Mamici de zmeurici de iulie - august 2009 (18)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamilivia spune:

draga MOTANA am avut un soc in mometul in care am vazut numele pe care ai vrea sa il pui fetiei tale(daca va fi fetita) Nu credeam ca cineva se va mai gandi la aceste nume DARIA ALESSIA... incredibil, dar lasa ca asta nu e o problema, sa speram ca vor fi sanatoase amandoua. Sincer stateam si ma uitam la mesajul tau si credeam ca am scris eu si am uitat postarea

s-a nascut o mare iubire
[url"http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=livia&year=2009&month=7&day=12&babycount=1"]sufletul meu[/url]

+17

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamilivia spune:

fetele, o sa va rog sa imi adaugati si mie un carucior roz, nu de alta, dar ne-a spus nenea doctor ca suntem fetita. si ce fericit e tati ca va avea o mandrete de gagica.
Uliasi, cu intarziere vreau sa iti doresc sa ai parte de tot binele din lume si sa de-a Dumnezeu sa dai viata unei zmeurici sanatoase si frumoase.
Pupici pe burtici

s-a nascut o mare iubire
[url"http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=livia&year=2009&month=7&day=12&babycount=1"]sufletul meu[/url]

+17

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns muffinuta spune:

Fetelor,

ma uit la Mrs.Doubtfire-Robin Williams..faza cu stema de la Mercedes-o zmulge de la masina tipului care vine in vizita la fosta lui nevasta..e super,am ras cu lacrimi...si barbatii se razbuna..voi cum le "platiti" alor vostri cand fac cat o poznaie??intreb asa de curiozitate..scuze dc indraznesc prea mult.

Uliiasi..mi-e rusinica..sunt mai la urma ca babele sclero..dar te rog primeste si de la mine calde urari si felicitari de ziua ta!La multi ani!

Fetelor,aveti grija dc nu aveti barbatii invatati sa le gatiti..eu cand am venit aici 3 ani in urma eram mai mult pe la restaurante..apoi m-am apucat sa etalez cunostintele culinare..destule..talentata,deh!dupa stiti ce s-a intamplat?Cica n-are sens sa mai mancam la restaurant ca eu gatesc mai bine,plus ca...iertati cacofonia..costa mai mult..asa ca atention!!faceti-va poftele dar nu ii rasfatati prea mult..acum al meu vrea numai prin baruri dar eu nu beau,astia pe aici toti trag la masea cica social drink,pe naiba'beau si femeile si barbatii pe rupte!..eu singura treaza in bar cu suc de fructe sau zeama de rosii in fata...dar am pus piciorul in prag mai intai dinner-restaurant,apoi bars..etc..altfel il tin pe lapte cu fructe si brown flakesatata stie si cafea instantca nu stie sa foloseasca masina profi de capuccino..

P.S.eu sunt innebunita acum dupa banane si smochine proaspete!pot sa mananc un kg ..dar ma abtin altfel ajung balena..

Muffinuta

Ai reusit?Continua!Ai esuat?Continua!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pogos spune:

Buna burtici! sa aveti o saptamana frumoasa si fara probleme.
am mai postat 2 mesaje, dar se pare ca apar cam greu. citeam ceva de moderat. probabil sunt mai intai moderate si apoi postate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uliiasi spune:

Muffi, multumesc mult, esti simpatica foc !!!

Ce bine de tine ca ai la indemana atatea fructe proaspete si poti papa dupa pofta inimii fructe care au gust . (ca si-aici gasesti fructe de multe feluri, dar cu gust de cauciuc...)

Anielas, ai incercat sa bei o cafeluta, sa-ti ridici si tu tensiunea putin? Poate te mai opresti din tremurat...Si papa ceva dulce. Eu am tot timpul niste ciocolata la mine (ma rog, nu e foarte recomandat, ca e ispita mare si multe calorii ).

HUG!

17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PatriciaArdeleanu spune:

Uliasi, cu intirziere, la multi ani si de la noi!sa fii sanatoasa impreuna cu bebele si multe bucurii!

Moni, cred ca s-ar potrivi la Irina si iris, Ingrid, mai ales daca vrei sa sune international.

Muffinuta, esti tare simpatica!
si eu traversez o perioada mai nebuloasa, asa ca simpatizez cu tine

Aniela, of, sa lesini in metrou...imi pare rau. incearca sa ai al tine mereu apa si ceva dulce, stiu cit e de neplacut!

E buna ideea cu pozele, am vazut ca se poarta un album de poze facut special pentru odisee, la care sa avem toate acces sa ne logam, admiram si pune poze. as propune asa ceva.

Patricia s13 si Rebecca 05.02.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anne-marry spune:

buna ziua mamici de zmeurici.
bun venit noii mamici

adrianafedorca ... mi-ai dat ceva emotii cu temperatura ta cand citeam..dr bine ca s-a rezolvat. asa am tras eu ..dar nu cu febra..doar diaree...vreo luna de zile cred ca...cu crampe ..tot tacamul. a trecut doar cu smecta.

bebe misca non stop...aproape...dar cel putin de aseara..si asta noapte il mai simteam., si acum, de azi dim...intruna...imi e asa drag de el cand il simt ..... si impunge nu gluma ...

tot caut nume de fete pe net..si deja am facut o lista...sa vedem ce alegem pana la urma ... mie mi-ar placea arianna ioana ..dar baietii astia ai mei, mai vor sa ne gandim ... poate poate gasim altceva mai ...nus chum dar parca vad eu ca pana la urma tot arianna ioana ramane..k imi place ffffffffffffffff mult ....

anne-marry mamica lui teodor alexandru si 19 cu

NICIODATA SA NU SPUI NICIODATA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Buna ziua mamici de zmeurici! Sa aveti o saptamana buna!

