America (146)
Raspunsuri - Pagina 13
CamiM spune:
Seara buna !!
Mooama ce spor ati avut si azi la scris!!
Criss felicitari pentru bebe!! sa va traiasca, sa fie cuminte si papacios si tie refacere rapida si mult laptic!(ce mamica curajoasa.!!
Lisa frumoasa povestea( ca toate povestile in care vine pe lume un suflet mic).
Am admirat poze superbe de la Acsor, Ramona, Andreea, Sanzi(zambareata)..si .. hmm sper ca nu am uitat pe cineva.
Pumba claaaaatite!!!
Fetele de pe Spark stiti ce aveti de facut: "slowly put the...etc."
Cami - mami de Sofia Alexandra - mai 2006 si Sabina Adriana - mai 2008
arminad spune:
Citat: |
Dezvolta cu amintirile alea de la Lugoj. |
Prietenele mele cele mai bune erau din Lugoj.Una era colega de camera cu mine (tot ISE) iar cealalta era la Filologie (m-am incurcat cu caminele alea nu mai stiu decit ca era linga).Eu sunt "sudista "cum zic banatenii si ardelenii ,pripasita prin Banat ,ulterior Ardeal ,asa ca era prea departe pt mine sa merg acasa duminicile ,se facea scoala si simbata daca iti amintesti .De Paste tot asa nu era oficial vacanta ca asa era doctrina ,asa ca nu se indurau fetele sa ma lase sa rabd de foame in camin si ma luau la ele .Eram aproape de-a casei asa se obisnuisera cu mine.Mi-e tare dor de ele ,nu mai tinem legatura ,sunt imprastiate si ele prin lume ,ne-au ramas doar amintirile frumoase .
Cu pozele si eu sunt la fel ,nu prea imi place sa apar in poze ,de obicei eu le fac.
Sinzi ,pai mama-ta a ramas cu imaginea lui Sue Ellen in minte .
Ramona J spune:
Citat: |
citat din mesajul lui CamiM Fetele de pe Spark stiti ce aveti de facut: "slowly put the...etc." Cami - mami de Sofia Alexandra - mai 2006 si Sabina Adriana - mai 2008 |
Ha, ha! De cite ori nu ma gindesc la asta cind deschid usa de la frigider si-mi vine sa pun mina pe ce apuc!
Arminad, deci o vreme ai fost lugojeanca prin adoptie. Daca vrei poti sa-mi trimiti pe PM numele fetelor, vad ca sintem cam din aceeasi generatie (n-am uitat ca se facea simbata scoala) si n-ar fi exclus sa le stiu.
Amami spune:
Ramona: merci de mesaj. O sa ma mai interesez sa vad ce mai zice lumea. Eu zic ca e pregatit sa mearga pt.ca toata ziua numai de copii intreaba. :) Oricum el a mai fost in vara 2 luni la gradi. Dupa o experienta neplacuta cu o baby sittera, am decis sa-l inscriem de urgenta la day care, full time. I-a luat o saptamana sa se obisnuiasca dar apoi a fost tare fericit cu copiii. Cred ca a fost mai greu pt.mine sa-l stiu acolo 10h/zi decat pt.el. Ce nu mi-a placut e ca dupa o luna si ceva, refuza lunch-ul ce i-l puneam de acasa (asa era policy-ul gradinitei sa-i ducem papa de acasa) si vroia doar junk food-urile ce le vedea la ceilalti copilasi. In weekenduri in schimb era ok, fiind cu noi acasa toata ziua, nu aveam probleme cu mancarea cu el. In sfarsit, am mers apoi in vacanta in Ro si a mancat cu o pofta teribila orice i se punea in farfurie. Pt.moment avem soacra la noi, deci avem cu cine-l lasa peste zi cand suntem noi la servici... Dar simt eu ca ar avea nevoie de mai multa socializare si interactionare cu copiii...
AB spune:
V-am spus ca va iubesc? Am terminat. Pana la 9 mai si atipesc putin
Amami si noi tot cam acum il vom duce pe cel mic. Pe fetita de la trei ca asa era in Franta scoala cu pre-k cu tot. Dar am scos-o apoi in sem doi. Cea mare a fost foarte ok cu ideea de copii.
RamonasiPumba ca uitai sa va zic in Franta/US nici o lista cu nume nu ai voie sa o afisezi pe net fara hotarare juridica. Se afiseaza nume matricole. Nu mai vorbesc de lucrari. Anonim imi zic de ani sa fac o liste de buline.. dar n-apuc:))
CamiM spune:
Noapte buna!.. ma duc si eu la nani asta cat m-or lasa "sefele"
Cami - mami de Sofia Alexandra - mai 2006 si Sabina Adriana - mai 2008
mihutza11 spune:
Lisa tare dragutza blonduta ciufulici!
Criss sa iti traiasca baietelul! safie sanatos si papacios!
AB m-am tot uitat ca "fraiera" in mesajul in care ziceai de poze si nu intelegeam de ce nu vad nici un link.. pana am ajuns la mesajul in care ziceai ca ai sters link-ul.. deci nu sunt oarba
Cenia si tu esti in PHX? cam in ce zona stai? si Adriuta e, si vad ca mai e pe lista o mamica..
legat de discutia de state eu inca sunt novice (am un an de USA) in denumirile lor si locatia pe harta.. stiu prea putin.. dar o sa ma obisnuiesc eu si cu asta..
hai ca v-am vazut AB.. frumusei foc toti si iti seamana!
ce mestereste Philip la toate chestiile pe acolo!
Sanziana super pozele!
ma duc si eu la ..
Mihaela, mamik fericit de Andra - 29 martie 2008
Pozici
Creste gargaritza
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestioara
mihutza11 spune:
n-am putut sa plec fara sa citesc povestea Lisei..s-a chinuit un pic ciufulici, dar bine ca s-a terminat cu bine..
m-au luat amintirile si pe mine.. si indata avem si noi un an si inca ma uit si ma minunez de darul asta minunat de la DD!
Mihaela, mamik fericit de Andra - 29 martie 2008
Pozici
Creste gargaritza
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestioara
blackpanterro spune:
AB, vazui si eu pozele!! Sunteti un cuplu tare frumos!! De copii iti spusai deja ca sunt frumosi :)
Criss, felicitari pt baietas!!!! Pana la urma ce nume i-ati pus?
Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
A ticket to hell has never been funnier
"If God is willing to destroy evil but not able to do so, then he is not omnipotent/all-powerful.
If he is able to destroy evil but not willing to do so, then he is malevolent.
If he is both able and willing, then whence cometh evil?
If he is neither able nor willing, then why call him God?" - Epicurious
blackpanterro spune:
Happy Groundhog Day!
http://www.foxnews.com/story/0,2933,486491,00.html inca 6 saptamani de iarna fetele.Acolo unde este iarna :)
Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
A ticket to hell has never been funnier
"If God is willing to destroy evil but not able to do so, then he is not omnipotent/all-powerful.
If he is able to destroy evil but not willing to do so, then he is malevolent.
If he is both able and willing, then whence cometh evil?
If he is neither able nor willing, then why call him God?" - Epicurious