Nou stil de viata (250)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns puskin spune:

Daaaaaaaaaa . Vreau....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

Vreau si eu vampir din ala.Raport:69,6kg, iar va las singurele la etajma retrag la categoria usoara ca tare bine suna:)Am facut azi si doua ore de sport: o ora exercitii pt brate, abdomen cu haltere si pt picioare si fund la steper inaltat. Pe urma o ora spinning. Plus 2 plimbari a cite 30 min cu patrupezii si Nadja in carut.meniu azi:MD: fresh dintr-un grapfruit si 2 portocale, cafea cu lapte slabBrunch: cereale integrale cu o para si lapte slabP: somon la gratar cu brocoli si conopidaC: o cutie de 200gr brinza de vaci 3,5% grasime, 2 felii sunca de praga, un iaurt activia cu citeva alunePuskin arati excelent! La coapse, zona ta problema se vede imediat schimbarea! Blugii aia noi iti vin tare bine. Si culoarea si freza ti se potrivesc. Bravo! Citi ani ai, daca nu e secret?Lai, pai iti tinem pumnii mindre de tine la cursa de 8km! Dar tu nu maninci aproape nimic la cina? Dupa ora 2-3 mi se pare pustiu prin meniul tau:)Eu nu maninc orez de fel, dar am luat acum ceva ce pare interesant, orez salbatic ii zice. Cum nu ma pricep, asta e ala integral? ori nu m-am uitat bine. Cum sa-l gatesc si mai ales alaturi de ce ar merge sa ramina de bun simt dar totusi mincabil? Am nevoie de ceva idei. De ex miine as avea in meniu dorade facut in staniol la cuptor, alaturi ma gindeam la orez cu ceva legume, cred ca e ok. Ori?Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldo

Mergi la inceput

Vikingo, ce raport . Mersi de complimente...fac 30 de primaveri peste vreo luna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Buna seara!

Raport: 95.800 Kg ....tot e ceva...putin cate putin.

Am o mare problema...ma doare'n cot...pr bune. Stiti ce nasol e? Mi s-a blocat mana dreapta din cot....si abia o mai misc...si ma doareeee....si nu imi trece nici cu asoirina, nici cu unguent...nu stiu cu ce sa mai incerc. Ceva idei?

Gusta,Puskin...sanatate multa!

Vreau si eu vampir din ala......o exista????

Puskin si Tzuni felicitari cu ocazia nuntii...si abia astept sa manc din tortul miresei...dar care'i mireasma????

VA poop acum...ca imi e somn!

Diana mamica de www.flickr.com/photos/25748689@N08/sets/72157604771385748/" target="_blank"> Tudor-Dumitru (17.04.2008) si de Stefan-Cristian (14.11.2005)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

www.flickr.com/photos/25748689@N08/sets/" target="_blank"> Poze 2008 cu cei 2 flacai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabrielama spune:

Buna dimineata, doamne frumoase!

Am dormit stramba si ma doare gatul de nu mai pot! Sunt precum un lup, nu pot sa intorc capul in nicio directie! Au au au...

Felicitari doamnelor care au slabit! Ruxi, arati foarte bine si se vede clar ca ai slabit!

Eu nu m-am cantarit, din diferite motive... Nu stiu daca pe cantar se vede ceva, dar se vede/ simte ochiometric, din cauza sportului. Am reusit sa merg de cel putin doua ori pe saptamana, azi sper sa ajung din nou.

Vad ca se pune de nunta!! Super, am o rochita senzationala pe care n-am purtat-o inca!!!

Va doresc o zi buna, ma duc sa ma afund in treaba.... multa, multa de tot.

Ruxi, m-ai intrebat ceva si nu ti-am raspuns - da, si noi avem conf call-uri care dureaza o eternitate. Mai ales pe vremurile astea.... Aia de luni a durat 4 ore

Gabi

There is no taste like the taste of being thin!

Mergi la inceput

Neata,

Haideti la si ceai.

Gabriela, eu am adormit foarte tarziu, nu puteam sa respir din cauza nasului infundat.
Nasol cu call-urile astea, eu nu le suport. Si nu pot sa stau legata de birou 4 ore, mai plec . Mersi de complimente .

