Mamici de zmeurici de iulie - august 2009 (18)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alina spune:

Seara buna,dragi mamici de zemurici!

Nu am mai intrat pe forum,m-am dat si pe mine gata atitea pofte culinare,plus ca ai mei mai au si ei alte pofte,am tot gatit.

Vesti bune,am fost azi la testul de translucenta nucala,e perfect.
E cel mai mic risc la grupa mea de virsta,1/4062.Nu mai fac amniocenteza,huraaa!!!
Am intrebat-o pe doctora care mi-a placut tareeee mult(profesionista desavirsita)de tripul test si mi-a zis ca e deja istorie deci pe-aici nu se mai face.

Ecranul era pe tot tavanul salii si bebe se juca,facea tumbe,sugea degetelul,un dulcel.Data viitoare,la morfologie fetala mi-a permis doctora sa o iau si pe fiica-mea.Astazi a plins,a fost dezamagita ca nu am aflat sexul.Nu,doctora mi-a zis clar ca daca nu e sigura 99%nu-mi zice.Surpriza!

Fiica-mea s-a facut bine,mai tuseste putin in schimb am eu usturimi de git de simnbata seara.Si tin in ceaiuri de salvie,pastile de supt cu sare,picaturi homeopate,am inceput sa iau si Stodal,simt ca am secretii in git si nu pot sa le elimin Of,sunt speriata,sper sa-mi treaca.Mi-am pus si felii de cartofi cu spirt,nici nu stiu ce sa-mi mai fac.

I-am zis si doctorei din seara asta si a zis sa nu ma sperii,sa iau picaturi homeopatice,ceaiuri.

La multi ani,Uliias is Ana_Canta,sa fiti sanatoase si sa aveti sarcini usoare!

Revin miine cu un mesaj mai lung,ma duc in pat ca-s rupta,sufar de insomnii.

Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CriPOD spune:

adrianafedorca, am intrat sa vad cum a fost vizita la medic. Poate ca se tem dr de salmonela, e-coli sau cine stie ce altele, care sunt nasoale netratate, o sa fie ok totul.

muffinuta, absolut reciproc . Mie asa-mi place cand ne plictisesti!!! Hai ca o dam in alte dulcegarii acum ca l-am uitat pe "pupici pe burtici".

Alina, ce frumoooos, eu tot cu gatul sucit m-am uitat la al meu. Sanatate!

romanitza, haide, don't be shy, te astept si pe sezatoare!

Common sense is not so common...[Voltaire]

Mom me  www.travelpod.com/members/_mqqm_" target="_blank">
#1     #2     #3  [-0.23]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Motana spune:

Moni, idee: Andreea sau Andra, desi e foaaarte posibil sa fie prin gasca ta. Dar se potriveste cu numele de familie.

mamilivia, wow... ce tare aceeasi combinatie de nume, dar daca-s frumoase amandoua na, ce sa facem...

muffi, da, buna idee sa mai postezi niste retete pe aici. Zmeura nu am, sau rar ca e importata, am capsune si mi-am luat si o cutiuta de capsune cu frisca, congelate, super! In rest, am si eu cam toate fructele, de ananas nu stiam ca e interzis... hmm.. am mancat de vreo 2 ori doar.

adriana, ai drepate cu afinele, acuma imi amintesc ca de copii tata facea in fiecare vara suc si alte minunatii, el era tare cu plantele si toate minunatiile astea naturiste, deci cred ca e si foarte sanatos, o sa ii dau un google sa vad de ce e atat de recomandat.
Si eu de ma dadeam mare cu toate fructele pe aici, chiar afine nu am vazut. Toate berries astea mi se pare ca se importa, caci is mult mai scumpe decat restul.

uliiasi, avem acelasi termen (era sa zic deadline ) ziceai ca ai intrat in saptamana 17 si eu... hmm si eu ia sa vad, deci pe 18.07 e mult asteptatul eveniment. Vad ca tu ai deja carutul la purtator, nu stiu daca mai astept pana saptamana viitoare cand am programata echo, parca as incerca sapt. asta, imi faceti pofta fetelor sa stiu si eu daca-s roz sau bleu.

ema si mie, cum zicea si mQQm mai demult, mi-au aparut arsurile de stomac exact cand treceau greturile, adica cam acum o saptamana, inainte sa inchei cele 16 saptamani. Acum parca mi-au trecut ambele, asa sper, oricum cand e ceva iau un Tums/Rennie sau beau un pic de lapte.

Nite nite!

16+

"Anyone giving me bottles, teats or pacifiers will be sued. Daddy is a lawyer." (ma' baby)

Mergi la inceput

Alina, si eu ma trezesc uneori dimineata cu durere in gat si dupa ce ma spal pe dinti fac gargara cu apa de gura pe care o folosesc in mod normal. Distruge bacteriile si e bine sa se foloseasca preventiv. Ajuta mult. Nu lasa sa treaca bacteriile sau nebuniile mai departe, omoara-i din fasa.

