America (146)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns AB spune:

Duminica viitoare is back Ruxij.. uff sper sa apuc sa le fac pe toate.
Multam mei de pui. Da mi-e dor... si la sfarsitul sezonumui de alergat sunt franta.

Crismir redeschisei albumul vechi. Nu mai stau sa aleg poza de la nunta. Sunt poze vechi insa ... majoritatea sunt de cand eram mama sola prin Franta s-al meu peste garla. Eram cam netesalata, dar vesela.

--editai sa scot link-ul la poze:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Astea-s faine de tot! Ramasesem cu gindul la ochii feciorului, dar m-a captivat si Ana ta. Chiar ca-ti seamana copiii! Ti-am mai spus?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisa79 spune:

am musafiri azi,ooof,sper sa nu stea prea mult ca sunt obosita.

mai fetelor,pai voi aveti un spor la scris ca io mi-s ardeleanca si-s mai inceata.
intrebare intrebatoare: voi la cat timp i-ati dat copilului suzeta? eu i-am dat deja Anei,dar cand o schimb ca plange de numa',cum impachetez bodyul cum gata plansul.
o zi buna sa aveti!

29 ianuarie 2009 a venit pe lume ciufulita Ana Teodora!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisa79 spune:

Ab,ai niste copii superbi,sa iti traiasca. si pozele cu voi sunt frumoase.
paturica care o poarte bb e la fel cu cea din spitalul in care am nascut eu

29 ianuarie 2009 a venit pe lume ciufulita Ana Teodora!

Mergi la inceput

Lisa si eu banateanca, dar n-am chef de lucru :)) Ba si Ramona e de prin Banat crez :))
Paturicile sunt la fel in cam toate spitalele:))
Ai mei sunt cei mai ca-s ai mei... dar eu mereu vad copii frumosi. Mai ales ai altora:)) Ca au ceva nou proaspat si vesel. Daca-s iubiti sunt frumosi ca boboceii...
Iar mie zi-mi cine n-are poze de nunta faine:)) Macar doua:))Vorba ceea daca nici la nunta apai :))

Eu nu le-am dat suzi... de fapt plange ca-i e frigut. Schimbarile cu hainute si fara ii deruteaza si reactioneaza si ei cum pot.. cu uaaa
Eu as lua-o apoi langa mine pe burtica sa simta ca-i caldut si bine, mangaia-o usurel.. si se calmeaza. Nu ziceai tu ca vrei attachement parenting? Pai cam asta e.. gaseste o solutie de a calma cauza plansului nu de a reduce intensitatea efectului.. adica mai putin plans cu suzi.
E derutant si pentru tine si pentru ea sa va treziti asa .. si Ana nu stie inca ca pe tine poate conta..pana va afla.. va mai trece.. si miauuuu abia a inceput :)) O baita prea calda sau prea rece, n-ai pus-o usurel, a facut un pisu si-e frigut, vrea papa..toate-s miauuu.; o sa inveti sa distingi ce o deranjeaza asa ca rabdareeeee :))

Ramona cea maricica a avut ochi verzi pana la doi ani apoi i-a schimbat. Tu o vezi acolo in schimbare... :) Ea e fata lui tati.. ce mai a facut din mine o femeie cinstita:))
Vezi daca nu pui poze cu tine nu poci spune ca Anuta e ca tine :)) Si si eu is vanitoasa...pun poze din tinerete :))
Numa sa nu se-nchida capitolul fara sa sterg link-ul ca-s Stan Patitul cu prostul gust pe DC.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pumba spune:

poftiti la clatitte!
lisa- am dat pe la 4 luni cand plangea de dinti ,la una .prima nu a acceptat niciodata suzi.

se ard clatitele.
pupici.

Mergi la inceput

Multam.. stau langa piscina lui Sanzi cu clatitele lui Pumba si sa munceasca domne cineva.

Pusei moda frantuza pi undeva dar se pare ca am o "tastaritza" de wkd singura cu treaba:))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

lisa. emotionanta povestea nasterii, sa fie sanatoasa si voioasa!
criss, bun venit pe lume micutului tau si tie refacere usoara!
am vazut poze frumoase de copii de ac si de ramona, am citit dezbaterea florida-california, m-am amuzat de emsajele pumbei (un pup mare ca-mi esti draga)...
noi am fost la inot ieri, azi la discovery museum, adevarul e ca nu stiu ce sa mai gasesc sa treaca timpul in mod placut. am si eu poze noi:
www.apha.shutterfly.com

philip
22weeksbabyboy
mommyandreea

Mergi la inceput

Hi hi la balaceala si la dat de mancat la rato-gaste Buni rasfata baietul cel frumos de numa, numa si burticelul de tine alearga pe langa :)) Esti neobosita :)

Picioarele nitel in sus si ia o clatita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Ac-sor, esti o frumoasa!!!!! Si copiii niste iubiti!!!!
Mie mi-a luat mai mult timp pana sa ma prind cum se cresc copiii as schimba cate ceva daca as putea da timpul inapoi...

Pumba, io poftesc deja!!!! Dar imi plac numai cele cu ciocolata!!!!!

Ruxij, te asteptam la primavara atunci!! Poate imi iese si mie pana atunci iarba!!! Ce face fecioru?? Ce isi doreste de ziua lui? Noi achizitionaram un nintendo ds... Abia astept sa i-l dau!!!

Philip, mie nu imi merge linku...uf...nu stiu de ce...se incarca tare greu!!!

Am pus si io poze de vara:
http://good-times.webshots.com/album/569495182ZYdHJz?start=48
Apropo de Florida...Key West, merita sa fii aproape!!!

“One test of the correctness of educational procedure is the happiness of the child.

Sinzi, Radu si David psihologul
:
varsta, poze,

Mergi la inceput