Mamici de Ghiocei Martie-Aprilie 2009 (60)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Citat:
citat din mesajul lui adirys21

Shasa ti-am trimis PM
Pai vedeti daca am revenit eu pe forum in forta...si ca e mai fain sa stau la taclale si sa facem albume foto decat sa invat pt examen .De asta avem asa chef la scris in we asta.
Monnvas....lasa forumul si pune-te pe invatat. Ha-Ha

34+ Andrada Teona

Adirys, vreau si eu sa pun poze !!!!!!!!!!!!!!!
mersi

34+ cu Alexandra

www.flickr.com/photos/31088780@N05/?saved=1" target="_blank">Eram 2,vom fi 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Adirys la mine e mai simplu ca am de produs o lucrare si mai produc, mai shed, mai produc, mai shed, mai shed, mai shed...

Shasa pai tre' sa ne alegem nurorile uitandu-ne la cuscre, nu? Ca asa se zice, sa alegi fata uitandu-te la mama, ca asa o sa 'evolueze' si ea.

Aris si al meu se uita la mine cu un nod in gat: "adica de-acum poa' sa vina oricand, nu? SI EU CE FAC??". Are si el o problema, el ce face, o sa ii recomand sa impinga si el un pic daca nu gaseste altceva mai bun de facut.

Monica Elefantica 35+ CRI

CASA LU' BEBE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saby spune:

Ca tot vorbeam de panica sotilor. Al meu se sperie numai daca oftez mai prelung sau il strig din alta camera pe un alt ton. Saracutul!
In alta ordine de idei, am primit si eu vineri rezult. la analize si mi-a iesit colesterolul si trigligeridele foarte mari (peste 150 de unitati peste limita maxima,iar la doctor tocmai sapt viitoare ajung, oare ar trebui sa ma ingrijorez? Sa vedeti ce ma mai cearta nenea doctoru, si asa data trecuta mi-a spus ca am luat prea multe kg.

Sabina 29 mamica de Maia Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

Citat:
citat din mesajul lui shasa

Si ca veni vorba de poze am vazut si poze de CHATONEL motanel. Foarte frumoase. Dar stiu ca ai cam colindat prin lume mami. Eu nu am iesit niciodata din tara

Florin 18.05.2002Teodor 01.03.2005BB3 - Codrin - 30+

sasha multumesc! sa stii ca mai ai timp sa faci inconjorul planetei

Fille du Sud 32+
Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui saby

Ca tot vorbeam de panica sotilor. Al meu se sperie numai daca oftez mai prelung sau il strig din alta camera pe un alt ton. Saracutul!
In alta ordine de idei, am primit si eu vineri rezult. la analize si mi-a iesit colesterolul si trigligeridele foarte mari (peste 150 de unitati peste limita maxima,iar la doctor tocmai sapt viitoare ajung, oare ar trebui sa ma ingrijorez? Sa vedeti ce ma mai cearta nenea doctoru, si asa data trecuta mi-a spus ca am luat prea multe kg.

asa mi-au iesit si mie, colesterolul e 347

Fetelor, imi trimiteti si mie parola de la picasa , va rog ??

34+ cu Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adirys21 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Monnvas

Adirys la mine e mai simplu ca am de produs o lucrare si mai produc, mai shed, mai produc, mai shed, mai shed, mai shed...

CASA LU' BEBE

Pai tu esti norocoasa...eu dau examen scris cu un prof din ala comunist si asa am un stres....de uite ce activa sunt pe aici.
Novus ti-am trimis PM

34+ Andrada Teona

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui adirys21

Citat:
citat din mesajul lui Monnvas

CASA LU' BEBE

Pai tu esti norocoasa...eu dau examen scris cu un prof din ala comunist si asa am un stres....de uite ce activa sunt pe aici.
Novus ti-am trimis PM

34+ Andrada Teona

thank you !!!

34+ cu Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gaza22 spune:

Buna seara fetelor! ce bine dispuse sunteti azi. Abia am terminat de recuperat, a durat aproape toata ziua, ati fost foarte harnicute. Acum m-am uitat si la pozele voastre, sunteti asa frumoase toate intradevar mamici de primavara. Acu o sa umblu si eu in calc sa caut niste poze titi sa ma cunoaste-ti si pe mine.

In ceea ce priveste sotii, al meu nu prea realizeaza ca mai e putin.In plus de cand a aflat de tot felul de tragedii a inceput sa ma certe pt orice grija imi fac in ceea ce priveste pregatirea pt venirea lui bebe sau dupa venirea lui. A zis ca el nu mai vrea sa-si faca nici un plan, nu mai vrea sa faca nimic, pana nu o vede pe gazi mic ca e bine in bratele lui. Da are cu cine discuta...? pai ma apuca un plans de il linistesc imediat. pup si ma duc sa schimb semnatura ca am uitat

28+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Saby, mie mi-a iesit un colesterol pana si bunica il are mai bun. Si trigliceride idem. Mi-am sunat dr. si mi-a zis sa stau linistita, daca numai astea au iesit rau si nu se combina si cu altele e OK. Eu am colesterol 300 si dr. imi povestea ca asistenta ei avea 400 in luna a 9a.

CASA LU' BEBE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saby spune:

Colesterolul e 342 si triglic. 341 celelalte au iesit foarte bine....zici ca am 80 de ani. Oricum m-am linistit vad ca e o problema frecventa la mai toate.

Mergi la inceput