America (146)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Mey dar aveti un spor la scris....

Sanzi ti-am trims PM, te rog nu-ti mai face atataea probleme, o sa ne vedem noi cat de curand!

Ce e cu Andrada, ca nu am mai vazut-o zilele astea, e OK?Andradaaaaa!!

Ma inscriu si eu in clubul corectorilor de examene, am 125 de studenti in clasa, am corectat ceva, ceva in weekend,dar mai am vreo 70 si nici un chef sa ma apuc de ele!

Lui aidan nu ii place suzeta deloc, cei de la spital i-au dat-o (fara sa ma intrebe dc sunt de acord),acolo il mai prindeam cu ea in guritza, dar acasa o scuipa inversunat, e undeva printr-un colt al patului pe post de bibelou.
Sunt un pic confuzata ca nu i-a cazut buricul, joi face trei saptamani, ar tb sa ma ingrijorez? E uscat, numai ca nu i-a cazut.

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album

www.eklipsse.net/gallery/" target="_blank">FineArt gallery

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BiancaM spune:

Miere, Amaliei i-a cazut buricu' pe la 5 sapt. ca incepusem sa ne gandim ca poate i-o cadea in cristelnita la botez. Doctorul ne-a zis ca trebuia sa o lasam doar cu o bluzita si in scutec, si cadea mai repede, dar noi nu ne indurasem si o imbracam cu salopetica, si de asta nici aerul nu circula asa mult sa il usuce.
Felicitari pentru baietoi. Sa va bucurati de el!

8s

Mamica fericita de Amalia Elena(6 aprilie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alintaroma spune:

BiancaM Felicitari pentru noua semnatura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pumba spune:

!
bianca- felcitari!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

miere, si lui philip i-a cazut buricul f greu, aia de acasa ziceau ca ceva nu-i in regula, apoi dr mi-a spus si aratat cum trebuie sa-l sterg cu spirt, mult mai energic si mai profund decat o faceam eu, pana la urma s-a dus si are un buric frumos :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

bianca, sarcina usoara!
multumim de vizionari si complimente!
bunica pleaca duminica asta, ma cam strange in spate ca-i va fi greu micutului fara ea, pe de alta parte insa ma nucur sa ne reintram in norma. pumba, ii voi transmite complimentele.
sanzi, ce poze super de vacanta ai tu acolo...m-ai facut geloasa.
amami, philip a inceput gradi la 2 ani, cateva saptamani a stat numai 4 ore, apoi a mers full time. si la el se simtea nevoia de a interactiona cu copii, mai ales ca n-avea alti frati.
miere, eu ma simt bine, cresc, dar ma tin activa (vorba lui ac, neobosita).
philip nu a acceptat suzeta insa pe la 3 luni si-a gasit degetul pe care l-a supt cu deosebita placere pana la 3 ani cand a incetat fara nici un efort din partea noastra. eu ador copilasii care-si sug degetelul. sunt atat de scumpi si nevinovati...
da' si cand vine sotul si-i pasez copilu' o luna numai lui :)))
ma opresc aici ca neuronu' meu nu mai duce multa informatie :)

philip
22weeksbabyboy
mommyandreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Multumesc, ma gandeam ca e ceva in neregula, eu nu i-am facut nimic acolo, doar grija sa fie uscata zona.

Bianca, felicitari! Ss fie intr-un ceas bun!

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album

www.eklipsse.net/gallery/" target="_blank">FineArt gallery

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hilde spune:

Criss, felicitari pt bebe. Sa fie mancacios si nu prea plangacios.

Fetelor cum puteti sa va considerati in varsta daca aveti in jur de 35? V-ati ametit la cap?
Daca-i asa, tb sa ma apuc musai si repede de copii ca maine poimane ma apropii de batranete.
Eu o consider pe mama tanara, ca-i 58.

Mie nu-mi place sa pun poze pe net, nu ma simt in siguranta. As fi preferat un cont comun privat pt grupul nostru.
De aia si scot linkul. Am un fix cu securitatea pe internet.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Hilde, esti tanara si frumoasa, de ce sa te simti aiurea daca te arati? :)

Miere, si lui Aidan i-a cazut buricul destul de tarziu, la vreo 3 saptamani.Am asteptat nu am tras de el, doar l-am curatat cu spirt in fiecare zi si atat.

Merem azi sa imi fac poze de passaport ca aplic pt cetatenie saptamana asta am fost destul timp lenesa :)

Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
A ticket to hell has never been funnier

"If God is willing to destroy evil but not able to do so, then he is not omnipotent/all-powerful.
If he is able to destroy evil but not willing to do so, then he is malevolent.
If he is both able and willing, then whence cometh evil?
If he is neither able nor willing, then why call him God?" - Epicurious

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hilde spune:

Citat:
citat din mesajul lui philip
eu ador copilasii care-si sug degetelul. sunt atat de scumpi si nevinovati...

Sunt super dulci dar pb e sa nu ramana cu suptul degetului pana varste mai mari. S-a chinuit sora-mea ceva ca sa-l dezvete pe fiu-sau. Ii era frica sa nu-i deformeze dantura obiceiul asta. Avea degetul ala supt mai subtire.
Dupa ce a lasat obiceiul asta, statea cu degetul ala prin par. Daca avea pe cineva prin jur, in parul persoanei respective. Daca nu, in parul lui. Mama, si-l rasucea de-ti scotea parul.

Mergi la inceput