Mamici de zmeurici de iulie - august 2009 (18)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bibuga spune:

moni-irina se potriveste de minune.e o "compozitie" melodioasa. si oricum se va bucura mult timp de ea

imi plac numele de catalina,cathy,alexia,lorena,hanna,antonia,lori
iar ca nume de baiat david,virgil

acum chiar m-am dus

bibuga 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emabucuresti spune:

buna seara

Adrianafedorca of, sanatate multa va doresc si stai linistita, totul este bine cu zmeurica ta

Eu am scris acom vreo sapt valorile ir urilor dupa eco la Dr Iosup dar daca nu si citit si vrei, le voi mai scrie o data . Si mie mi au iesit marite dar m a linistit multa lume, am inteles ca Iosup are un fix cu ele

Si eu il simt pe bebe de vreo doua sapt, pe Milan l am simtit mult mai tarziu. Am 14 sapt acum si este tot baietel!

Ema cu bebe Milan (7.02.2008) si bebe mic (DPN 31.07.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pogos spune:

fetelor, voi mai aveti greturi? eu inca mai am si am si arsuri...de balonare nu mai zic ca ma simt de zici ca acu plesnesc...e adevarat ca la prima sarcina mi-a fost rau pana la 5 luni jumate1, dar speram ca acum sa ma lase mai repede...

Laura, mami de Ana Catinca (25.09.2006)
si in burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianka_md spune:

Buna seara mamicilor!

Chiar daca nu sunt prea activa pe forum sa stiti ca va citesc mereu si incerc sa nu pierd nici un mesaj .

Referitor la mine, am fost si eu la medic si mi-a zis ca vom avea o fetita!!! Suntem foarte bucurosi, chiar daca pentru noi nu conta cine va fi...Oricum sotul deja a ales si numele..Andreea..a zis ca ii place cum suna.
Miscarile le simt si eu acuma, e un sentiment cu totul deosebit, cateodata la servici le simt si imi vine sa rad singura . Prima miscare cred ca a fost in jur de sapt. a 15-a spre a 16-a. Sunt sigura ca am simtit ceva si mai devreme dar nustiam ca este bebe

Va doresc o seara placuta si sper sa auzim numai noutati bune!

Va pup!

Diana 18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emabucuresti spune:

eu mai am f putine greturi dar stare de oboseala si aciditate la stomac din plin. Am slabit 4 kg dar pusesem un pic la prima sarcina, acum sper sa oiau usurel pe panta ascendenta cu greutatea

Ema cu bebe Milan (7.02.2008) si bebe mic (DPN 31.07.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianafedorca spune:

multumesc mult de incurajari...am vb cu dr abia joi ma poate vedea la ecografie...m-a mai linistit putin....oricum maine ma duc si la un infectionist sa vad exact cum e treaba cu enterocolita asta si daca poate afecta zmeurica mea

emabucuresti imi cer scuze ca n-am vazut postarea ta cu IR-urile, stiu ca iosup are un fix cu IR-urile...tu ce valori ai avut si cate saptamani ai avut cand le-a masurat? mie mi-e tare frica de ele...la inceputul sarcinii cica e normal sa fie un pic mai ridicate valorile dar si asa sunt duble fata de prima sarcina la mine....iar eu am o prietena care din cauza asta a pierdut o sarcina in 32 de s...asa ca de aia sunt un pic stresata si de valorile astea....dar stiu ca dr tutunaru are tratament pt asa ceva deci mai m-am linistit un pic...tu la ce dr mergi?

_
Adriana mamica de Cezarica (23 aprilie2005) si minunea din burtica 17+
it's a girl !!!

"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine
"A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea." Octavian Paler

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianafedorca spune:

eu inca mai am greturi si maine fac 18 saptamani...acum nici nu stiu daca sunt de la sarcina de la enterocolita...sper s afie de la sarcina ...oricum nu mai sunt asa rele ...dar de mancat nu pot manca mare lucru...inca mi-e sila de toate

bibuga multumesc mult pentru siropel dar mi-a trecut , am gasit afine proaspete si dupa ce le-am papat la juma de ora parca eram ca noua...la vara o s afac si eu sirop si dulceata si o sa pun si vreo 5 kg la congelator sa fiu sigura ca dreg tot neamul
cand ai timp sa-mi spui si mie cum se face siropul de afine

_
Adriana mamica de Cezarica (23 aprilie2005) si minunea din burtica 17+
it's a girl !!!

