Mamici de zmeurici de iulie - august 2009 (18)
Raspunsuri - Pagina 21
Moniland spune:
Pentru poze pe un cont comun, o rugam pe cea care a deschis subiectul mamici de zmeurici sa-l creeze. 
14+

ylla2009 spune:
Daaaa..super idee
..sa vedem si noi cu cine vorbim..ma rog, am mai vazut cateva poze de alea voastre ..:) dar e placut sa cunoastem intreg clubul de zmeurici.
Ylla
si mami de
8.10.2003
ClaraJ spune:
Salutare dragi mamici cu burtici si pitici,
Iaca sunt si eu o viitoare mamica romanca dar stabilita in Los Angeles, California ( ce sa-i faci dragostea asta bat-o vina, nu stii niciodata unde te poarta) si sper sa ma primiti si pe mine in grupul vostru.
Si noi asteptam un bebita, suntem in 12 saptamini si 6 zile iar DPN-ul ar fi undeva in jurul datei de 13 august 2009.
Fiind primul nostru bebe, suntem extrem de emotionati si super fericiti si novici in aceasta noua etapa a vietii noastre.
Am citit toate mesajele de pe forum si este atit de interesant sa observi ca toate aceste simptome ale sarcinii sunt atit de internationale. Nu conteaza culoarea pielii sau tara, continentul de unde provii, majoritatea trecem prin aceleasi stari.
Si eu astept cu nerabdare sa trec peste greturile astea care nu imi dau pace o zi intreaga. Astea mi s-au parut cele mai nesuferite simptome. N-am avut alte probleme, singerari sau altceva, ci doar greturi care inca mai persista, varsaturi, dar s-au oprit de ceva timp, ceva dureri de cap, nas infundat, sini mai durerosi si cam atit.
Marea mea problema avind aceste simptome de greata de dimineata pina seara e ca nu prea am putut minca mare lucru si, colac peste pupaza, nici nu prea ma dau eu in vint dupa mincarea de aici. Ma gindesc numai la mincarurile de acasa, facute de mami (sarmalute, ciorbite si alte chestii gustoase). Nici daca vreau sa gatesc aici, nu gasesc toate ingredientele de care am nevoie, asa ca.......Astept cu nerabdare sa ajungem de Paste acasa.
In rest, pentru ca vremea aici este extrem de generoasa, azi de exemplu sunt in jur de 26 de grade, si noi avem toate fructele si legumele posibile si imposibile. Asa ca am bagat in mine tone de piersici, nectarine, zmeura, capsuni, pepene galben, struguri, salata verde cu ridichi si ceapa verde, cartofi, orez si cam in asta consta mincarea mea.
In ceea ce priveste sistemul sanitar si ecografiile, ca am tot citit diferite opinii, din diferite colturi ale lumii, in cazul nostru ( ca nu prea poti generaliza pentru ca in tara asta sunt mii si mii de variante) al meu sot, americanos de fel, are asigurare si sunt si eu inclusa pe asigurare si medicul nostru ginecolog care este o ea are cabinet la un centru medical in Beverly Hills si putem spune ca suntem super incintati de cum a decurs totul pina acum.
Prima ecografie pe care am facut-o a fost la 6 saptamini ( atunci am auzit si bataile inimii), de fiecare data cind mergem acolo imi iau tensiunea si ma cintaresc si un test de urina, tot la 6 sapt mi-au luat si o tona de singe ( vreo 4 sticlute), urmat examen a fost la 9 sapt cu o alta ecografie, cind ne-a spus ca totul e in regula si ca sarcina evolueaza cu bine si ultima ecografie pe care am facut-o a fost la sf sapt a 11a, bebita avea deja 6 cm, tehniciana era foarte incintata, totul a fost la superlativ, i-am vazut tot ce se putea vedea, inimioara, capul, stomacelul, piciorusele, manutele, nasucul, a masurat si pentru sindromul Down si totul era in parametrii normali. Tot la ecografia mi-au mai luat din nou singe si o sa faca si 2 teste genetice pe care am vrut noi sa le testam ca sa fim linistiti din toate punctele de vedere.
Acum, referitor la rezultate, e adevarat ca nici aici nu primesti nici o lista de analzie; pe mine m-a sunat doctorita la telefon si mi-a spus ca totul a iesit in limitele normale.Nu intra in amanunte medicale cu noi, ci doar ne explica pe intelesul nostru ce inseamna o anumita chestie, daca avem nelamuriri.
Urmatoarea ecografie va fi la 16 saptamini, adica pe 25 februarie, atunci speram sa aflam si sexul lui bebita, ca deocmadata tehniciana ne-a zis ca 89 % ar fi baiat ( si noi ne pregatisem de fetita, adica alesesem nume si ne gindeam la culori pentru pereti - nu mai pot de ris); dar nu conteaza, important e sa fie sanatos/oasa si mincacios/oasa.
Avem si poze de la ecograf, sper sa ma dezmeticesc cum functioneaza siteul si sa le postez sa le vedeti si voi.
Imi cer scuze ca am scris cu toptanul. E ca de inceput.
Va pup cu drag si va doresc o seara minunata. La noi e prinzul cind va scriu.
Clara
Am atasat un link nu stiu daca o sa mearga. Sa-mi spuneti voi, daca ati putut sa-l deschideti.
http://www.facebook.com/photo.php?pid=1308897&id=583998188&ref=mf#/photo.php?pid=1308897&id=583998188&ref=mf