Mamici de zmeurici de iulie - august 2009 (18)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alfa_anca spune:

Salutare burtici!

lipseste omul in week-end si are de citit o gramada, abia am recuperat .
claudet79, pogos, dariaioanaxx, ancaroro si sper sa nu imi fi scapat cineva, bine ati venit si sarcini usoare va doresc. Dc doriti lasati-ne datele voastre sa va trecem in listuta. claudet79 pe tine te-am trecut deja ca ai lasat DPN-ul, dar dc vrei da-ne si data nasterii si data ultimei menstruatii.

mamilivia, andreea_c FELICITARI pt fetite, sa fie sanatoase si voioase. Am trecut carucioarele ca sa mai echilibram balanta, desi e departe momentan de a fi echilibrata. Andreea, si tu vei avea tot pereche, suntem deja cateva care vom avea pereche cu al doilea bebe. Iar in ce priveste numele, a fost o idee de moment cu Andrei, acuma tati vrea Teodor. Imi place si mie desi mi se pare ca suna cam dur Teodor Cîrstoiu. Deocamdata nici nu pot sa il contrazic pe tati pt ca si eu sunt in pana de idei, parca nu imi place nimik.....

mai stau putin si plec la doctor, abia astept sa imi vad zmeurelul buclucas ce mai face.
Sa va povestesc faza de ieri seara. Stateam in pat intinsa ca eram putin obosita si Elena a venit la mine cu mama - mama si am luat-o si pe ea in pat langa mine si dupa ritualul de rigoare cu pupat burtica si mangaiat si culcat cu capul pe burtica apoi a inceput sa vorbeasca pe limba ei intr-una, mai mult de juma de ora si tot vorbea si eu cu sotul radeam de numa' si ea tot vorbea si dadea si maini, tinea discurs fata, dar ce credeti ca a facut frati-su din burtica. Inca de cand a inceput Elena sa turuie el a inceput sa se miste intr-una, si lovea numai in partea dreapta, adica unde era Elena, de unde o auzea el. Si a tinut-o si el asa pana cand a tacut ea. Tare haiosi copilasii astia ai mei. Abia astept sa ii vad impreuna, si incerc sa imi imaginez oare cum vor reactiona si cum se vor juca.
Cred ca mai vroiam sa zic ceva dar nu mai stiu ce.

Va pup si va doresc o seara placuta.

Anca de gandacel Elena (03.11.2007) si 18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamilivia spune:

multumesc pentru caruciorul roz. vreau sa va spun ca mi-ati facut asa o pofta cu toate fructele despre care ati vb azi eu am luat teapa cu niste nectarine zilele trecute, nu aveau nici un gust, dar bine macar ca mi-am facut poftele. promit sa fac saptamana asta o poza la burtica ca sa o vedeti ce mare si frumoasa e. va pup pe burtici

s-a nascut o mare iubire
sufletul meu

+17

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns muffinuta spune:

hello sexoasele

tocmai am venit de la cumparaturi..nu mai le pot face singura sunt plasele prea grele si nu ma lasa doc sa ridic greutati..va speriati dc vedeti cate am luat..fructe in special,cred ca imi ajung pt aproape 2 zile..smochine pauza,a fost prea tarziu...maine vreau sa fac gombotzi cu prune..aici sunt prunele mai mari da' la tai in doua...am innebunit cu mancarea...as vrea ca voi toate sa aveti la fel..de calitate..pana acum ma mai plangeam de tara asta ca are destule puncte negre,dar mi-am mai schimbat parerea

Muffinuta

Ai reusit?Continua!Ai esuat?Continua!

Mergi la inceput

muffinuta nu mai ridica plase grele, nu e bine... cheama mai bine masculul sa le duca si tu stai si odihneste-te. Pupici la burtici

s-a nascut o mare iubire
sufletul meu

+17

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns muffinuta spune:

Mamilivia,merci..nu m-am exprimat corect ca tocmai aia ziceam eu nu mai car nici macar un kg..nimic..oricum nu ma lasa doc si nici nu-s inconstienta macar la carat plase ...din cauza asta am facut shoppingul tarziu ca a venit maria-sa printul de varza acra acasasi m-a ajutat,de fapt nici el nu ma lasa parca-s de portelan..acu-s nedreapta a fost chiar gentleman..