"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine
"A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea." Octavian Paler

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns romanitza spune:

Wow... dar mult ati mai scris!!! Inca n-am apucat sa citesc din urma, am citit mai mult in diagonala... Vad ca au aparut fete noi. Bine ati venit, fetelor!

La mine au inceput arsurile gastrice, saptamana trecuta am tot avut greturi si chiar am vomitat, sper sa imi treaca mai repede starile astea, deja intru in saptamana a 16-a. Pe 9 februarie am programare la doctor, de-abia astept sa merg. Poate cu ocazia asta voi stii si eu ce culoare va avea caruciorul. Cu numele, inca nu mi fac probleme, o sa ma gandesc dupa ce aflu daca e un EL sau o EA.
Eu sunt slabuta, am doar 46-47kg, dar nu l-am simtit inca pe bb. AM inteles ca depinde si de faptul daca ai facut sau nu sport inainte de sarcina, daca ai muschii abdominali fermi sau mai putin fermi. Habar n-am din ce cauza, dar eu inca nu l-am simtit pe zmeurel.

mQQm- o sa intru si pe la topicul indicat de tine, am mai intrat eu anul trecut parca, mi s-a parut ca este un grup inchegat pe acolo, se discuta f multe lucruri interesante... Chiar imi doresc sa va si intalnesc, daca spui ca se lasa cu intalniri.

Luci - si nu te mai gandi asa mult la ce poate fi rau. Bb-ita e acolo, e bine si noi asa trebuie sa gandim... Eu te incurajez pe tine, ca sa imi fac curaj singura. Dar in adancul sufletului simt ca va fi bine! Nu te ingrijora, am trecut prin multe sa avem bb-ii astia si trebuie sa fie bine!

La multi ani sarbatoritelor lunii!!! Uliiasi, Ana_canta sa fiti iubite, fericite si sa va vedem cu bb-ii in brate la vara!

Adriana - multa sanatate, sa ai mare grija de tine! Cezarica e mai bine acum? Incearca sa nu il mai duci la gradinita, si nepotelele mele mereu luam cate un virus cand erau duse la gradi, si acum stau amandoua acasa cu buni si chiar nu s-au mai imbolnavit deloc.

Ma duc sa recuperez cu cititul si revin.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns muffinuta spune:

Adriana...multa sanatate ..si mult noroc,dar sincer cred ca esti bine si tu si bebe..am avut si eu un episod de dureri de stomac si cu toate alea,febra nu ,doar asa putin frisoane..cred ca de la niste suc de portocale,l-am baut la niste prieteni..si cum am vazut sticla mi s-a parut ciudat parca am avut deja vu,apoi noaptea am crezut ca mor..am luat grisul crud ca stiam cum sta treaba si in juma' de ora macar nu am mai "vizitat" toaleta..mi-a trecut in 2 zile..disperata ca aveam doar vreo 8sapt am sunat doc mi-a zis sa ma calmez bebe nu e afectat.." relax" asta au fost cuvintele..

Mqqm...poftesti la zmeurici zici,ca si mine...imi lipseai azi de la citit,ma bucur ca scrii..imi plac mes tale..fructe eram sigura ca aveti..sunt suparata pe aia din RO- importatorii ar tb sa lase preturile mai jos..si calitate mai buna ca doar suntem in UE..

fetelor,nu va mai plictisesc,ca doresc o seara placuta..!

Muffinuta

Ai reusit?Continua!Ai esuat?Continua!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns muffinuta spune:

Scuze:
am scris prea repede,va doresc tuturor o seara placuta!

Pot sa intreb si eu ceva mi-e cam rusinica..ce sunt valorile alea IR???cand se fac analizele alea,eu sunt complet in afara,astia aici nimic?va rog mult poate ma lamuriti si pe mine..multumesc.

Muffinuta

Ai reusit?Continua!Ai esuat?Continua!

Mergi la inceput