Mamici de zmeurici de iulie - august 2009 (18)
Raspunsuri - Pagina 8
andreea c spune:
Buna mamici de zmeurici!
Vreau si eu un
. Sunt foarte bucuroasa ca vom avea pereche. Ne-am hotarat si asupra numelui Denisa Ioana.
Felicitari celorlalte fete care au aflat culoarea caruciorului!
Uliasi La multi ani pentru ieri! Sarcina usoara si bebe sanatos!
Moniland, dupa mine la un nume de familie scurt se potriveste un prenume mei lung si invers. Sigur vei gasi pana la urma nume frumoase chiar de vei avea baietei sau fetite. 
Monica2008 si
mea avea 177g la 16 saptamani si 5 zile. Nu mi-a zis doctorul ca ar fi grasana ci doar lunga la 12.27cm cap-coada
.
Alinutza78 si eu am fibrom, dar vad ca a scazut mult fata de cum era la prima sarcina. Avea 3 cm, iar acum are 1.7cm.
Patricia ma bucur ca esti mai bine si iti tin pumnii sa fie si bebe bine. Cand mergi la eco?
Foarte buna ideea cu pozele...ne vom cunoaste mai bine si poate la primavara/ vara ne intalnim in formula asta
Andreea
17+ si
Radu Stefan (12.07.2007)
nunta noastra 2 iulie 2005
muffinuta spune:
DariaioanaLa multi ani!ce varsta frumoasa ai..as vrea sa avem vreo cateva sapt mai mult sa rasuflam si noi asa mai usurate..eu merg saptamanal la eco,ultima data a fost la 10 zile,am rezistat eroic..doc meu mi=a zis sa nu fac intern..dar eu numai de doua ori am facut eco vaginal..apoi numai abdominal..
Daria imi spui te rog si mie ce analize ai facut?? ..astia aici nimic..as vrea sa le fac si eu..dc nu te superi..merci..te pup.
Muffinuta
Ai reusit?Continua!Ai esuat?Continua!
alinutza78 spune:
mai fetelor subscriu in totalitate la dorinta voastra de a ne posta undeva pozele ca sa stim cu cine chatuim. si eu m-am atasat de gravidutele cu zmeurici de pe forum.
muffinuta ce coincidenta....si eu alternez la numele ptr fetita intre Sonia si Sofia. Si desi sunt convinsa ca e baiat..nu am gasit inca nume de baiat.
Alinutza
12+
Moniland spune:
Si eu sunt de acord cu poze dar doar in cont separat ca la cata lume citeste forumul fara sa fie membrii .....
Mersi de ideei de nume de fetite, dar multe dintre ele pica, chiar daca imi plac pentru ca sunt in jurul nostru, al prietenilor sau chiar in familie. Si eu radeam pana acum cand se punea un nume care era in gasca, ziceam ca nu au imaginatie. Si uite ca am ajuns in aceeasi situatie. ![]()
Pogos, 10 mesaje sunt moderate. daca le scri repede scapi de moderare si te putem citi mai bine. Si bine ai venit!!!
daria, vezi daca nu esti pe lista?

muffi, imi place si Nicholas si Nickolai si e si international
. La mine in familie este si Nicholas si Sonia, nepotei de verisori.
Patricia, Ingrid suna bine, dar cred ca e prea sofisticat pentru ce vreau eu. Oricum ramane pe lista. Multumesc
. Si imi place si numele Patricia, dar si acesta e in gasca. ![]()
14+

muffinuta spune:
Alinutza 78...Sonia imi place mult..si eu simt parca dar nu ma mai iau dupa simturi ca e baiat...nu-mi permit luxul de a alege sexul..sanatos sa fie!fetita sau baiat va fi atat de iubit!