Muffinuta

Ai reusit?Continua!Ai esuat?Continua!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns theea spune:

Salutare burtici
Eu am inceput sapt bine sunt super fericita ca afara ninge asa frumos e prima data cand vad atata zapada in anglia.De la munca m-au trims acasa pt ca e totul mort aici si mi-au dat liber si maine din cauza ninsorii.Nu imi venea sa cred cand am vazut azi ca totul e inchis numai pt ca a nins afara.

Nume de fete mie imi plac Allesia ,Theea ,Sofia,Luiza iar de baietii sunt cam in criza deocamdata numai Lenard dar mai avem destul timp

Pupici si o seara frumoasa.

11+

cezara

Mergi la inceput

hmmm, varza acra vreau si eu, chiar mi-e pofta.... ma bucur ca esti menajata, asa si trebuie, mai ales ca ei s-au simtit bine o seara si noi tragem 9 luni dar asta e... noi ii iubim oricum. ma retrag spre casa, a venit si printul meu dupa mine sa ma ia de la lucru. va pupik pe toate. sa aveti o seara faina

s-a nascut o mare iubire
sufletul meu

+17

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dilaural spune:

Buna fetele,

imi pare rau ca nu sunt mai activa si nu scriu prea mult dar nu prea am cum.
La serv... mult e treaba. Acasa, cu un bebe de 2,7 ani si mai mult :)

Noi suntem bine, miercuri facem 13 sapt. Nu stim inca ce suntem, ca dna dr. n-a vrut sa ne spuna la eco de 12 sapt ca a zis ca nu-i place sa-si dea cu parerea doar de dragul de a o face. Ca e sarcina mult prea mica si ar fi mai mult pe ghicite. Nu m-am suparat cu toate ca la prima sarcina mi-a spus Iosup de la 13 sapt.
Asta este... asteptam la 16 sapt. la eco biometrica cand se va vedea singur.

Vroiam si eu sa va intreb 2 lucruri ... poate stie cineva sa-mi raspunda:
- mi s-a parut sambata seara in pozitie orizontala ca simt bebelusul. Nu e cam devreme??? Stiu ca se spune ca la a doua sarcina il simti mai repede...

- si a doua problema care chiar ma cam roade. Azi dimineata m-am trezit cu bluza umeda in dreptul sanului drept. Dai cate stiu si din cate am citit abia pe la 18 sapt exista posibilitatea sa iti curga sanii. Totusi e cam devreme acum... dar altceva nu avea ce sa fie. Era o pata rotunda si umeda... Ce credeti? Sa o sun pe dr?

Va pup si va doresc numai bine la toate. Va mai citesc asa pe apucate... si ma bucur pt fiecare din voi!

Dilaural +12 sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRIXIA spune:

Buna seara dragi zmeurici!

A trecut si ziua de azi, cam lunga a fost....
Am intrat sa-mi actualizez semnatura, ca de, a mai trecut o saptamana! Voi deja vorbiti de nume...va spuneam ca am un sentiment ca va fi baietel, comparand cu prima sarcina (ceea ce nu ar trebui sa fac)....... si mi-am amintit citindu-va ca am visat intr-o noapte, parca o voce imi spunea intr-una ANA, ANA, ANA, chiar daca actiunea visului era total diferita. Sunt asa intr-o asteptare!

Ely_cta multam, eu sunt binisor, m-am obisnuit cu gandul, am inteles ca nu este ceva ffffff grav, fereasc Dzeu de altele! Ma iua cu casa, familia, Alexia... si uit!

Crixia mami de Alexia-Maria ( 22.iul.2003) & +10 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pogos spune:

multumim alfa_anca de primire. iti dau si datele mele:
DN 10.04.1975
UM 14.10.2008
DPN 20.07.2009 (dupa datele ultimei ecografii) si se pare ca va fi baietel
si mai am o fetita Ana Catinca nascuta pe 25.09.2006

Mergi la inceput