Mamici de zmeurici de iulie - august 2009 (18)
Raspunsuri - Pagina 19
noce spune:
Ce mai scrieti mamici de burtici! Noi, cele care citim zilnic, dar suntem mai lenese cu scrisul ne bucuram ![]()
(stiu nu-i corect
).
Trebuie sa va intreb si eu ceva. I-a mai iesit vreo uneia dintre voi urocultura pozitiva, fara sa aiba simptome de infectie urinara? Si ce va zis dr? Mie mi-a iesit acum, am sunat-o pe dr si mi-a zis sa ma duc sa-mi dea tratament
. Dar eu nu ma simt rau deloc!
Am mai facut cateva uroculturi la viata mea si toate au fost pozitive, chiar daca am luat antibiotice la greu. Infectii urinare am avut, stiu cum sunt, Doamne fereste sa ma apuce asa ceva in sarcina! Dar acum e doar o analiza pe hartie si n-as vrea sa-i bag lui bb antibiotic doar pt atat. Voi ce stiti despre acest subiect ?
In rest, bb e bine, i-am vazut azi inimioara batand, misca manutele si piciorusele; data trecuta la echo a dormit si nu prea am vazut mare lucru, dar azi a fost de-a dreptul emotionant.
Va
si va multumesc pentru raspunsuri si pentru tot ce scrieti aici zilnic!
Sarcini sanatoase si usoare!
16+ 
Minunea Sfantului Nectarie
http://bd.lilypie.com/Oy3Kp2.png
pogos spune:
alfa_anca, multumesc pentru ca m-ai trecut in listuta.
pentru balonare mie doctorita mi-a recomandat espumisan sau carbune medicinal.
sa stiti ca nu este bine sa va spalati pe dinti dupa ce ati vomat, asta mai ales in cazul in care voma a fost acida, pentru ca se ataca smaltul dintilor.
infectia urinara trebuie tratata pentru ca poate genera febra, care este f periculoasa. mi-a povestit doctorita un caz cu o tipa cu infectie urinara netratata si a nascut prematur un bebe care a stat intr-un lichid verde f toxic.nu-ti spun sa te sperii, dar stiu ca mai bine bagi antibiotic, decat sa patiti altceva.
va doresc sanatate la toata lumea!
Laura, mami de
Ana Catinca (25.09.2006)
si
in burtica
CriPOD spune:
Holly Molly ca v-am ajuns, asta-i job fulltime!![]()
La noi ninge iara (va saturati de mine, ca pana prin mai numai placa asta o auziti) si e chiar caldutz, sunt -5.
Motana, ma bucur ca incep sa te lase toate alea neplacute usurel! M-am uitat la filmul cu banana-bread si ingredientele sunt aceleasi, cantitatile difera, dar nah, probabil ca proportiile tot pe acolo sunt. Doua diferente, una buna, una rea: eu pun in aluatul ala nuci (lightly broken) - aia buna si foloseam lapte, nu smantana - aia rea. Mersi de sugestie, o sa incerc cu smantana acra, imi imaginez ce face. Si a treia diferenta maaaaareeee: masina de paine face treaba, eu doar i le bag acolo.![]()
Te cred cu capsunele, am cumparat sambata capsune organice, buuuneee, erau de la voi. Daca erau asa bune dupa ce le-au copt in TIR, pai imi dau seama ce bune sunt coapte la soare!
Andreea C, reteta aia de care zice Monatel e buna, daca vrei ti-o scriu pe a mea, zi. Aia-s cei doi, au 17 si 13 (ani, that is
) si-s productie proprie. Vaiii de batranetile mele!
Ia zi, DariaIoana, iti simti varsta, eh?![]()
muffinuta, uite colea culoarea de carucior. Would blue do it for you ma'am?
Imi pare rau ca iti creeaza palpitatii sangerarile alea, ai incredere ca nu-i nimic cu bebe, eu citeam ca destul de multe femei sangereaza si sarcina continua fara probleme.
Patricia, e o scumpa fetita ta!
moniland, elenada, m-am asteptat sa fie gemeni la cat de rau mi-a fost, comparativ cu alte 4 sarcini in care n-am stiut ce-i ala rau. Va tot citesc si imi imaginez... e foarte interesanta experienta voastra.
Asa e, aici, de ex, la o sarcina fara probleme, se fac 2 echo doar. Daca sarcina are probleme, sau daca sunt antecedente nu este limita. Eu am facut 4 pana acum, incluzand aia de la cvs si mai am in 2 sapt aia de trim 2. Dup-aia nu stiu. Aici nu vorbeste nimeni mare lucru la echo, pt ca cei care fac echo sunt doar tehnicieni si nu prea au voie sa-si depaseasca atributiunile. Noroc ca dr meu are echo si vorbeste, dar alea specializate, pauza.
