Mamici de zmeurici de iulie - august 2009 (18)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CriPOD spune:

Alina, felicitari pt rezultatul la translucenta nucala, poti sa te relaxezi mai mult acum, am si uitat.

6 euro zmeurile??? Oh, my! La noi sunt cam 4.99 cand nu sunt prea bune, acre si necoapte. Care sunt coapte si bune le dau cu 2.99 sa nu li se strice pe raft. Ba am luat si cu 1.99 de cateva ori. Ce salarii aveti voi acolo in europa?

Common sense is not so common...[Voltaire]

Mom me  www.travelpod.com/members/_mqqm_" target="_blank">
#1     #2     #3  [-0.23]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ylla2009 spune:

MUFFI imi pare rau deja ma simt rasfatata de soarta. pupici multi si sarcina la termen cu bebe sanatos cu ce o vrea doamne doamne numai bine sa fie.
Imi ziceti si mie care-i faza cu portocalele??? Ca eu sunt lesinata dupa portocale si suc de portocale beau f. mult.
pupici la toate mamicile de zmeurici si bebei sanatosi.
Ylla[gavi]16+ si mami de 8.10.2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CriPOD spune:

Citat:
citat din mesajul lui muffinuta

Maine nu vorbim de mancare,schimbare de directie,propun ceva nou,desi vad ca cu pozele pauza..let's talk about sex!..

Maine vom avea o zi foarte interesanta, sper sa nu se gaseasca astia sa ma incarce cu prea multa treaba, ca fac urat. Can't wait!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doinique spune:

La multi ani ana_canta! sa fii sanatoasa si sa duci sarcina la termen, sa ai un bb sanatos.
pana la urma se pare in we trecut toata lumea a facut clatite, ha ha ha
si daca mai dati retete o sa ne iubeasca sotii mai ceva ca la inceput.
muffi, nu-ti mai face griji o sa vezi ca totul e bine.
va intreb si eu pt ca nu stiu exact ce este dublu test si ce este dry test? este acelasi lucru?
v-am mai citit eu si la sv azi dar abia acum am ajuns la ultimul mesaj.
am vazut pozele, se pare ca numai mamici frumoase sunt aici pe forum. muffi pt ca tu ai avut ideea, zi-mi te rog cum pot sa postez poze (dar nu la profil sa vada toata lumea
va pup, ma doare capul de innebunesc, am varsat iar si tot asa. dc aveti idee de ce as putea lua pt cap spuneti repede
va pup, o seara buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina spune:

Citat:
citat din mesajul lui mQQm

Alina, felicitari pt rezultatul la translucenta nucala, poti sa te relaxezi mai mult acum, am si uitat.

6 euro zmeurile??? Oh, my! La noi sunt cam 4.99 cand nu sunt prea bune, acre si necoapte. Care sunt coapte si bune le dau cu 2.99 sa nu li se strice pe raft. Ba am luat si cu 1.99 de cateva ori. Ce salarii aveti voi acolo in europa?

mQQm,mi-am luat o piatra de pe inima,nu fac amniocenteza.Sotul meu cica nici nu ma lasa .Mai tre'sa-mi vina acasa si rezultatul de la analiza de singe (betahcG)si pot sa ma pregatesc de sarbatorit Valentin`s Day.

Da,scumpe zmeuricile,erau coapte bine dar acre,s-au copt pe calorifer,nu cred ca le-a mingiiat soarele.
Cind pleci in Dominicana?Sa-mi trimiti un fir de nisip cald ca am si uitat cum e caldura si vara dupa atita cenusiu.

Mai scriu ceva la lucrare pina pe la 22 si ma bag in parcare .

Seara faina tuturor!

Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

muffi, nici eu nu stiu nimic de IR-uri, dar din ce am citit, am inteles ca arterele astea doua sunt in cordonul ombilical al copilasului. In acest cordon sunt 2 artere care transporta deseurile fetale catre mama si o vena care transporta oxigen si hrana de la mama la fetus. Cica la ~ 20 sapt, prin eco se analizeaza circulatia sangelui prin cordon. Coloreaza ecranul in rosu si albastru ca si cum ar masura fluxul sanquin. Probabil tot soft-ul da valorile.
Mai vedem pe parcurs, dar daca le masoara apare pe eco IR. O sa fim atente cand vedem IR-ul .

14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns muffinuta spune:

Mqqm...ha,ha ai umor..de aia-mi placi..mama si am zis ca nu mai intru azi pe site..hai ca iar o dam cu dulcegarii,,parca vad toata gasca de la zmeurici la intalnire..eu am dat tonul sa vedem cum vin replicile

Doinique..si eu sunt pe dinafara cu testele..mi-a raspuns Moni si Elena,dublu test e de detectare sindrom Down..se face intre 12-14 sapt..cat despre poze am propus sunt acum in febra luatului ca nu vreau sa postez antiqueapoi ma mai dumiresc cum se posteaza..Moni tot ea parca a dat raspuns la zmeurici unei fete nu demult cand cu afisatul burticilor..

Ylla2009..manamci contrar mie..sa vedem dc merge figura ce om avea!

ok,acum bas' ca plec dau iama in lube' am una noua...dau juma gata pana la somnic..

Muffinuta

Ai reusit?Continua!Ai esuat?Continua!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

muffi, poate mai citesti forumul inainte de culcare sa vezi ce interpretare ti-am facut despre IR.
Pofta buna la lube

14+

Mergi la inceput

iubita DRY TEST=DUBLU TEST. e pt sindrom down, edwards si alte malformatii congenitale. pup
ylla

Mergi la inceput

Doinique pt durere de cap eu iau un NO-SPA. Trece repede si nospa e bun in sarcina,nu afecteaza pe bebe..plus scrie si in prospectul de la nospa ca e bun pt dureri de cap.Iti da de la farmacie si fara reteta.A bia astept sa va pun si eu o poza cu burtica mea..Somn usor burticilor.
Ylla

Mergi la inceput