La multi ani Uliiasi!

Adriana, multa, multa sanatate!

Eu sunt cam mutulica in ultimul timp, cam in depresie , toane -toane de graviduta.

M-ati innebunit cu mancarurile voastre , doar ca eu sunt asa de antitalent in bucatarie, timpul e limitat si lenea cucoana mare ca ... imi trece . Ieri m-am invrednicit totusi si am facut si eu ceva "bun": briose - ca sunt f. f. simple.

Fructe mai mananc si eu acum, pentru ca am avut o operioada in care nu vroiam sa le vad (cred ca nu v-am spus, dar in perioada greturilor, mancam doar paine cu unt, dar in cantitati industriale). A, si in premiera la sarcina asta imi e pofta de inghetata. De cand pot baga in mine orice, as manca inghetata dimineata, la pranz si seara.

In ceea ce priveste numele, taare dificil. Nu suntem pe aceeasi lungime de unda, toti 4 . Mai trebuie sa il potrivim si cu numele celorlalti copii. Deocamdata, ca nume aprox. acceptate avem propunerea lui tati: Robert (eventual cu un Ioan in fata - Ioan Robert) si Vladimir - propunerea Mariei. Dar mai e mult pana departe si posibil sa cada variantele astea.

Monu, Irina era unul din numele de pe lista pentru fetite . Imi place f. mult, dar la noi nu se prea potrivea cu numele de familie.

Pupici si sanatate tuturor!

Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
www.flickr.com/photos/cornelianis/" target="_blank">poze; poze2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariaioanaxx spune:

Muffinuta- sunt aici, n am disparut; v am citit acum sa recuperez, caci vineri a fost ziua mea(am implinit si eu 35 de ani, nu e secret)si am fost ocupata la servici, apoi mai am un"bebe" mai mare, de 11 ani, care are lectii si portofolii de facut pt. scoala;azi sau maine intram in 12 sapt. nu? abia astept sa trecem si sa fie bine !!la eco n am mai fost de pe 22 ian., abia pe 9 feb. mai am programare, caci nenea dr. a zis sa o las mai incet cu atatea eco ! dar cred ca sapt.asta nu ma astampar si merg pe aici pe la noi prin vecinatate, la un eco mic; in rest, burtica se pare ca creste,daca fac poze sa va arat, ziceti ca am 5 luni nu 3 ; sunt zile cand nici nu mi vine sa cred ca sunt gravi, adica nu simt mai nimic nici o intepatura nimic, dar sunt si zile ca azi, de ex, cand mai mai doare asa din cand in cand cu intepaturi; am facut o parte din analizele cerute de dr. Ion si au iesit ok, mai ales la hepatite aveam emotii; mai am toxoplasma de repetat, sper sa ajung zilele astea sa o fac;in legatura cu poftele, m ai omorat cu pepenele si cu zmeura, ca s preferatele mele, ieri am poftit la porumb fiert si la dulceata de visine dar azi o sa mi satisfac aceste pofte cred, dupa servici, de care apropo, mi s a luat....mai ales acum cand as dormiiiiiii; dar asta e...si mai vb

tuturor

Asteptand a doua binecuvantare de la Tine !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns muffinuta spune:

Patricia Ardeleanu...mie imi sunt simpatice o gramada din fetele de aici,sper din suflet sa raman aici pana la sf celor 40sapt ca mi-e tare teama..o iau zi de zi...asa ca din cauza asta am dorit sa "vad" fetele,cele care doresc..sunt in corespondenta particulara cu cateva dintre ele,ne-am trimis si poze,am pus si eu " odoarele" mele,adica cei doi peke pe care ii am,din aia "originali" i-am adus de peste mari si tari..
Ideea ta e super,sa ne putem loga toate..sper sa fie cat mai multe fete atrase de asta,sa vedem raspunsul...
Cat despre altele,Patricia...ne trebuie tarie sa "biruim"..iar acum cu toate medicamentele pe care le iau la greu nu prea sunt in forma,dar vine randul la bolandu'..te pup..

Monieu am ales Sonia ,eram in Spania si inotam,cand o fetita cu tatal ei aproape de mine zambea cu gura pana la urechi..el,tatal intr-o engleza pocita cica"she likes you"erau rusi,numele ei era Sonia..pt prima sarcina am avut alt nume..vi-l spun altadata..

La baieti am ales chiar simplu ...am visat cand asteptam rezultatul de la ET-a avut loc pe 1 decembrie deci prin 6 poate incubarea,pe la Sf.Nicolae-..am visat ca asteptam intr-o camera.cand usa s-a deschis si o femeie,rusoaica,am obsesie,tata a fost rusneac..femeia avea un bebe un baiat cu gura pana la urechi,misca mereu manutele si picioarele..mi l-a pus in brate,trebuia sa il schimb si habar nu aveam cum se face..si el radea de numai..ii spun,ce ciudat semana cu tata,ochi albastri si parul blond,e blond cenusiu..cum il cheama?Nikolai..
Dupa ce am "ramas" am inceput asa treptat cu teama sa aleg nume...si ma gandeam visul,incubarea ..si atunci am zis il va chema Nicholas..dar barbatu-meu a zis nu cu " as" la sfarsit ca fac copii la scoala glume stupide,lui i-a placut Nikolai-varianta ruseasca..asa ca dc se implineste visul va fi Nikolai James(dupa sotul meu)..

Mie imi place mult si Ana Maria.

Muffinuta

Ai reusit?Continua!Ai esuat?Continua!

Mergi la inceput