Eu am facut o prostie... Nu stiu cum, m-am fortat cu ceva si mi-am zapacit unul din ligamentele alea de la uter, cred io. Ma doare intr-un fel ciudat, ma doare si daca apas chiar in josul burtii si azi pepit a fost tare linistit. Stiu ca ma ridicat ceva, nici macar nu-mi mai amintesc ce, dar am simtit o durere ascutita imediat, si de atunci voila. Sper sa vina zile mai bune. Exact martea trecuta am avut dureri ca la ciclu, dar m-am bagat in patuc cuminte si mi-am bagat picioarele in orice altceva, asa ca a doua zi am fost ok.
Cu mandrie declar prima pereche de pantaloni de gravide achizitionata. La cat sunt de pretentioasa! Culmea e ca sunt de vara, i-am luat pt dominicana, eu tot in k gol sunt.![]()
Aveti grija de voi si fiti cuminti!
toate!
Mom me www.travelpod.com/members/_mqqm_" target="_blank">
micaalsa spune:
Alina, eu am o prietena in germania, are doi copilasi superbi. Numele baiatului e Harris si numele fetitei Jessica. iti spun pentru ca sunt nume nu foarte des intalnite si stiu ca ei tot timpul asta au cautat la copilasii lor.
noce, infectia urinara in sarcina, netratata, face mai mult rau decat antibioticele. Asa ca daca iti recomanda medicul tratament medicamentos, mai bine iei. Si eu chiar azi mi-am dus o proba pentru urocultura pentru vca la analize mi-au iesit multe leucocite si as cam fi suspecta. Astept si eu rezultatul cu sufletul la gura dar daca va fi sa-mi iasa o sa tratez, asta e.
JUCARII SI PRODUSE PENTRU COPII ![]()
www.acasatv.ro/noutati-acasa/emisiuni/la-povestiri-adevarate-maria-are-nevoie-de-7500-de-euro-pentru.html" target="_blank">SPERANTA PENTRU MARIA
BIJUTERII FANTEZIE
Bubulina mishelina
Anamaria
lui
Iulia (23.03.2006) si
15+
ylla2009 spune:
buna seara
muffi si eu am avut la incputul sarcinii sangerari..dr meu a decis sa merg pe utrogest 3 /zi si acum..si imi e bine..dupa ce am inceput cu utrogestan nu am mai avut sangerari deloc.
si eu sunt mamica a doua oara..dar acum sunt mai stresata si nerabdatoare ca prima data.parca nu mai trece odata timpul..si sunt mai stresata cu amenajarea camerei cu patut si lucrusoare.am inebunit toata familia.
gravi care va duce-ti la TT..va duceti pt ca rezultatele la DT nu au fost foarte bune? DT am facut si eu si dr meu a zis ca sunt bune rezultatele si nu a zis nimic de TT.
Eco am facut doar 2 la 6 sapt si la 12 si la morfo pe 13,03..abia astept sa vad zmeuricul....
Ieri nu am scris..am fost trista ..toata lumea ma tachineaza a daca e zmeuricasi nu zmeuric asa cum imi doresc eu .
La nume de fetite, Patricia m-a inspirat,imi place mult numele:)
Pupiki pe burtici
Ylla
16+ si mami de
8.10.2003
muffinuta spune:
Buna seara,fetelor!
azi am lasat-o moale cu toate..m-a mustruluit doc meu,cica repaus total la pat,asa ca telecomenzile in mana si leneveala la greu..sangerez cum am observat dimineata,nu poate fi coincidenta,iau tratamentul la 8 apoi in cateva ore dispare,ceva imi spune corpul meu,probabil peste noapte progesteronul nu e suficient,i-am scris si doc sa vad ce imi raspunde..
Moni,merci pt raspuns..ma programez si eu pt dublul test,anul trecut nu am mai ajuns sa il fac..aici avem doar un spital unde se face,asa ca nu am timp de pierdut..alte emotii..Moni,cum stii si eu am facut eco la greu..doc zicea ca atata timp cat nu umpbla la "pravalie"
ceea ce nu e cazul ca m-am impotrivit,la mine se vede mai bine oricum abdominal..pupici,Monila toti trei..
sa vad cum imi da sapt viitoare tratament...oricum vreau ceva de sustinere..Moni,cum se face IR-ul ala,in ce consta..?e analiza de sange,fetele vorbeau de valori ale arterelor pe stanga sau dreapta..stiu de unde provin arterele dar in ce consta analiza?a de sange
?scuze lume naiva aici![]()
Moni,mai ceva te tot uiti dupa nume de fete,parca vad ca sunt baieti..sau un baiat si o fata..sa fie cum vrei tu
si sanatosi..
