America (146)
Raspunsuri - Pagina 12
CRISMIR spune:
Citat: |
citat din mesajul lui pumba ma duc sa mai mananc o clatita cu dulceata de caise. vreti? |
PUMBA!!!
Am vrut sa-i zic si eu Sinzianei ca poate o crede careva cu seicii...daca ati cunoaste-o,o minunatie de fata,vesela,nu are nici o treaba
Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre: http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001
http://community.webshots.com/user/CRISMIR100
arminad spune:
Mie mi-a luat mai mult timp pana sa ma prind cum se cresc copiii as schimba cate ceva daca as putea da timpul inapoi... |
Hai mey nu te mai plinge ca ti-a iesit bine ,si frumos ,si destept ,si sportiv ,ce mai vrei ? Intrebari d-astea cu ce-as fi trebuit sa fac mai bine o sa tot ai timp sa-ti mai pui mai ales cind vin ale pubertatii valuri sa vezi ce lista lunga iese..Vaz ca si sotul tau ar cam vrea o fata dupa cit de topit o tine in brate pe Mara .Relatia tata -fiica e speciala ,sa stii ,citeva vizite d-astea romantice (vazui poze)si poate ,poate..
AB ,frumoasa familie!Iar tu esti de o veselie si un optimism molipsitor ,o persoana speciala
Ramona,chiar ai lasat copilu singur ?Io m-as fii stresat mai tare stiind-ul singur in casa in loc sa ma linistesc.
Acum am aflat ca tu esti din Lugoj.Cele mai frumoase amintiri ale studentiei mele se leaga de oraselul acela .Ehhei ,ce vremuri!
In rest vazui o multime de bebei frumosi si m-apuca nostalgia ,insa pt mine sunt deja nostalgii de bunica .Sper sa fiu o bunica tinara sa apuc sa ma bucur de nepoti dar i-am zis lui fiica-mea ca asta inseamna peste zece ani .Sa nu cumva sa-i treaca prin cap intr-un an doi sa vina cu boyfriendu(asa iii zice Dan ,nu ii zice pe nume)si sa imi aduca unul stiind ca-mi sunt asa dragi
Si la noi clatitele cu mere sunt favoritele .Eu tai bucati subtiri de mar si le prajesc impreuna cu aluatul .Sunt mai greu de intors da sunt bune.
sinzi_ana spune:
Unde ati fugit toate??? Superbowl???
Arminad...asa-i!!! Da' noroc ca e el baiat destept si nu s-a lasat influnentat de parinti !!!
Oricum...inveti din greseli
Ne mai dorim un be-fetita...dar nu iese...incercam si prin alte metode...pana la urma o vom avea intr-un fel sau altul
“One test of the correctness of educational procedure is the happiness of the child.
Sinzi, Radu si David psihologul
: varsta, poze,
Ramona J spune:
citat din mesajul lui arminad [quote] Ramona,chiar ai lasat copilu singur ?Io m-as fii stresat mai tare stiind-ul singur in casa in loc sa ma linistesc. Acum am aflat ca tu esti din Lugoj.Cele mai frumoase amintiri ale studentiei mele se leaga de oraselul acela .Ehhei ,ce vremuri! |
L-am lasat, dar nici n-am iesit bine pe usa pina m-a apucat panica. Mentionez ca am locuit la parter, blocul nu era mare, deci cred c-a durat vreo doua minute toata tarasenia. Oricum, m-am trezit, mi-a venit sa ma iau la palme si mi-a trecut.
Eu sint din seria celor care au avut nevoie de ceva timp pentru a se adapta la noua "situatie". Eram atit de disperata, as fi vrut sa ramin tot la spital, mi-a fost groaza sa vin cu bebe acasa. Sa mai zic ca nici n-am fost sigura cum se pune scutecul ala si ca nu prea tinusem bebelusi in brate pina la vremea aia?
Dezvolta cu amintirile alea de la Lugoj.
Ramona J spune:
Ma gindisem ca ziceati de poze, sa va fi impresionat cu unele din tinerete. Dar pe vremea mea abia se inventase aparatul de fotografiat, am poze putine, alb-negru etc.
Ca sa nu credeti ca sint chiar un monstru, fug de aparatul de fotografiat ca dracul de tamiie si chiar nu cred ca am poze prin computer. Plus ca de obicei eu sint fotograful.
Daca reusesc sa slabesc zecile alea de lbs. pe care le-am planuit o sa va pun un "before" and "after", sa va minunati si voi.
sinzi_ana spune:
Ramona...si noi la fel...aveam 23 de ani....ce vremi'...
Da era al nostru...si ni se parea cel mai normal lucru...Acu' ma sperii de seninatatea de-atunci
“One test of the correctness of educational procedure is the happiness of the child.
sinzi_ana spune:
Ramona, am program de edit poze...chiar daca sunt neclare...le rezolvam in asa fel sa deslusim ceva
Amami spune:
Fetelor sunteti f.haioase. Eu mai rar cu scrisul, dar va citesc frecvent.
Vazut poze cu gradini superbe si copilasi f.frumosi.
Criss: felicitari pt.bebelus! Sa fiti sanatosi cu totii si sa va bucurati de el. Laptic mult si bebe mancacios.
Lisa: impresionanta povestea nasterii. Bine ca s-a terminat cu bine. Bebelina e dulcica foc. Al meu nu a vrut suzeta de la inceput. Am fost norocosi si nu a fost interesat nici de suptul degetului.
Weekendul la noi a fost mai linistit, cu niste iesiri in parc, treaba prin casa, nu f.interesant. I-am pus pana la urma la patul piticului niste aparatori. Am inregistrat cateva cazaturi si s-a trezit prea speriat. Sa vedem cum va dormi de acum inainte. Pare in continuare incantat de patutul lui Altfel ne gandim sa-l dam la gradi la program redus (cca 4 h/zi). Are 2 ani jumatate si cam duce lipsa copiilor. Cred ca i-ar prinde bine compania altor copilasi si activitati mai variate ca acasa. Voi cam pe la ce varsta i-ati dat pe copii la gradi/day care?
Ramona J spune:
Sinzi, ai terminat sampania? Ca daca vezi tulbure iti arat pozele.
Na, ca am luat-o razna - zici ca eu am baut sampania aia, nu tu!
Ramona J spune:
Amami, Ana a inceput pre-k la trei ani jumate. Initial a mers de doua ori pe saptamina cite doua ore jumate, acum merge de trei ori pe saptamina. Ii place foarte mult, ar merge zilnic. Adevarul e ca am avut noroc ca-i foarte fain programul, teacher isi da interesul cum rar am mai intilnit si chiar are talent si pregatirea necesara. Asa ca sint multumita, desi initial am avut oarece mustrari de constiinta ca dau fata atit de devreme. Dar ea chiar a fost pregatita, a mers cu bucurie din prima secunda.
Fiecare copil e altfel, tu stii daca al tau e pregatit. Viziteaza citeva gradinite, preferabil in timpul programului, iti faci mai repede o idee. Intreaba si mamicile prin parc, dar cel mai bine e sa te lamuresti vizitind.