Nou stil de viata (250)
Raspunsuri - Pagina 14
mephala30 spune:
Ruxi, imi place de tine. Felicitari pentru perseverenta! Esti fantastica!
Gusta, sper ca te-ai calmat. Ai uitat (oare?) ca avem o singura viata?
M-am cantarit si eu, am 56 kg, mai mult cu 0.5 kg fata de saptamana trecuta. O merit, caci am mancat destul de multisor.
Azi am facut o foccacia si shaorma cu piept de pui (fara cartofi, fara maioneza, doar cu putin sos de rosii), .
Carmen cu Iustin si Teodor
puskin spune:
Buna seara dragelor,
am ajuns tarziu acasa, am plecat la 8 de la birou...cu mucii curgand . Off..
Lai, mersi. Bluzita am purtat-o prima data, colierul l-am cumparat acum 1 an si jumatate din Franta si nu prea l-am purtat, nu stiu de ce. Culoarea parului este culoarea mierii, lumina era mai ciudata acolo..
Madelaine, ce ti-ai cumparat?
Tzuni, m-am emotionat . Mersi mersi...si eu te iau . Deci cand facem nunta ?
Cristina, bine ai revenit.
Claudia, mersi
Tumpi, cam asa sunt si eu. Am fost anul trecut in iulie la gineco pentru Papanicolau si nici pana acum nu m-am dus sa vad cum a iesit.
Violeta, felicitari pentru slabit.
Carmen, mersi. As vrea eu sa fiu fantastica...dar am lipsuri mari pe la alte capitole . Ma omori cu meniurile tale..
tumpi spune:
Violeta, bafta la examene.
Marilena, lasa supararile ca nu fac bine.Pareai mai optimista zilele trecute, ce ai patit?Cum mere cu pedalatul?Sambata am intrat intr-un magazin cu articole sportive si am vazut pantaloni speciali si m-am gandit la tine.
Carmen, ce focaccia ai facut?Cea umpluta a mayei sau una simpla?
Ruxi, eu de fel nu-s chiar asa de delasatoare,da cred ca intr-un fel am avut nevoie de o pauza de doctori.Ani de zile am umblat din dr in dr,dar va tb sa o iau de la cap, ceasul biologic ticaie si chiar nu vreau sa zica prietenii copkilului ca a iesit cu bunica pe strada.Asta ca tot ma uit acum la o emisune cu tatici mai "copti".Si uneori rabdarea imi cam piere si pana la marele eveniment nu vreau sa o pierd de tot.
Azi am asistat la o faza in magazin, o mamica cu 2 copii, unul dintre ei, cel mai mic defapt, voia si suc si iaurt, mama i-a spus ca ori una ori alta.Ioi doamne cum putea sa faca copilul ala, l-a luat maica-sa de-o aripioara si copkilul si mai rau facea.Uneori ma lasa nervii cand aud copii urland.
Ofof, vremuri grele ne asteapta,da gata cu vaicarerile si povestile, tb trecut la treaba, mai ales ca tb sa devin o supla in primul rand
Ma retrag, va urez o noapte linistita, fara febra si raceli.
Apar dimineata la cafea/ceai.
"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)
mephala30 spune:
Tumpi, am ales foccacia umpluta (reteta postata de Maya).
Bafta in drumul care duce catre suplete, .
Ruxi, sanatate!
Sa-ti mai spun ce-am gatit ieri? (un salam de biscuiti, cornurile alea de brutar- de pe culinar, desigur- si o praji cu spuma de mere si blat din fulgi de porumb)
Carmen cu Iustin si Teodor
Tzuni spune:
Puskin, facem nunta cand vrei tu. Cu meniu dietetic. Dar astept sa vii sa ma ceri tu, ca pe mine nu m-a ceut nimeni niciodata . De nevasta, fireste....
_
Tzuni mic si drag si scump si pisicos si fericit siiii.... IN LUPTA CU KILELE
Tzuni spune:
Citat: |
citat din mesajul lui puskin Tzuni, vrei sa fi sotia mea? |
Tulai Doamne, ne dau astia afara de pe Forum!
Vreau! Cum pana mea sa nu vreau?
Ma uit acum la Twilight si ma gandeam....oare nu sunt vampiri care sug si grasimea? Ca m-ar interesa unu'! Puskin, nu te supara, da?
_
Tzuni spune:
Citat: |
citat din mesajul lui puskin Tzuni, mi-ai rupt inima ... |
Stai calma, ca-l rog sa ne-o suga la amandoua. Grasimea, fireste!
_