Ma mai gandeam la Nikole..aici se obisnuieste sa se puna al doilea nume dupa numele mamei,se mosteneste..om vedea mi se pare cale luuunnggaa pana la nume..![]()
Muffinuta
Ai reusit?Continua!Ai esuat?Continua!
ely_cta spune:
Buna dragi viitoare mamici!In sfarsit am citit tot ce ati scris in week-end.Nu am reusit sa intru deloc.vineri seara am fost la un mot si am dansat,am facut si febra musculara.Stau cam prost la capitolul sport.Am zis ca dupa ce trece primul trimestru ma apuc si eu de sport.Parca sunt o baba rablagita!
Dariaioanaxx ,La multi ani pentru ziua ta
!Ce coincidenta,si eu sunt aproape in 12 saptamani si sunt programata la eco tot pe 9 februarie!Abia astept !sa ma tii la curent!
Uliiasi,scuze de intarziere,La multi ani si tie
!
Crixia,astept cu nerabdare rezultatul la analizele Alexiei!Sper sa fie bune.Tu esti ok?
Va pup pe toate si va doresc o saptamana plina de energie!
+11 sapt
lucialu spune:
Wow cat ati scris!![]()
Sa avem parte de capitol cu vesti bune!Doamne ajuta!
Bun venit noilor burtici!Sarcini usoare si la termen!
Uliiasi LA MULTI ANI sa ne traiesti!Sarcina usoara in continuare si BB miscacios in continuare,sa fiti sanatosi si voiosi1Sa fii iubita!
Adriana ma bucur ca te simti mai bine si a scazut temperatura.Asta e cel mai imp.
Anielas m-ai dat gata cu treaba cu Metroul.Doamne in ce tara,adica intre ce oameni putem trai!
Ai grija de tine si cum ti-au spus fetele,bea o cafea...este voie daca nu exageram(cine poate).Nu trebuie sa stai cu tensiunea mica acum,graviduta,daca te ia cu lesin.
Voi numai de papa vorbiti?
No buuun.Va recomand sa papati care puteti peste,mai exact dorada regala.Este un deliciu.
Si sa nu o faceti cu faina,numai cu ulei de masline si un vin bun alb.Gasiti la real.Dintre fructele cu gust de la noi va recomand kaki.Am gasit la Metro la super pret fata de alte dati,8 lei/kg.Deci nu la bucata.Si erau micute dar gustoase.Am avut de unde alege.Capsuni nu am mai gasit nici acolo...
Dulceata...miam...mananc nemteasca,mai piperata la pret(la metro ceva mai ieftina)dar foarte gustoasa,de cirese negre si de coacaze negre.Am luat si de zmeura,dar primele 2 ma coafeaza mai tare
Eu la lubenita am renuntat...decat sa nu aibe gust si mai dau si o caruta de bani...mai bine mai astept...un pic![]()
Muffi spuneai de dureri ca si tu ai...Ei bine, aseara mie mi-a fost foarte rau.M-a durut ceva de speriat burta,ca de menstra,nici la toaleta nu am putut sa merg singura.Am luat no-spa si supozitor uscosin si am stat muuuult in pat.Cand am inviat am dat in OACA la greu,din nou.Si eu ma rog sa ajung si sa trec de cele 14 saptamani.Sunt speriata.Noroc ca nu mai am mult pana pe 6 cand merg la dr meu sa vedem zmeurica si probabil tot atunci voi primi si lista de analize,pe care o voi face la spital,asa a spus data trecuta.
Am mai fost in 2 librarii..carturaresti si diverta sa mai caut carti pentru sarcina si e jale de chel.In afara de niste chestii gen jurnal,dar foarte superficiale ca informatii nu am vazut nimic.Mai cautam cand sunt in stare inca in 2 locuri din centru sa vad.M-as mai linisti daca as stii mai multe despre burtica,cred.Ah si am vazut o carte de pilates pt gravide, cu pozitii pe burta? pai sunt bune-ok in sarcina???Nu ca m-as simti in stare,dar mi-am varat nasul in ea daca tot eram acolo.Voi faceti Kegel?Eu am mai incercat dar mi-e lene si aiurea
daca trec cu bine de primul trim si ma simt ok vreau sa merg las aquagym.Visez si eu...
