Mamici de zmeurici de iulie - august 2009 (18)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns blanca000 spune:

Eu am intrebat medicul si am cautat si pe internet..nu exista nici o contraindicatie in a face ecografii, oricate e nevoie pe perioada sarcinii. De la inceput si pana acum eu am facut vreo 4-5 ecografii..dar eu sunt mai paranoica si imi e si dor de bebe ...asa ca de cate ori am simtit ca trebuie sa merg sa fac o eco am fost.
Am citit, am intrebat medicul....asa ca eu stau linistita.

Bravo si mamicilor care pot sta linistite si cumintele si fac doar 3-4 eco toata sarcina...

Pe mine ma chemat peste o luna la un alt control,cand o sa am cam 17 sapt si ceva dar daca ma apuca pandaliile ma duc mai repede...ca pe usa afara doar nu ma da dr. meu... Si apoi am eco de morfofetala trim II pe 18.03...si mai vedem .

Eu arsuri nu am experimentat si sper sa nu, dimineata insa din cand in cand mai am stari usoare de voma si parca parca am si eu ceva pofta...acum de pepene rosu ca tot vorbiti cu toatele pe aici dar nu gasesc in Bucuresti de loc si am fost la mai multe magazine.In piata Dorobanti nu am fost dar acolo..cred ca dau pe pepene cat pe o intreaba bostana

A venit si luna februarie..si eu ma apuc acum de un curs de fotografie care dureaza 4 luni..mda...o sa fiu cam mare la final si sper sa pot termina..nu am vrut sa anulez cursul cand am aflat de burtik caci vreau f f f tare sa il fac. Asta e acum...o sa ma descurc eu cumva.

15+

Bubi mic poze

Nunta noastra 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Patricia, dr. meu nu face decat eco. Nici nu-mi dau seama cum poate fi controlul/consultul medical in perioada aceasta. Iti palpeaza burtica si zice ca bebelusul e ok? Cam in ce consta, asa de curiozitate?
Eu am facut eco mai dese. Prima a fost la 7 sapt cand am vazut ca sunt 2. La 9 sapt am avut sangerare si am fugit la spital unde tot eco mi s-a facut, apoi peste o saptamana din nou un eco ca sa vada ca totul e ok cu dezlipirea polului, deci in sapt 10. Urma eco normala la 12 sapt si dupa o sapt eco de DT cu alt dr. Saptamana trecuta am vrut eu un eco ca sa ma calmez. Mi-am zis mai bine inca o ecografie decat sa stau stresata. Peste o saptamana ma duc la eco de 16 sapt si apoi eco de TT. Deci la 16 sapt voi avea facute 8 eco, dintre care as spune ca doar una a fost pentru ca asa am vrut eu si 2 pentru ca am avut probleme. In concluzie dr au ales sa faca 5 eco in primele 16 sapt de sarcina.

14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamilivia spune:

neatza gagici multa agitatie pe forum astazi, m-am chinuit juma de ora sa va citesc . se pare ca sunteti toate ok azi, ma bucur pt voi si bebei. noi am fost azi la spital, ne-a tras doctorul 3 eprubete cu sange, ca sa ne faca triplu testul. am fost cam ametite, dar acum ne simtim bine amandoua, printesa chiar a miscat mai inainte. va pupam pe toate

s-a nascut o mare iubire
sufletul meu

+17

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jojo_miha spune:

Buna ziua si de la noi,nici o data nu pot tine pasul cu voi.Bunvenit noilor gravidute si felicitari celor care l-au simtit pe bebe.
Eu ma laudasem ca de vreo 3-4 zile nu am mai dat la rate insa azi am recuperat pt restul zileleor,mi-era asa de rau de dimineata ca sotul a dus fata la mama,asa ca sunt singurica.
Diana ai grija cu umflatul degetelor si cu tensiunea,incearca s-o iei cand mai simti asa.
Ely Cristurean sigur iti va da sa faci tripplu test.
Si eu il voi face,pe 17 sunt programata la echo si pe 18 fac testul.
propfit ca sunt fara terorista ,ma duc sa ma odihnesc.

