America (146)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Pumba inca nu ma sperie...ca ma laud la toata lumea ca am 20 (pe 9 il zic asa de in soapta ca nu ma aud nici io!!!). In fine...nu ma crede toata lumea...dar mai gasesc si oameni cu dioptrii!!!!

Alintaroma, nu ar fi prima data...da-s rabdatoare nu scapa asa usor...ce nu fac io pt el (ras tare)

“One test of the correctness of educational procedure is the happiness of the child.

Sinzi, Radu si David psihologul
:
varsta, poze,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISMIR spune:

Citat:
citat din mesajul lui sinzi_ana

Mai voi si clatitele!!!
Am mancat si eu ce gasii prin frigider - o juma de punga de bomboane de ciocolata de la Kinder !!! Ah...ce bune sunt!!!!

Ramona, da' io nu pun pe net decat pozele in care arat bine...ca sunt plina de riduri...ca ranjesc mult!!!

Cat despre corectat...io nu ma bag...nu va spusei ca nici tabla inmultirii nu stiu???? Il corectez pe David cu calculatoru!!!!

“One test of the correctness of educational procedure is the happiness of the child.

:
varsta, poze,

Sinzi,ce patisi de esti asa glumeata asta seara?!...si modesta pe de-asupra...noi asteptam sa culcam copilul...vezi ca maine va vizitam cu tot familionul....dupa 5,e ok?

Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre: http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001
http://community.webshots.com/user/CRISMIR100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Ma innebunesti cu clatitele alea! Mie imi placeau cele de la Ana Lugojana, cred ca sint de faima nationala.
Noi am scapat de treaba cu degetele. Te cred ca-i greu dezvatul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISMIR spune:

RAMONA,deci nu ai renuntat la clatitele alea?...trebuie sa fac si eu zilele astea ca mi-ati facut pofta...ntz,ntz,tu si Vio sunteti devina daca nu se misca acul la cantar,in directia buna

Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre: http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001
http://community.webshots.com/user/CRISMIR100

Mergi la inceput

Acsor, pai la culcat sunt bune bunicile!!! Nu stii ce bine adoarme copilul cu Luceafaru??? Saracu copil, e foarte nedumerit cum vine treaba cu Luceafarul asta si cu parintii lui...pune niste intrebari

Eu suzeta i-am dat lui David la cateva ore...ca fro 3 zile a fost hranit exclusiv cu glucoza (din lipsa de altceva) si urla daca nu avea ceva in gura!!! Apoi o lua din cand in cand si pe la 10 luni a renuntat de buna voie si nesilit de nimeni...Mie mi-o parut rau ca am avut o pasiune sa cumpar suzete haioase si biberoane...si mai multe pe langa astea

:
varsta, poze,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AB spune:

Glumeata glumeata de ajunse sa alearge dupa seici la generale
Poate o si crede careva :))

Sanzi io nu fac decat adunari de puncte:))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pumba spune:

ma duc sa mai mananc o clatita cu dulceata de caise.
vreti?

Mergi la inceput

Pai io astept sotu pe uscat? Am tras o sampanie...ca altceva nu am!!!
Mama e speriata ca cica le trag cam mult la maseasi imi sugereaza subtil ca si bunicu fuse cu drag de butoi sa am grija..da io-s vesela de la natura!!!!

Mirelus, e super dupa 5...va asteptam!!! Ah...noi vineri avem liber de la scoala, voi?

Acsor, da am mentionat de la private-jet in sus...si iti fac o vizita...si tie si Ramonei...si apoi mergem la Pumba sa halim o clatita!!!!

:
varsta, poze,

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui AB

Sanzi io nu fac decat adunari de puncte:))

Si sunt peste ordin????

:
varsta, poze,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pumba spune:

sanzi- poftiti, mai am si pizza cu spanac,feta si dried tomatoes
tu aduci ce mai ramane din sampanie

ramona si alintaroma ma scot in suturi de pe forum

Mergi la inceput