Muffi lasa necajelile pt alta data...in viitorul indepratat,foarte indepartat...![]()
Moni vaz ca tot cauti nume pt BB-ei.
Succes!Pe mine nu ma tin neuronii inca la asta, dar va bantui io cand trec de pragul critic![]()
Elenada cum te simti?M-am necajit cu sangerarile tale.Offf sa se termine si ele,sa se opreasca o data sa poti si tu sa te bucuri libera,sa metgi linisita la un magazinut sau sa faci ce vrei tu.Si pe mine ma iau durerile la fiecare iesire in oras,dar macar nu am mai sangerat.Stiu cum e,a fost un episod scurt,dar urat la mine.De-asta iti apreciez mult voiosia si curajul!Si ai dreptate sa fii asa, clar:BB-eii tai sunt superok!
Cu mancatul cum stati?Ai vb cu dr?
M-am intins.Scuze.
Va doresc o saptamana excelenta tuturor!
KISSES
my little sunshine
ylla2009 spune:
Buna burticilor! Cum va simtiti ??Ati inceput bine saptamana?? Moni sunt in aceasi dilema cu tine..momentan nici un nume de fata,care sa imi placa,nu imi trece prin cap in cazul in care zmeuricul meu se dovedeste a fi zmeurica. Pupiki pe burtici. Ahh..anul de nastere la
mea e scris gresit..este 2003 nu 2009( scuze si multumesc)
Ylla
16+ si mami de
8.10.2003
lucialu spune:
aaaa
Dariaioana LA MULTI ANI!!!Sarcina la termen,BB sanatos si sa fii iubita!Sanatate!

my little sunshine
elenada spune:
Hello burticutelor
Ce active si binedispuse sunteti. Se simte ca marea majoritate am intrat in trim II parca ne-am mai linistit.
Azi am fost la doctor si am vazut putin bebeii. Sunt bine sanatosi si in doua saptamani si-au dublat greutatea. Nu stiu din ce cresc piticii mei dar eu ma bucur. Martea viitoare fac cerclajul.
Parca de vreo 3 zile imi este mai bine. Am reusit si eu sa ma mananc si chiar cu pofta. Sper sa nu ma bucur degeaba si sa revina gretoseniile.
Doctorul a zis ca pericolul opririi din evolutie a sarcinii a trecut.
Anielas imi pare rau de patania ta din metrou. Din pacate civilizatia si bunul simt le lipseste multora. Multa sanatate iti doresc.
Azi la spital stateau femeile insarcinate in picioare si viitorii tatici sau ce or fi fost ei stateau relaxati pe scaun.
Am prins un loc la un moment dat si m-am ridicat putin ca venise doctorul meu si mi-a facut semn sa astept putin. Un mosneag numai ca nu ma dat jos din picioare s-a si asezat pe scaun. Si nu era bolnav. dar cred ca ii apasa si lui sarcina pe ovare si il dureau. I-am si zis asta ca nu m-am mai putut abtine.
Apropo de nume si eu sunt in impas la numele de fetite. Sotului meu nu ii place nici un nume. Mie mi-ar fi placut Ruxandra Maria dar lui nu ii place Ruxandra dar nici alt nume.Deci mai vedem ce si cum. La baiat i-as pune Matei Stefan. La astea pana acum nu a vociferat sotul deci e bine.
Muffi sa inteleg ca ieri nu era gata globul de sticla in care trebuia sa te inchizi tu. Vad ca mai are unele fisuri. Sper sa fie gata in curand si sa nu te mai supere nimic si nimeni. Ma bucur ca zi esti voiasa si vesela asta e foarte bine. Va pupam dulce toti 3.
Adriana ma bucur ca esti mai bine azi.
Pup dulce toate burticile
elena
+14 

Burtica mea
***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!