Mami de Teodora Ioana(29.09.2007) si 14+
http://community.webshots.com/user/jojo_miha

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madamoreanu spune:

buna fetelor,
sunt o viitoare mamica de august 2009.Va salut pe toate, va doresc sanatate si bebei sanatosi.Sunteti ca o mare familie si mi-ar placea sa fac si eu parte din ea.
sapt trecuta am facut dublu test la medsana si sunt putin nelinistita pana la rezultat, pt ca am citit atatea...
va pup pe toate..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PatriciaArdeleanu spune:

Moni, in cazul tau cred ca este absolut normal sa faci mai des, mai ales daca totul este ecografic, ai fiv, ai gemeni, ai avut singerari, si cel mai important, simti tu ca ceva nu e in regula.

in cazul meu, cind ma duc la dr, consultatia este clasica pe masa, se verifica colul, uterul cit de mare e, cit a urcat, iar mai tirziu te consulta cu un instrument in forma de palnie, nu stiu cum se numeste, ma citareste, imi ia tensiunea, ma intreaba si il intreb diverse, stau in cabinet cam 30 minute si chair discutam multe; dr considera ca totul merge bine atita timp cit nu te doare nimic, nu singerezi, colul e inchis, analizele sint bune, simptomele de sarcina sint clare (la cine sint) si nu ai motive de ingrijorare.

Ely-cata, sintem colege de suferinta. mi-e cam somn acum si imi simt ochii grei.
asa e, dimineata sint doar sucurile gastrice in stomac. oricum e foarte neplacut, de multe ori bila e ff concentrata si ma da peste cap toata ziua cu gustul rau. noroc ca mestec guma, tic-tac, etc.

Patricia s13 si Rebecca 05.02.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alfa_anca spune:

pogos te-am adaugat in listuta, inca o data bine ai venit, de asemenea am pus carucioare si pt emabucuersti si dianka_md, felicitari fetelor si sa va traiasca copilasii. Inca sunt baieteii la putere aici.

Patricia ai dreptate in ceea ce priveste grijile la a 2-a sarcina. Bine, ca eu la prima sarcina nu m-am stresat f tare, pt ca asa mi-am impus de la inceput in urma unei intamplari, dar mereu asteptam sa urmeze ceva, asteptam sa merg la control, asteptam sa fac ecografiile morfologice, asteptam sa nasc si etc, mereu numaram cate ceva. Dar acuma nici nu imi vine sa cred ca am ajuns in saptamana 19, ma tine pitica ocupata si nu am timp sa ma mai gandesc la nimik. Ba, cand am timp, ma gandesc oare cum ma voi descurca cu 2 copii de varste destul de apropiate, oare voi reusi sa o fac pe Elena sa nu mai ceara in carut atunci? si numai intrebari de-astea, pt ca deja la a 2-a sarcina stii ce te asteapta dupa ce nasti sau chiar si la nastere.
Si apropo de nastere, ma mai gandesc ca nu cumva Doamne fereste, sa trebuiasca sa fac cezariana. Asa ca aseara mi-a picat fatza cand mi-a spus dr cat e de mare bebe deja......dar poate iese numai lung si nu si f lat .

Anca de gandacel Elena (03.11.2007) si 18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

