Emma este iubire! continua lupta cu cancerul (10)
Raspunsuri - Pagina 4
andaluna spune:
draga Aida,
sa fie intr-un ceas bun!
ma rog pentru voi!
te rog, cand vei avea chef si timp bineinteles, spune-mi ce i-ar face bine fetitei, ce ar bucura-o, gasesc eu o modalitate sa ajunga la Timisoara.
va pup si va iubesc
ma gandesc mereu la voi!
andaluna
Anina_n spune:
Citat: |
citat din mesajul lui aidaciolac Dragelor , chiar cred ca se produc ceva schimbari. Azi s-a trezit asa cu o trompetica , nici nu stiti ce insemna sa fie aici si sa nu prea vorbeasca si cand o facea vorbea incet , iar acum , de ceva zile vorbeste , dar azi chiar vorbeste in forta ... si cere de mancare ... Va dragelor , oooof ca nici nu am cuvinte sa va multumesc ...revin mai pe seara Aida ... 5+ Poze cu noi "Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" |
Doamne ajuta !
Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi, la ora 13.
Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
Diabet zaharat la copii, Copilasi din 2002, Copii capricorn
anda141 spune:
Multa, multa sanatate si sa fie numai vesela de acum incolo ! Ce m-am bucurat de vestea ca azi s-a trezit cu pofta de viata ! Imi dau seama cate bucurie e sa-i auzi glasul !
Fa , Doamne o minune cu micuta noastra !!
szivarvany spune:
Mi-a tresarit inima de bucurie , Aida, multi pupici printesei sa fie totul tot mai bine
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16)
light spune:
Doamne ajuta!
Iubire si putere pentru Emma - sa ne rugam in fiecare zi la ora 13.
my deviantArt Gallery
anda spune:
pentru tine pui mic si drag.
Sa ai toata puterea din lume.
Te iubim skumpete.
Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi, la ora 13
andanii spune:
Citat: |
citat din mesajul lui aidaciolac Dragelor , chiar cred ca se produc ceva schimbari. Azi s-a trezit asa cu o trompetica , nici nu stiti ce insemna sa fie aici si sa nu prea vorbeasca si cand o facea vorbea incet , iar acum , de ceva zile vorbeste , dar azi chiar vorbeste in forta ... si cere de mancare ... Va dragelor , oooof ca nici nu am cuvinte sa va multumesc ...revin mai pe seara Aida ... 5+ Poze cu noi "Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" |
doamne aida, lacrimez de bucurie, sunt cu sufletul si rugile indreptate spre voi, va pup si va imbratisez
.... s-a uitat kissy la vreun filmulet??? ii plac ??? cand le termina ii mai trimit altele
doamne ajuta si fa o minune
ANDANII
In viata nu e suficient ca ai ales drumul cel bun. Daca nu mergi repede inainte, te calca in picioare cei care vin din urma.
cat am avut ... si ... cat mai am
s-au topit 18 kg, mai am 2 kg pana la targhet
Alma2006 spune:
Sa va dea Dumnezeu sanatate! Pentru puiul mic: ma rog pentru tine, te pup pe nasuc si astept numai vesti bune!
Aida, toate rugaciunile acestea pe care le inaltam nu au cum sa nu fie ascultate! Dumnezeu e mare si bun! Multa putere si numai zile fara durere, incarcate cu veselie si sanatate!
mama42 spune:
Domnul nostru, iti multumim pentru fiecare clipa in care privesti spre micuta Emma cu indurare si iubire!
mira2find spune:
Dragele mele, Printesuca si Mamica, voiam sa va spun ca , desi nu ne cunoastem, sunteti de o vreme in sufletul meu.Ma gandesc tot timpul la voi si ma rog ca bunul meu Dumnezeu sa aiba grija de voi.