Mamici de zmeurici de iulie - august 2009 (18)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pogos spune:

Eu si la prima si la a doua sarcina am simtit miscarile bebelusului de pe la 13 saptamani, cu toate ca toata lumea imi izcea ca sunt nebuna, insa doctorita mi-a spus ca este f posibil sa simti asa devreme. mai ales daca nu ai multa grasime pe burta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CriPOD spune:

Am avut de treaba sa va prind din urma, nu gluma!

uliiasi, dariaioana, la multi ani!

Bine ne-ati gasit zmeuri noi!

Vad ca vin fetitele puternic din urma, felicitari mamici!

Am vazut ca ati vorbit de nume, pe plozii mei existenit i-am numit Paul si Denisa. Mai au si Cristian si Iulia pe-acolo (degeaba ). Cu pepit cred ca vom avea de furca sa-i gasim un nume, pt ca deja suntem 4 care sigur cunoastem pe cineva cu care asociem numele. Succes am avea cu nume romanesc, copiii nu prea cunosc asa multe nume romanesti, dar cum trebuie sa fie transferabil in engleza, grrreeeeuuu. Deocamdata ne prostim, mai gasim cate unul, dar n-am depasit rata de 2/4.

Cu Paul a fost asa o chestie, ca ne-a venit ideea in maternitate, pe cand trebuia deja sa-l inregistram sa putem pleca acasa (al doilea nume a fost fortat de sotul meu offline), cine stie poate si acum vom stii cand ii vom vedea mutrita.
Irina este pe-aci, dar si rusi, in engleza se pronunta usor si intuitiv.

adrianafedorca, ma bucur ca sunteti bine!

anielas, sper ca ti-ai revenit deja. Si eu sunt tare impiedicata, de scari mi-e frica pur si simplu.

muffinuta, eu sunt cu cutiuta cu zmeura la job azi. Sunt si printre favoritele mele. Mersi pt oferta de fructe, dar avem si noi pe-aici, incredibil, nu? (desi sambata m-am frustrat ca nu mai erau pomegranate, sper ca nu-i gata deja sezonul), bune si gustoase. Zapada tot trimit.
De ce nu-ti iei tu un carucior de-ala de cumparaturi mic cu rotite? eu am unul in masina tot timpul, e foarte util.

Si sa stii ca si fasolea-i foarte sanatoasa - bine carnatul nu intra in aceeasi categorie.

Oh, si am dat in boala boabelor de soia mai nou, si in timp ce le halesc ma si mustra constiinta, ca nu mai stiu unde am citit ca nu-i ok soia in sarcina, si eu bag aproape in fiecare seara cate un castronas. Voi stiti ceva de soia?

Cornelia, hai, lasa ca toate neplacerile-s doar zgomot de fond, ca sa apreciem mai bine cele frumoase.

theea, dar cat a nins acolo la voi de v-ati ales cu doo zile libere?

Cum stati cu vopsitul parului? Eu folosesc de vreo 3 ani henna, dar incep sa ma satur si as trece inapoi pe vopsele chimice uneori, apoi ma razgandesc si ma vopses cu henn iar si tot asa... Acum am iar vre-un cm de alb.

Hai ca-i dau drumul astuia sa nu poluez chiar asa si ma monologhez iar in curand cu un alt mesaj.

O saptamana grozava!

Common sense is not so common...[Voltaire]

Mom me  www.travelpod.com/members/_mqqm_" target="_blank">
#1     #2     #3  [-0.23]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CriPOD spune:

Si vin si cu monologul la jurnal...

Raportez 5 kg in plus, enorm mi se pare. La celelalte 2 sarcini am pus aprox 8 kg toata sarcina si am dus inapoi de la spital doar ce era in brate. Fost-ai lele cand ai fost.

Dar nu ma mir... ca daca mi-a facut ceva in plus bine sarcina pe langa efectele directe legate de baby: nu ma mai doare spatele dimineata, mi s-a reglat tensiunea, am scapat de insomnii (oare de ce am impresia ca ma repet ) si, am descoperit de curand, mai bag cate ceva in cratita. Eu gatesc f bine si gustos, dar atat de rar, ca familionul e in delir cand ma produc cu mancare, de obicei sotul e bucatar. Si harnic in toate cele! Si beau si multa apa de data asta.

Ieri mi-au cerut in cor iar banana-bread, am facut si weekend trecut, n-a tinut decat un breakfast, suntem toti calare pe ea. La dinner noi mancam mai ciudat, tot felul de thai, chinese, japonese printre cate una traditionala, la care face fitze fiu-miu. Pacat de sushi ca-i exclus pana nasc...

Pepitto se agita mereu, il suspectez ca e pozitionat cumva cu fata inspre interiorul meu majoritatea timpului, oricum senzatiile pe care le creeaza pe acolo sint total diferite de pitinele cazuri in care mai nimereste si cate un ghiont sau un impins inspre exterior, sau cand se joaca cu betelia de la pnatalon.