Ana_canta LA MULTI ANI!!!Sanatate si tie si lui BB,sa vina la termen si sa fii iubita!Sarcina usoara si tot ce iti doresti!
Ola Ola!
Mai dar aveti o viteza la scrisssssss!
Anca ma declar indragostita total si iremediabil de fetita ta.M-ai innebunit cum ai povestit de dialogul fetita-burtica cu BBlinE ceva... no comment!I-am pove si lui al meu si el a ramas mascaAsa ca sunt fanul ei nr 1
Muffinita si eu ma uit dupa voi si dupa toate fetele care sunt in jurul perioadei meleSi te inteleg perfect!Dar las-o mai moale cu bucataritul,decat daca nu mai poti de pofta si asa mai usor,sa nu stai mult pe acolo.Pe bune,la caldurile care sunt la voi...mai si cuptor...plus in picioare,tzzzztzzz...fii cuminte ca te cearta leutul
Romanitza te puuuuup si iti multumesc pentru incurajari!Ti-am scris si la aspirante.Sarcina usoara iubita in continuare.Doamne ajuta ca te-ai mai relaxat acum!
Patricia imi pare rau ca te simti atat de rau.Chiar nu stiu ce sa zic sa faci.Si eu am mai vomitat bila,dar ma spalam pe dinti(operatiune care imi ridica iar stomacul)si mai schimb gustul cu suc de compot,ceva de genul.Rennie si eu stiu ca avem voie.Daca nu spunea Nusy de balonari...uitasem ca e bun si pt asta.Asa ca navalesc.
Elenada SUPER!Ma bucur ca te simti mai bine.E naspa cu sangerarile,dar macar e bine ca nu sunt de la BB-ei,ci de la hematoame,care nu au treaba cu ei,sa-i deranjeze,nu?Parca asa spuneai?
Vad ca vb de ecografii si alte alea.Mai invat si eu una-alta
Vineri merg la dr si imi vad puiul,puiul meu care sigur a crescut.Durerile au fost ca de menstra si stiam ca nu sunt bune,dar totusi s-a dovedit ca Zmeurica a crescut.Chiar se vede burti si nu e de la balonare/constipatie...chestie pe care am avut-o la punct maxim ieri.Nu mai imi incapeam in piele,simteam ca pocnesc ca popa din poveste care manca la toate ocaziileAm rezolvat cu supozitor cu glicerina si ceai Sanye si inca unul laxativ amestecat de la Fares(crusin,anason,chimen si nu mai stiu ce).
aaa, aveam un colacel de grasimita pe burti si acum vad ca s-a ridicat in susca el era jos inainte,sub buric.Acolo e clar BB acum,dupa ochi si dupa manaSper sa nu se ridice colacul prea sus.Poate ma trezesc ori cu tzitzi mari ori cu gusa mare
Azi im fac spaghete bolognezeimi ploua in gura numai cand ma gandesc si va scriu.
Si mie imi place sa va citesc.Si dupa ce trimit mesajul dau o fuga pe prima pagina sa vad cate suntem.Ultima oara eram 80 si ceva parca
Va pup pe toate si salut Zmeuricile miscacioase!In faza asta cred ca la toate se miscacesc chiar daca inca nu simtim multe dintre noi inca
KISSES

my little sunshine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PatriciaArdeleanu spune:

Anca, exact asa eram si eu, nerabdatoare. vroiam sa treaca timpul cit mai repede, numaram saptaminile, mi se parea ca o fata care are cu o saptmamina in plus era deja avansata, etc. acum incerc sa savurez la maxim tot ce se poate, chiar si bila cea amara
la mine din fericire fetita va fi ceva mai mare, deja acum la 4 ani vorbim de la egal la egal, ne intelegem foarte bine si ma pot baza pe ea, comunicam excelent si daca o rog ceva e foarte cooperanta. sa vedem atunci. acum e si ea foarte dragastoasa, tot timpul ma pupa pe burtica, ma mangaie, ma intreaba ce face bebele, daca e imbracat in burta, cu ce o sa il imbracam (inca vorbim de bebe-fara sex), si vorbeste cu buritca:"hei, ce faci tu acolo, sint surioara ta" o sa ma joc cu tine, iti dau jucariile mele, o sa te pun intr-un patut mic sa dormi, etc".cind mi-e rau si vomit la fel,este foarte calda si dragastoasa. sper sa fie si bb2 la fel.

Lucialu, ma spal pe dinti, dar gustul ramane pe gitlej;asta e, sa vei cum uitam absolut tot, credeti-ma!!
ai grija, ceaiul laxativ nu este voie!!

Patricia s13 si Rebecca 05.02.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Patricia, multumesc de explicatie. In afara de masuratul colului, restul din ce ai zis tu mi le face dr. de familie. La medicul de familie am obligatia sa ma duc incepand cu luna a 3-a 1/luna, iar din luna 6 de 2 ori/luna.
Dar dr. ginecolog numai eco ma urmareste si acolo vede cat de lung e colul.
Cred ca depinde de stilul fiecarui dr. Dar cel mai mult conteaza ca bebelusii sa fie bine.

14+

Mergi la inceput