Nou stil de viata (250)
Raspunsuri - Pagina 12
mihaser spune:
Louisea scuze nu am observat...ai si scris cu rosu! Io sunt mioapa...te rog sa ma ierti!
www.aventuratrasnita.ro/aventura/103/" target="_blank">Votati-ne va rugam!
Zuzilici spune:
Doamne ce vreme e la noi. Pentru ca "nu" mai ninsese de mult s-a gandit sa mai "toarne" un pic. Si-au zis la radio ceva de genul cativa fulgi. E bine fulgii astia nu numai ca-s mari cat o moneda de- 100 de lei (cea veche) dar sunt si desi si toarna de la 7 azi dimineatza. Mi-a luat 2.5 ore s-ajung la birou in loc de 30-45 min. Deja sunt obosita si nu mai am chef sa fac nimic.
Ruxi mama urma azi sa se interneze dar in spital n-au paturi. Dorm cate 2 in pat si e o caldura (mirosuri implicit) ca i s-a facut rau maica-mi. Asa ca in acord cu Dr. urmeaza sa faca Analiza INR ambulatoriu si sa mearga cu ea in clinica sa i-o citeasca dr.
Intr-un fel e tare bine ca in spitalele din romania de cele mai multe ori intri sa te tratezi de una si iesi cu mai multe.
Da cred si eu ca v-a trebui sa scot painea total si dulciurile. Tare mi-e teama insa ca tipa asta care gateste cam pune zahar in mancare. In vreo 2-3 randuri mi s-a parut dulceaga si mi-a zis ca e pentru ca sa se ingroase sosul . Mancam healty dar cu zaharul in farfurie.
Merg sa-mi iau cafeaua ca n-am baut nici una pe ziua de azi si deja imi bubuie capul. Te pupic
Cuba 2008
Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)
tumpi spune:
Ruxi, eu sunt pe aici, plina de nervi ca caut de vreo ora un document si nu-l gasesc.Eu imi pun actele pe caprarii, am dosarele mele, mai ales pt firma,dar asta parca a intrat in pamant.Si sunt sigura ca nu e acasa,desi al meu sustine ca da si nu e prima data candma contrazic cu el ca nu-s la mine ci la contabil sau avocat.Si de fiecare data am dreptate.
M-am saturat de mutat ca de mere acre, toata ziua asez la acte, defac cutii, aranjez locuinte.Sper ca o singura data sa ma mai mut si atunci la casa mea.
Daca tot cautam docu cu pricina, am deschis computadorul mare si ma uitam cu jind la poze vechi, doamne ce slaba si tanara eram.Da las ca revin eu la forme mai apetisante in curand.
Am vazut si eu pozele Ruxi, arati super, bravos.
Fug putin ca am ceva cumparaturi de facut desi nu am nici un chef sa ies din casa.As fi iesit pe jos,ca nu am decat vreo 10 min de mers,dar sa ma car cu cumparaturile imi e peste mana.
Zuzi, fumos ca ninge, da mai frumos e cand ninge la munte sau cand esti in concediu, nu cand trebuie sa ajungi la munca.
Vik, ziceai de floricele, pai zambiluta mea a stat pe pervaz, dar la bucatrie si eu acolo nu am calorifer, in schimba am o planta care nu sta direct langa calorifer si vad ca i se usuca la varfuri frunzele, nu stiu ce sa-i fac.Tb sa ma informez mai mult ,desi pe biletlul ei scrie ca nu tb direct in soare(si nu sta),ca-i place caldura si locurile luminoase pana la semi.Eu o am in rand cu geamul,deci e in semi.Of, of cu plantele astea.
plec, dar revin mai tarziu.
"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)
gusta spune:
Plina de nervi cu o antena de la digi care nu merge plus ca acuma am aflat misterul s-ar parea ca decodorul sa fie stricat si m-am mai luat si cu o doamna la telefon de am zis ca ii zic de dulce.Cu papi numai zic ca acolo am zis frumos pe limba lui si pe limba mea(ma si mir cum de am un vocabular asa de colorat).
De 3 zile sunt un pachet de nervi daca nu se termina mai repede plec in lume ca asa nu se mai poate.
de nervi ca imi puteau verifica instalatiri inainte de a o trimite.
Ma duc la nervi mei ca am ajuns sa nu ne mai intelegem normal de la o antena.
Marilena si Mara Augusta
madelaine77 spune:
Seara buna doamne si domnisoare!
Pentru raport: stagnare.Tot e bine dupa un week-end in care am tot calcat in strachini.
Cami, sa iti traiasca puiutul si sa fie sanatos si plin de noroc in viata. Abia astept poze cu tine si minunea ta.
Uite si un buchetel de flori, macar virtuale, pt o mamica si un baietel tare dragi mie:
Ruxi, arati demential. Felicitari pt vointa
Zuzi, sanatate multa mamei tale si sa auzim de bine.
Gusta, uite un pup ca sa iti mai treaca nervii.
Va pup pe toate si fug la treaba pt ca am de recuperat ceva de ieri.
MADELAINE
puskin spune:
Zuzilici, din pacate cunosc prea bine realitatea din spitalele romanesti. Mai bine sa faca investigatiile ambulatoriu. Astept sa ne dai vesti bune.
Despre ce tipa vorbesti (care gateste), ca nu inteleg?
Tumpi, mersi. Eu uit destul de des pe unde pun una si alta...
Gusta, iar te enervezi? Stai calma, ca nu-ti foloseste la nimic sa te enervezi...
Madelaine, ma intrebam pe unde ai disparut...
louisea spune:
Ruxi arati super si parul te prinde bine fata ambitioasa ce esti
Imi place si colierul
Zuzi imi pare rau sa aud cu mama ta :( Tipic..
la restul fetelor
-----------------------------------------
Va rog sa nu dati quote la mesajele mele. Merci