Sambata seara am visat c-am nascut, era asa de scump bebelicul, frumos, semana cu sr-sa si cu frate-su, ba avea si carliontii lor, si m-a enervat tat-su rau de tot, ca s-a ratacit prin spital si n-a ajuns la nastere, asadar, pe langa ca n-a fost de fata n-am avut filmat, nici poze. Plus ca a aparut cand arata copilasul cam de 6 luni. Ioi ce l-am beshtelit. Cred ca asta a fost scopul visului, sa ma enervez un pic pe el.

A primit ieri de la sor-sa prima jucarioara. A fost zi de bani de buzunar lunari si i-a cumparat-o pe girafa Sophie, era tare happy, si-a pus-o in camera ei deocamdata. A zis ca mai are planuri...

Cred ca voi va pregatiti de culcare deja si io inca tot dau din deshte...

Common sense is not so common...[Voltaire]

Mom me  www.travelpod.com/members/_mqqm_" target="_blank">
#1     #2     #3  [-0.23]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionik76 spune:

Buna, fetele! Daca mai sunt gravidutze la a doua sau a treia sarcina, as vrea sa stiu daca ati sumtit deja miscarile bb-ului, si la cate saptamani. E posibil sa-l simt, asa usor, de la 13-14 sapt?
Stiu ca nu sunt gaze, parca imi tresar niste muschi pe burtica, mai mult cand stau pe o parte sau intr-o pozitie mai incomoda. Oare e bebe? La prima sarcina l-am simtit tarziu, dar am auzit ca la a doua miscarile se simt mai devreme. Voi ce credeti?

14+, de matei-alexandru (2 ani si 6 luni)

Mergi la inceput

eu am fost astazi sa-mi fac triplu test...si stau in tensiune pana joi, cand iau rezultatul. cred ca sunteti deja care l-ati facut...
ziceam ca la al doile copil nu mai fac TT, dar ...uite ca l-am facut.

asa cresc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianafedorca spune:

am vorbit azi cu doctorul si i-am spus ce-am patit cu enterocolita mea ....a zis ca nu e bine...sa-l sun la 8 seara ca avea o pacienta si nu putea vorbi....sunt asa de speriata ...imi vine sa plang intruna...l-am disperat si pe sotul meu...offff
aveti mare grija de voi
sper la 8 cand vb iar cu el sa ma linistesca..sper maine sa ma cheme la o eco si bebelina mea draga sa fie bine....

asa m-am saturat...din noiembrie o tinem lant ...am jurat ca nu-l mai duc in viata mea pe cezar la gradinita...de cand a inceput gradinita ba raceli, ba tuse, ba varicela, acum pneumonie ....offff...sper s anu va intristez prea tare dar simteam nevoia sa-mi descarc sufletul

_
Adriana mamica de Cezarica (23 aprilie2005) si minunea din burtica 17+
it's a girl !!!

"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine
"A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea." Octavian Paler

Mergi la inceput

of adrianafedorca, cred ca totul va fi bine cu bebelina ta. am inteles ca ai avut febra putin timp. nu ai stat mult asa...din cate stiu enterocolita in sine nu e asa periculoasa, decat febra e mai nasoala...dar avand in vedere ca nu ai stat decat cateva ore asa...
timen pumnii!

asa cresc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PatriciaArdeleanu spune:

Adriana, ai incredere ca va fi bine!
tinem pumnii strinsi!!

Patricia s13 si Rebecca 05.02.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinutza78 spune:

Adriana multa bafta...stai linistita...ai sa vezi ca totul va fi bine

Alinutza 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bibuga spune:

dilaural-nu e devreme,il-o simt si eu din sapt 13 cu toate
ca placenta e pe peretele anterior.la prima sarc. placenta era pozitionat
posterior,acum cred ca voi simtii mai puternic miscarile bb-ului.

nu cred ca tr sa-ti faci griji pt pata,am observat si eu ca am colostru,daca as strange sfarcul ar curge cu siguranta,la prima sarcina abia in luna 7 am patit
asa.
mQQm-m-am distrat de visul tau,am avut si eu una legata de nasterea
"viitoarei " fetite(vom vedea pina la urma).se naste ea fara probleme,frumusica
cu par blond ochi negrii iar eu il chem sotul disperata s-o inscrie cu numele
discutat de noi(desi nu avem inca ceva concret).iar el vine machit,zambitor si
fericit ca i-a pus numele de tarzan!dupa doua scatoalce pe cap urmat de niste
tipete pleaca iara si eu ma rog sa nu vina cu alta traznaie.dar cum legea murphy
se aplica si in vise vine iar sotul zambind la fel si-mi spune ca i-a dat numele de
Rninush.am crezut ca lesin,dar m-am trezit de fapt.asa cu visele.

adrianafedorca-daca tot rau te simit trimite-mi adresa ta pe pm si-ti
trimit juma de litru de sirop de afine facuta de mine.vara mergem mult la munte
si luam fructe de padure cu galeata,asa avem toata iarna la ce da buzna in camara.

cunosc pov.cu gradi,noroc ca am o pauza acum si nu-l mai duc 2 sapt,abia ne-am
vindecat si noi de amigdalita cu puroi. si cica n-au ce face cu copii bolnavi,nu au
izolator.

va doresc o seara linistita,merg sa pun de o ciorba de peste

bibuga 15+

Mergi la inceput