc

Chestia e ca inca nu-mi vine sa cred ca deja am ajuns la etapa asta.
Ma uit in urma si parca n-a trecut atata timp.
Peste fix o luna am eco de sfarsit de trimestru II ...de luna 6...da Doamne sa fie totul bine.

"Nu conteaza ce ti se intampla in viata ci conteaza cum reactionezi la tot ceea ce ti se intampla."

Atat e de mare burtica18+
Asa arat eu acum

Mergi la inceput

Muffi am vazut ca ai scris ca nu e recomandat ananasul in sarcina? de ce? ca eu pana acum am mancat de am spart ca imi place mult.

Nume de fetita va mai pot furniza Ilinca, Smaranda, Melissa, dar la baietei sunt in pana rau....poate imi daiti vreo idee

Bia20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pogos spune:

Bine v-am gasit! O sa bag repede sa scap de 10 mesaje

Mergi la inceput