Mamici de zmeurici de iulie - august 2009 (18)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pogos spune:

eu am pregatite nume de fetite de la primul copil, iar acum la al doile, care se pare ca este baietel, sunt in pana de idei...daca ajuta pe cineva: Matilda, Adela, Tania, Melania...

Mergi la inceput

La baietei ma gandeam sa aleg intre Teodor, Petre, Rares, Luca, Damian...

Mergi la inceput

Nu va suparati pe mine ca va bombardez cu atatea mesaje unul dupa altul, dar vrea sa scap de moderare si sa vorbesc cu voi in timp real

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns muffinuta spune:

Bia28.
cred ca sunt doar credinte din alea po****re cu ananasul...la FIV la inceput scrie sa il eviti dupa transferul ET,iar sotul meu cand faceam cercetari pe net a descoperit asta,inainte de a ramane gravida,tot ne uitam pt tot felul de alimente care ne-ar fi putut ajuta ..dpdv al alimentatiei,noi oricum mancam sanatos cu exceptia poftelor pe care le am acum cateodata..carnati,fasole si alte chestii...el a gasit ceva despre ananas si cum eu mancam fest ca aici sunt extrem de gustosi,m-a fortat sa renunt,asa ca o tin la fel si acum desi cand merg la supermarket imi saliveaza guara dupa ei...

Muffinuta

Ai reusit?Continua!Ai esuat?Continua!

Mergi la inceput

a aparut mesajul de 2 ori...si nu sunt balbaita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancaroro spune:

Nume de baieti
Bogdan, Tudor, Razvan, Rares, Alexandru, Raul, Flavius...
Nume de fete
Irina e super, Maia, Alexandra, Alexia, Beatrice, Bianca, Rebeca, Amalia, Casandra, Vera-veronica, Raisa, Larisa, Lucia, Erica
Astea imi plac mie...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adryana_4u spune:

Ma scuzati ca ma bag asa...aiurea, vroiam sa va invit, daca sunt printre voi mamici pe ale caror fetite le va chema BIANCA, la noi in club, adica aici:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=125313&whichpage=1

Adriana S. - mami de puiut BIANCA(02.02.2008)
Bianca creste
de toate
www.flickr.com/photos/adryana_4u/3159601744/in/photostream/" target="_blank">Eu sunt Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PatriciaArdeleanu spune:

Muffinuta, si mie imi sint simpatice toate zmeuricile
cealalta remarca a fost cu gindul la simpatie/empatie alaturi de tine, fiindca ai zis ca ai avut o stare rea cauzata de ceva anume si eu la fel

sa stii ca te invidiez (in sensul bun, desigur) numai cind ma gindesc la toate fructele alea, la mango, la berries .....aici un mango, daca ai norocul sa il gasesti copt si nu trecut sau prea verde, costa, cam 5 lei bucata, dupa parerea mea mult.
imi imaginez cit a dat Adriana pe afine in dorbobanti; nu mai zic de legumele care sint acum, de rosii, de banane, chiar si de mere. te apuca plinsul ce preturi au.

Adriana, ma bcuur ca te simti mai bine!
Elenada, ma bucur ca ti-ai vazut bebelusii si ca esti mai bine!

mie imi plac putine nume, la fete imi plac Maysa/Marissa dar nu ii plac sotului,dar ma mai gindesc. Rebecca mi-a placut de cind ma stiu si din fericire nu am avut pe nimeni in jurul meu.
Imi mai place Anna,rianna, iar la baieti oferta e tare slabuta deocamdata. insa cred cu tarie ca poate sa iti vina inspiratia in mom in care vezi prima data copilul!

Andreeac, felicitari pentru cruciorul roz!!
multumesc de intrebare, ma simt oarecum mai bine daca pot spune asa. eco o sa am pe 10.
frumoasa poza, pe o burtica de acolo o cunosc personal
si noi la prima odisee faceam intilniri dese, inca de la inceputurile sarcinii si am tinut asa cam pina au fost copiii nostri de 2 ani, dupa care s-au mai rarit situatiile. dar la inceput ne intilneam cu mare placere, abia asteptam sa iesim pe la vreun restaurant. eu am prins si perioada la aspirante cind ne intilneam, si vorbeam numai in termeni de aspirante,analize, etc, si se amuza lumea pe linga noi

Rallu, bine te-ai intors la munca!!

Patricia s13 si Rebecca 05.02.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blanca000 spune:

Ma tot gandesc la nume de fete pentru Moni , ce zici de : Georgia, Beatrice, Francesca?
la baieti vad ca ai gasit .

Pup

15+

Bubi mic poze

Nunta noastra 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns muffinuta spune:

Patricia Ardeleanu si eu va simpatizez,am ajuns sa scriu mai mult aici decat oriunde,sunt cam guralivamai ales ca sunt singura in SA..fetele sunt grozave..multumesc si eu te plac ,Patricia,chiar ma simt legata de unele fete..am scris asa despre fructe pt ca oricum locuiesc acum intr-o tara despre care multa lume nu stie nimic.. am fost acasa in octombrie cand inca erau fructe delicioase la noi..si nu numai ,legume,etc dar preturile sunt exagerate..asta o stim cu totii,ma uitam acum cat e euro..dezastru..platesti o avere sa te hranesti cat de cat sanatos..

Muffinuta

Ai reusit?Continua!Ai esuat?Continua!

Mergi la inceput