America (146)
Raspunsuri - Pagina 9
sinzi_ana spune:
Philip, am reusit sa le vad (cu linku de la semnatura). Cum merge cu inotu?? Mi-am adus aminte cand mergeam la inot in copilarie si ieseam din bazin iarna, se inrosea pielea afara de la diferenta de temperatura!!!
“One test of the correctness of educational procedure is the happiness of the child.
Sinzi, Radu si David psihologul
: varsta, poze,
miereamara spune:
Acsor, am vazut pozele, sunteti niste frumosi si tu arati exact cum mi-am imaginat, finutza si fericita!
Ramona, copila ta e o dulcica!
Sanzi, ce mai faci? Cum merge gradinaritul, vad ca faci progrese.
Andreea (philip) cum te mai simti?
Eu am descoperit o noua terapie anti-nervi, cand simt ca nu mai pot, las bebe cu taticul si eu ma urc la volan si merg aiurea, ma relaxeaza condusul.
Crisspoliss felicitari, esti o viteaza, zi-ne mai multe despre baietel, cum o sa-l numiti?
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album
www.eklipsse.net/gallery/" target="_blank">FineArt gallery
Ramona J spune:
Ah, mincaram si noi tot clatite. Thank you Vio pentru reteta!
Copiii nostri nu ne seamana. Eventual Ana seamana cu tati. Alexandru seamana binisor cu un strabunic de al meu, dar nu cu mine. Edit sa zic ca-i mai bine pentru el.
Philip de Andreea incepe sa arate a mini-barbat. Fain muzeul ala, l-a tinut tare ocupat.
CRISMIR spune:
AB,foarte frumoasa , imi place ca esti vesela,si la nunta chiar deosebita,deci asa,acum stiu cu cine seamana copilasii tai minunati...dar si sotul e ,frumoasa familie!
ANDREEA,ce faine poze,v-ati balacit?...dar asta e superba http://apha.shutterfly.com/9122 ...frumos foc
SINZI ce va mai iubiti
Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre: http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001
http://community.webshots.com/user/CRISMIR100
Ramona J spune:
Miere, eu intr-un moment de disperare si neputinta l-am lasat pe Alexandru in patutul lui (urlind, desigur) si eu am dat o tura in jurul blocului sa-mi limpezesc mintile. Mi s-a parut ca am plecat o ora si ca am parcurs cine stie ce distanta, nu mai stiam cum sa grabesc pasul sa ajung mai repede inapoi. Dar macar mi-am revenit.
Cind m-am intors si l-am luat in brate cred ca a simtit si el ca s-a linistit. A vazut copilul ca mi-am bagat mintile-n cap!
AB spune:
Sanzi voi si tineri si frumosi si la mare si c-un copil maricel... ntzzz murim de invidie.. :))
Copii sunt rasfatati.. probabil noi nemaifiind tineri.. nu i-am luat in serios si atunci nu s-au luat nici ei.
Ramona da io tot vreu sa te vad :))
Miere ... stii tu cine a inventat masina nici nu s-a gandit... sa vezi cand ies dintii... sau nu vrea sa adoarma seara dupa vaccin... iei bb in masina o tura mai lmunga si gata adormit.. si (mama denaturata)apoi apai in scoica il lasam sa doarma :))
Daca v-ati saturat de mine :)) asta e.. urasc sa corectez:)) si maine la amiaza trebe sa afisez notele :))
pumba spune:
ramona- "eventual cu tati?" eu sunt de parere ca seamana foarte mult copii tai,chiar foarte bine.cu ce ai umplut clatitele?eu am avut dulceata "made Romania" de la mama mea.
philip- a plecat bunica? ce bine arata bunicaal tau e un dulce, poate il fac de un ginere. voi ceva nume, pt fratior ati ales?
sanzi- ca doi porumbeie superba poza cu David din profil
AB- pt pitici tai frumosi.
ma duc sa le fac dus la fete.
HAI ARIZONA!
Ramona J spune:
Citat: |
citat din mesajul lui AB [b]Ramona da io tot vreu sa te vad :)) |
Te astept in Texas.
Eu zic sa pui lucrarile alea pe DC, sa ne dam noi cu parerea.