16+

"Anyone giving me bottles, teats or pacifiers will be sued. Daddy is a lawyer." (ma' baby)

Mergi la inceput

muffin, stii vreo reteta buna de papanasi cu mere? Am gasit ceva pe net, o sa o mai intreb si pe mama, da' voiam sa vad ce zici si tu, ca esti experta in bucatarie

mQQm, mmmm banana bread, suna bine, am gasit cateva retete si pare delicios. O sa tin minte pe viitor, caci acu' nu prea am chef de facut chestii complicate, la cuptor. Uite, asa faci ca in video asta? http://www.youtube.com/watch?v=R0e8ojL0vcc

Thx
16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anne-marry spune:

buna dimineata. am intrat si noi putin inainte de a pleca la servici.

la multi ani ana_canta

bebelina noastr a inceput sa doarma...zic eu ... noaptea, k nu ma mai ghionteste non stop. in schimb, isi ia revansa ziua. si eu ma topesc de drgul ei. imi place ca a incepu burtica sa se vada miscand cate putin...si alataieri l-am simtit si la mana ...

ieri, a stat teodor, copilul nostru mare [ca acum nu ii mai zicem cel mic ...ii zicem cel mare ] .... revin...a stat cu manuta pe burtica mea pana a simtit pe bebe. si nici nu stiti ce bucuros era ca a simtit-o pe surioara.

va pupam, va dorim o zi buna si fara suparari, greturi si alte ... neplaceri.

anne-marry mamica lui teodor alexandru si 19 cu

NICIODATA SA NU SPUI NICIODATA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flosideea spune:

La multi ani ana_canta!multa sanatate si impliniri si o sarcina cat mai usoara si un bb exact cum ti`l doresti tu!
uliiasi La multi ani si tie,draga mea!scuze pt intarziere,am tot intrat,v`am citit dar nu prea eram in stare sa scriu...multa sanatate si o sarcina la termen!
nici in dimineata asta nu prea ma simt bine,am o stare cam proasta,tocmai de aceea imi cer scz,dar ma retrag!
va pup dulce!
la multi ani inc`o data ,fetelor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianafedorca spune:

muffinuta
"IR artera uterina inseamna indice de rezistenta al arterei uterine.
exista 2 artere uterine care alimenteaza placenta (dreapta si stanga). mai exista un ir al arterei ombilicale si ala cica ar fi cel mai important.

cu cat este ir-ul mai mare, cu atat circula mai greu sangele catre placenta. din ce-am inteles eu de la doctor asta tine de muschii arterei respective. cu cat inaintezi in sarcina, acesti muschi ar trebui sa se relaxeze din ce in ce mai mult si ir-ul sa scada (in sapt 20-24 ar trebui sa fie undeva pe la 0.4)." asta am gasit pe net ref la arterele uterine" - ASTA AM GASIT PE NET DESPRE ARTERELE UTERINE

_
Adriana mamica de Cezarica (23 aprilie2005) si minunea din burtica 17+
it's a girl !!!

"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine
"A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea." Octavian Paler

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micaalsa spune:

La Multi Ani!!! ana_cata, multa sanatate si tie si lui bebe si tot ce-ti doresti

adriana, ma bucur ca ti-e mai bine acum. Sigur e bine si cu bebelina. Eu iti scrisesem de afine chiar la inceput cand ai postat ca ai luat enterocolita. Probabil nu ai mai apucat sa citesti. Eu cu ele-s in casa tot timpul, Iulia mi-a facut enterocolita si m-au ajutat mult si atunci. Oricum, din cate am observat eu, copiii care au avut un episod de enterocolita, mult mai usor au scaune moi dupa aceea, sunt mai predispusi la asta. Asa ca, sunt nelipsite de la noi din casa.

Apropo de nume, si mie imi place enorm de mult Irina dar daca e fetita, cred totusi ca o sa ma opresc la Paula iar daca e baiat, as vrea sa-l cheme Tudor. Inca nu m-am consultat cu tati dar eu am hotarat deja numele . Noi suntem adeptii unui singur prenume, nu-i prea vedem rostul la al doilea, de aceea si chistoaca de acum e doar Iulia si urmatorul va avea doar un singur prenume.

JUCARII SI PRODUSE PENTRU COPII

www.acasatv.ro/noutati-acasa/emisiuni/la-povestiri-adevarate-maria-are-nevoie-de-7500-de-euro-pentru.html" target="_blank">SPERANTA PENTRU MARIA

BIJUTERII FANTEZIE

Bubulina mishelina

Anamaria lui Iulia (23.03.2006) si 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianafedorca spune:

neata
n-am reusit sa dorm deloc toata noaptea abia pe la 3 dimineata m-a luat somnul...ufff....
eu ma simt un pic mai bine ...inca slabita....nici nu pot manca mare lucru...mi-am mai pus acum niste orez la fiert sper sa pot manca cateva linguri....

_
Adriana mamica de Cezarica (23 aprilie2005) si minunea din burtica 17+
it's a girl !!!

"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine
"A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea." Octavian Paler

Mergi la inceput