America (146)
Raspunsuri - Pagina 10
Ramona J spune:
Zici ca seamana? Poate ca de la diferenta de personalitate ii vad eu asa...
Clatitele au fost cu mere rase, nu le-a mai trebuit nimic. Copiii le-au mincat cu un pic de frisca.
Clatitele clasice imi plac cu miere. Nu mi-a lipsit mult sa pun miere si pe astea, dar m-am gindit ca ma cearta fetele Spark pentru calorii. Ca ma tin din scurt!
sinzi_ana spune:
Pumba, multam mancalar mama!!!! Halal cu asa mama...a mea nu a facut decat pandispan de cand e aici
Ac-sor (io am ramas cu acsor...daca tot schimbi literele), am fost tineri...acu intram si noi in 30+ (io mai gust cateva luni insa!!!) Sotu e mai batran ca mine cu 6 lunisoare...dar tot suntem in acelasi an!!!! Macar copilul e mare!!! Ah...iar ma apuca nostalgiile
Ramona, ma alatur Acsorului si vreau si io poze cu tine!!!!! Vorba aia...ne vedem pe strada si trecem una pe langa alta
Mirelus, da da!!! hihi...doar ne stii!!!
Io bantui p-aici ca mi-a promis sotu o noapte minunanta daca rezist pana dupa super-bowl plus 2 juocuri pe PS3
“One test of the correctness of educational procedure is the happiness of the child.
Sinzi, Radu si David psihologul
: varsta, poze,
Ramona J spune:
Uitasem sa adaug ca nici eu nu le-am dat suzeta la copii. M-am gindit sa-i dau lui Alexandru, a scuipat-o dezgustat si eu m-am gindit ca are dreptate copilul.
Ma si vedeam noaptea, cautind-o disperata prin patut ca-i nervos copilul. Sau sa fim pe afara, cade in noroi etc. Boala grea scenarita asta!
alintaroma spune:
Ramona, eu la breakfeast le-am aratat niste sirup ca e 56 calls/tbs cred asa ca a meritat . Da zip it, nu mai spune la nimeni ca o luam peste cocoasa de la fete ca umblam cu siropuri
Ramona J spune:
Sinzi, daca te mai tine mult sotul corectezi cu Acsor lucrarile alea.
Sinzi, promit ca te trag de mina daca treci pe linga mine pe strada.
Hai sa zicem ca daca eram linga tine in poza cu codite puteam candida la "mama si copilul".
Ramona J spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alintaroma Ramona, eu la breakfeast le-am aratat niste sirup ca e 56 calls/tbs cred asa ca a meritat . Da zip it, nu mai spune la nimeni ca o luam peste cocoasa de la fete ca umblam cu siropuri There's no elevator to success ... you have to take the stairs!!! |
Ah, ii terorizezi si pe ei?
Stii ca eu glumesc, fara voi mincam si acum ca Michael Phelps.
alintaroma spune:
Sinzi cu programul sotului cred ca te prinde dimineata
Nici eu nu i-am dat suzeta Biancai, am fost hotarita. Nici nu cumparasem. Iar cind a inceput cu nedormit de la 4 luni ... peste 2 luni eram zombie asa ca am achizitionat suzeta .... care a fost scuipata cit colo si plins in continuare. Asa ca la noi nu a functionat. A ajuns in lada cu jucarii
sinzi_ana spune:
Mai voi si clatitele!!!
Am mancat si eu ce gasii prin frigider - o juma de punga de bomboane de ciocolata de la Kinder !!! Ah...ce bune sunt!!!!
Ramona, da' io nu pun pe net decat pozele in care arat bine...ca sunt plina de riduri...ca ranjesc mult!!!
Cat despre corectat...io nu ma bag...nu va spusei ca nici tabla inmultirii nu stiu???? Il corectez pe David cu calculatoru!!!!
“One test of the correctness of educational procedure is the happiness of the child.
Sinzi, Radu si David psihologul
: varsta, poze,
AB spune:
Sanzi adica n-ai 30 ... copiii la naniii ce faci tu pe net la ora asta bowl ne-bowl:)) Io cu minorele nu vorbesc :)))
De trecut pe strada nu trecem mey.. ca aici treci in masina :))
Ah si clatitele le pap cu branzica de vaci si afine :)) si un pic la cuptor... si c-un pic de siropel pe deasupra... Miaaam
Ramona la mine mandra si-o pus pe la doi ani degetul in gura.. aceea belea.. cu suzi o mai faci pierduta... a scapat vara asta abia