Dordia, pai Tzuni e nevasta....acu' sa vedem, ca nu cred ca vrea sa ma ia de barbata .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

neata fete frumoase

Ruxi, multumim de tratatie, eu tocmai am savurat unul de cirese

Mai da ce pregatiri de nunta pe aici.Asta inseamna ca tb sa ne pregatim, sa ne luam tinute, da mai intai sa slabim.

Ruxi, tinerico ce esti, 30 de ani, mai vreau si eu.

Doridia, nu stiu ce sa zic de durere, pe mine ma durea dimineata piciorul drept,defapt in zona inginala cumva , ca abia ma putem misca ca s-a si mirat al meu cand m-a vazut dimineata cum merg schiopatand.

Vik, felicitari pt schimbarea categoriei.

Gabi, spor la treaba

Meniul il scriu mai tarziu cand ma trezesc.Nu pot spune ca-mi e somn, da e naspa a fara si nu am chef de nimic.Ba ploua, ba ninge, ba e lapovita.Urasc vremea asta.

Mai revin eu pe la voi.

O zi miununata sa aveti

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaT spune:

Neata,

puskin, multumesc pt cafea. Am venit si eu cu ceai verde.

Lai, am resuit sa vad pozele tale, esti o printesa! Imi place si ginerica este tanar si dragut, pare timid. Mi-au placut si invitatii, i-ati adunat de pe toate continentele. Va doresc Casa de piatra si tot ce va doriti sa se implineasca.

Ziua fetei, din cauza de zugravit si speriata de criza am hotarat sa o fac la McDonald’s, aici sper sa scap cu vreo 7 mil, fata de alta locatie unde as fi cheltuit 20mil.

puskin, nu am vazut pozele, dar imi pot imagina ca arati bine. Pe mine m-a uimit transformarea de la poza in blugi la cea in rochita. Cat timp ai fost asa grasuta? Sigur erai tu? Multa sanatate.

dordia2000, pe mine ma doare in cot zilnic. #61514;) #61514;) si nu e gluma, chiar ma doare ca eu stau toata ziua cu mana pe mouse. La mine trece cu o pauza de calculator si cu masaj.

Incerc sa citesc din urma si revin, sper sa reusesc sa tin pasul cu voi.

ne apropiem de 9 ani

si :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hopes spune:

Buna dimineata

Vad ca s-a pus si de-o nunta. Ma ofer sa va cunun
Ruxandra ti-am vazut si eu pozele, arati minunat. Ti-am remarcat si colierul tare frumos. Si aseara dupa ce ti-am vazut pozele mi-am amintit ca-mi mai trebuie si mie niste accesorii asa ca am dat o raita la Meli-Melo ca aveau reduceri (n-am gasit cine stie ce).
Vikinga, felicitari ptr. schimbarea categoriei. Visez si eu sa ma duc la categoria fulg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madelaine77 spune:

Neata la toata lumea.

Puskin, am luat diverse lucruri pentru casa incepand cu o canapea pentru leaving si terminand cu flori, ghivece si scrumiere.Sunt toate absolut superbe..dar recunosc ca am cam facut depresie portofelara dupa tura asta prin magazine.

Si pt a cinsti mutatul in casa nou, raportez ca dis de morning am fost fata cuminte si desteapta si am papat o omleta dintr-un ou cu o feliuta de 30 de gr de sunca slaba si 2 frunze de salata verde.Si nu am pus ulei...am uns putin tigaia cu o picatura de ulei de masline.
Pot sa ma tuc singura????
Mi-am jurat ca nu mai ajung sa disper de foame si sa ma indop apoi cu Eugenii si tot ce imi cade in mana.

Pt azi mi-am propus asa:
Pe la 11 - o gustare din 2-3 feliute de branza Mozarella.
Pranz: as vrea un muschi de vita la gratar cu salata verde;
Gustare: o conserva de ton in suc propriu cu 2-3 frunze de salata verde.
Cina: cotlete/ fruigarui de berbecut cu legume la cuptor.

Ce zici Puskin??? Declar sus si tare ca dupa ce te-am vazut in poza te-am luat de 'modeala' si m-am facut fata cumintica...si acum surpriza: dimineata am infipt in portbagaj si echipamentul de sala si sper sa merg macar 30 de min sa alerg pe banda.

Pup toata gasca si fug sa mai si muncesc...ca m-am laudat de m-a luat durerea de cap de la deoki.

MADELAINE

Mergi la inceput