Nou stil de viata (250)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madelaine77 spune:

Lou,

MADELAINE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lai spune:

Zuzi, poate poti sa gatesti acasa o data-de doua ori pe saptamana mancare de pranz (pentru mai multe zile) pe care sa o iei la pachet la servici? Eu ma cantaresc in fiecare zi - stiu ca variatiile zilnice nu sunt neaparat relevante, dar am observat - si nu cred ca e pura coincidenta - ca in zilele in care mananc la restaurant, chit ca sunt cantitati comparabile cu ce mananc pregatit acasa, si mancare de aceeasi teapa, aleasa cu grija dupa mintea mea, plus sport in ziua respectiva, nu scad deloc in greutate (spre deosebire de zilele in care fac sport la fel si mananc "la fel" dar pregatit acasa). Eu cred ca de cele mai multe ori mancarea de la restaurant si de la cantina, chiar daca arata ca cea de acasa, are tot felul de minuni mai putin dezirabile prin ea - cum spui tu de zaharul din sosuri - pe care e greu sa le controlam. Acum ca mai mancam si la restaurant sau la cantina din cand in cand eu zic ca e ok, dar probabil cu cat mai putin, cu atat mai bine Sau, daca trebuie musai sa mananci la cantina, intreaba - asa cum vad ca ai facut - cat mai multe despre ce ingrediente folosesc; asta cu zaharul in sos de exemplu, exista variante de mancare fara sos, ca sa poti evita zaharul respectiv? si multa sanatate mamei tale!

Ruxi, arati super in poze Mi-a placut si bluzita foarte mult, si colierul, si tunsoarea - culoarea rosie e de la poza, nu?

Mihaela, daca mai mananci orez vezi daca-l poti inlocui pe cel alb cu orez integral; ia mai mult sa-l gatesti si caloric e cam tot pe acolo, dar are indice glicemic mai mic, e mai sanatos si mai satios.

Tumpi, ce seara frumoasa ai avut

Madelaine

Marilena, felicitari pentru raport!

Hopes, spor la slabit!

Meniul de azi:
9:00 Un iaurt natural, un kiwi, o caisa
11:00 Doua sardine, jumatate de ardei gras, o cafea mica cu lapte
12:00 un mar, 30g migdale
14:00 Calcan gatit in tigaie (uns pe ambele parti cu ulei de masline) cu “compot” de fasole, ceapa, usturoi, rosii si ardei gras
mai incolo - morcovei, o cafea mare cu lapte
O felie de salam (e in forma de inima si-i zice ‘salami del amor’ ), o maslina

Sport - 50min. alergat in parc

Aseara nu am mai mancat iaurt, ci o felie de salam si o maslina. Si am fost putin la tango.

Lai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madelaine77 spune:

Lai

MADELAINE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaT spune:

Buna

imi pare bine sa va regasesc, am lipsit vreo 4 -5 capitole fara voia mea, am fost plecata la un curs. Avand in vedere ca mai to9ata ziua avea daca nu unul ci 2 sau 3 colegi laga mine, nu am putut deschide deloc deloc site-ul. Asa ca nu am citit nimic din urma. Dar sper ca sunt toate bune si frumoase. Incerc sa revin in forta, desi sunt bolnava acum si nu e doar o simpla raceala. Dar asta e, viata e frumoasa alaturi de printesa mea care va implini in curand 9 ani. Raportez - 500g, stiu ca se putea mai mult, dar ... la curs nu am putut sa stau lihnita de foame, ci a trebuit sa fac front comun cu ceilati si sa laud bucatareasa de la cantina

Salut echipa si celelate participante si sper ca s-au descurcat mai bine decat mine.

revin!
PS: jucam vaporasele!

ne apropiem de 9 ani

si :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Puskin, esti frumoasa foc! Gata, m-am decis: te iau eu! Imi place ca se vede ca ti-ai modelat corpul, te prinde bine si frizura.... Ce mai, esti cu 5 ani mai tanara! (mie imi plac muuuult de tot pozele cu ochelarii cu rama roz, ai niste oooochi )

Pup toate fetele! In seara asta termin de vazut Bolt. Ieri noapte am vazut Happy Go Lucky.O PORCARIE!

_
Tzuni mic si drag si scump si pisicos si fericit siiii.... IN LUPTA CU KILELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

No hai c-am plans ca bleaga la Bolt.... sa-l vedeti, ca-i tare dulce. Cu caini, matze, hamsteri si muuuulta iubire!

_
Tzuni mic si drag si scump si pisicos si fericit siiii.... IN LUPTA CU KILELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lai spune:

Cristina, bine ai revenit! E bine -500g, mai ales ca ai fost la curs atata timp si nici nu te simti bine Sper ca nu e ceva foarte grav - in orice caz, iti urez multa sanatate! Ai hotarat unde ii serbezi ziua printesei?

Tzuni

Lai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

Haha, Zuzi si Lai, nu aseara m-am rasfatat ci dimineata cand am venit de la munca.Seara nu prea apuc ca de cele mai multe ori adorm in canapea si numai de cada nu am chef, uneori abia, abia cu juma de ochi reusesc sa fac un dus.

Eu sunt putin cam varza,stiam ca va veni invazia, da nu credeam ca taman azi,asa ca-s plostita.Pana acum ceva timp,aveam peste tot calendarele insemnate,acum dupa atatia ani mi s-a luat,am ajuns sa fiu o nepasatoate si asta nu e bine.Spre rusinea mea eu care mergeam la gineco de cate 3-4 ori/ luna, acum nu am mai fost de 3 ani, neaparat tb sa ajung,fiinca este cazul sa o iau de la cap cu proiectul.

Si cum azi sunt invadata, am mancat aiurea

MD 1, ora 5.30: o cafea cu 5 biscuiti integrali
MD 2, ora 10.00: un ceai , o rola mica de branza de capra, o felie de paine integrala cu sunca de pui presata si o felie subire de branza frantuzeasca
ora 14.00: o cafea
Pranz: l-am sarit ca am fost plecata
Cina: supa crema de linte, friptura de vita semi fiarta cu sos de ciuperci si ciuperci.
Gustari: un sfert de portocala si cam 10 caise uscate.

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hcclara spune:

Ruxandra si mie mi-a placut de tine! esti o dragutza!

Noapte buna fetele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta70 spune:

Buna seara fete frumoase!

raport: 66,5 kg, deci - 500 grame
Gabi si celelate fete (inclusiv sora-mea), va multumesc pentru sfat. O sa merg la profil si sper sa ma descurc.

Azi m-am linistit. Astia de la facultate au afisat intr-un sfarsit, noua programare a sesiunii. Se pare ca avem proiecte si referate. In schimb datele limita de depunere sunt destul de apropiate: din 18.02 pana in 26.02 Bine ca s-a clarificat ca nu stiam ce sa fac: sa invat sau sa astept? Acum o sa incep sa ma ocup de referate.

Gusta fii calma si incearca sa nu te enervezi, ca-ti faci rau doar tie si implicit celei mici. Sanatate sa te faci bine.

Zuzilici ce sa spun, ai dreptate partial, dar nu in toate spitalele din Romania este insuportabil. Mai groaznic este de ceea ce vezi in spitale, de cata lume este suferinda. Sa dea Dumnezeu sa fie bine pentru mama ta.

Felicitari fetelor care au slabit.

Pupici pentru toate fetele

Mergi la inceput