Elena..pupici..si pt gemenutii tai..nu ma mai stresez,asa sunt ingrijorata,astept si eu si ma rog lui Dumnezeu sa ma ajute sa duc sarcina la termen..
Lucialu..am lasat-o moale cu gatitul azi,ca m-a bestelit doc!!!numai cu semnul exclamarii!!era mailul de la el..cat despre caldura,in casa nu se simte,bucataria e la etaj si nu vreau sa para ca ma laud,dar caldura pauza aici..am una moderna dotata cu ce imi vrea sufletul..in casa asta doar un suflet de copil lipseste..asa ca nu ma obosesc la gatit deloc..
Mqqm..te citesc ...thanks for the pram..
ma miram ce ai..acu' e clar!
nu am facut niciodata banana bread..nu m-am omorat dupa banane,acum de cand sunt..as manca zilnic pe rupte,dar ma abtin..portocale sa nu le vad!..
Adriana ma bucur mult ca esti mai bine..ti-am scris mie doc mi-a zis la fel probleme de digestie chiar asa mai severe nu afecteaza sarcina..
Fetelor,va las acum..va doresc o seara placuta!
Muffinuta
Ai reusit?Continua!Ai esuat?Continua!
Alina spune:
Feteleeeeeee,mi-a adus sotu'zmeura,6 euro/caserola de 125 g
.Is din Spania si acreeee rau dar imi plac.
In weekend o sa-mi cumpar congelate,precis alea-s mai dulci ca sunt congelate din vara trecuta.
Micaalsa ,Harris e f fain.Tu ai zis ca-ti place Tudor ca nume de baiat si mie imi place mult dar cind aud cum pronunta sotul imi vine sa plec in padure
.Un u-luung si r-ul nemtesc,nu,zau,nu suna bine
.
Zice el ca Jessica se pronunta in germana Iessica.
Alina
monica2008 spune:
andreea ce burtica mare ai
si eu am tot 17 sap si ceva da la mine abia abia ca se observa burtica,rad totii de mine ca parca nici nu sunt gravida
abia astept si eu sa imi creasca burtica asa
monica mamica in devenire
+17
doamne ajutane sa avem bebici sanatosi
Alina spune:
Noce si eu am avut infectie urinara in sarcina trecuta,pe la 20 de sapt.Am tratat-o cu o cefalosporina,eu nu avusesem in viata mea inf urinara,nici de-atunci incoace.
Nu am facut febra insa am avut usturimi si senzatie acuta de urinare,imi venea sa dorm pe buda.Inf urinare trebuiesc tratate in sarcina.
Alina
muffinuta spune:
Din nou eu..
Ylla 2009 am scris cred aproape in acelasi timp..aici nu avem Utrogestan,eu am un gel Crinone8%,contine progesteron..dar cand compar cu ce aveti voi e mult mai putin..nu mai stiu nici eu,de abia astept sa vad mi-e frica de momentul in care imi schimba tratamentul..aici nu poti lua nimic fara reteta..nici aspirina nu mai e pe piata,cica au gasit nu stiu ce efect si au scos-o de pe piata..nu te necaji,poate e baietel,la urma-urmei stii cand e sa fie numai sanatos..eu nu imi permit luxul de a alege sexul...imi doresc un copil al meu..desi parca as vrea un baietel acum..am avut o fetita,fetita mamii am dorit-o si am pierdut-o..dar nu vreau sa va intristez si alte fete au trait drame si mai mari inca..
Moni alesesm anul trecut numai un nume de fata: Julia..sotul meu zice ca seman cu Julia Roberts la buze
..si el a ales numele,mie mi-a placut enorm..acum nu stiu dar am ales cumva numai nume de baieti..dar sunt fericita oricum ...mai e vreme multa pana la nume..
Dariaioana..tu ca si mine vrei sa treci de alea 12 sapt..
colege de gasca...vezi ca eu aman pana la 13sapt sa fiu sigura ca-s in trimestrul doi!
te pup,Daria..suntem exact in aceeasi zi..unde mai pui ca si sotii ni se aseamana la "figuri"..
Motana vezi ca maine dc-s in forma bag meniu nou...
Alina...aici avem zmeurici de import..mama,mama sunt durere..inca n-am umplut blatul ca ma manca al meu dc ma prindea la bucatarie...sora mea locuieste in Germania de vreo16 ani..stiam ca au fructe bune..se mai plangea ca nu au gust...ii lasa gura apa dupa sunca de casa..
va las ca iar m-am lungit..noapte buna,fetelor!
P.S. Maine nu vorbim de mancare,schimbare de directie,propun ceva nou,desi vad ca cu pozele pauza
..let's talk about sex!
..
Muffinuta
Ai reusit?Continua!Ai esuat?Continua!