Mamici de Ghiocei Martie-Aprilie 2009 (60)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Citat:
citat din mesajul lui aris26

al meu ma bate la cap de vreo luna: tu nu ar trebui sa iti faci o geanta pt spital?...m-am conformat.
acum vreo doua seri se uita la burtoiul meu si trage o cocluzie adanc filosofica: "tu mai ai un pic si nashti!"

32+
poze

AMR 8 saptamani

Cum s-o fi prins.asa sunt in general barbatii mai panicosi.
Imi amintesc la Bodo cand au inceput contractiile,l-am trezi si am inceput sa-mi fac toaleta iar al meu era blocat "la cate min ai contractii?" si cand aveam contractii ma intreba"ce te doare?"

Blogul lui Bogdan-Andrei

Varsta lui Donu' Bodo

Varsta lui BB2-80% EDY

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adirys21 spune:

Si ca sa inveselim ziua......un banc

Micul Thomas, cel mai bun elev din clasa o intreaba pe invatatoare daca poate sa-i vorbeasca dupa ore.Ea accepta.

-Ce vrei sa-mi zici Thomas?
-Cred ca sunt prea inteligent ca sa raman in clasa asta,ma plictisesc!As vrea sa trec direct la Liceu.
Directorul scolii este informat si il intreaba pe Thomas daca vrea sa treaca niste teste.
Thomas accepta fara sa ezite si testarea incepe.
-Sa vedem Thomas:3x4?
-12
-- si 6x6?
-36,domnule director.
-Capitala Japoniei?
-Tokio!
Testul continua inca o jumatate de ora,Thomas nu face nici o greseala!
La sfarsitul testului,domnul director este multumit dar profesoara intreaba daca poate sa-i puna si ea cateva intrebari..Amandoi accepta.Profa incepe:
-Thomas,vaca are 4 si eu am 2 ce este?
-Picioarele,doamna.
-Corect,ce gasim in pantaloni tai si nu gasim in ai mei?Directorul se mira de intrebare...
-Buzunare,doamna
-Bine Thomas,unde au femeile parul cel mai cret?Directorul se pregateste sa intervina chiar cand Thomas raspunde:
-In Africa ,doamna!raspunde copilul fara sa ezite.
Ce este moale dar cu mainile unei femei devine tare?Directorul deschide ochii mari dar inainte sa vorbeasca,Thomas raspunde:
-Oja pt unghii,doamna.
-Ce au femeile si barbatii in mijlocul picioarelor?
-Genunchi,doamna!
-Bine si ce are o femeie maritata mai larg decat una celibatara?Directorului nu-i vine sa creada ce aude.
-Patul,doamna!
-Care parte a corpului meu este des cea mai umeda?
-Limba dumneavoastra,doamna!
-Ce cuvant care incepe cu litera C..... inseamna ceva care poate sa fie umed sau sec si pe care barbatii
le place sa-l priveasca?
-Cerul!spune Thomas
Directorul sufla usurat,transpirat decide sa opreasca testul si spune:
-Nu o sa te trimit la liceu o sa te trimit direct la Universitate!Chiar si eu as fi picat acest test.....

Morala: Cu inaintarea in varsta devenim perversi

34+ Andrada Teona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eseea spune:

Citat:
citat din mesajul lui grace30

buna dimineata !

Imi dati si mie pls contul comun si parola?

Am vazut ca vorbeati de incurajatul alaptarii la san in Romania... eu am nascut acum 2 ani la municipal...si am fost mai mult decat incurajata sa-l pun la san. In prima zi (am facut ceza la 4 dimineata nu am avut nicio picatura de nimic) si mi l-au pus la san de 4-5 ori si nu i-au dat decat glucoza...in prima noapte cand nu mai stiam ce sa-i fac ca plangea si o tot chemam pe asisitenta ... a adus pana la urma o seringa cu lapte praf pitita intr-o carpa...si mi-a zis sa nu spun nimic doctoritei ca politica spitalului este sa nu se dea la copii lapte praf daca se poate altfel ... a doua zi dimineata din fericire mi-a venit laptele(colostru) si am scapat de grija ca o sa-mi moara copilul de foame.
Deci nu stiu cum e in alte spitale dar in municipal sigur te incurajeaza sa-l pui la san

http://bd.lilypie.com/Qph4p2.png
mami de Petru Alexandru (16.01.2007)

Da, asa e, in MUNICIPAL!! Bravo lor, bravo, dr Culcer, care este sefa neonatologiei de acolo. Pare chiar fanatica cu alaptatul. La ea ma refeream cu cursurile alea pt alaptat.

Mami de fetita si de baietel 32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eseea spune:

Citat:
citat din mesajul lui aris26

despre alaptat - eu am incercat sa citesc tot ce mi-a cazut in mana, am vazut tot felul de filmuletze demonstrative si la cum ma cunosc o sa reushesc. mda....stiu...sunt si f modestacred ca secretul e sa nu te stresezi, sa nu iti cantaresti copilul de 3 ori pe zi, sa nu renunti ushor si sa ai rabdare ca organismul tau sa se regleze incet conform nevoilor copilului.trebuie sa stim perioadele de creshtere ca sa nu ne speriem si sa credem ca am ramas fara lapte. dupa care eu cred ca mai e o problema pe care multe mame nu o recunosc, isi doresc sa revina la stilul lor de viata obishnuit, iar alaptatul devine uneori un inconvenient, nu poti sa bei un pahar de ceva, nu poti sa fumezi, nu poti sa iei un tratament, nu poti sa mananci unele chestii care iti plac....etc....si uite asa e mai ushor sa zici la toata lumea:nu am mai avut lapte. nu condamn pe nimeni, pt ca adevarul e ca dupa 9 luni de restrictii e greu sa o mai tzi asa inca 9 sau chiar mai mult.

32+
poze

AMR 8 saptamani

bravo, asa e!!!

Mami de fetita si de baietel 32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Deci...cum spune bunica-mea, "ati avut oleaca de stuchit la furca azi"!

anamariame, ma bucur ca ti-ai gasit patut. de care ai luat?

shasa si ilinca (si cine s-o mai fi uitat la poze): am si eu o rugaminte. Astea 9 luni nu m-am atins de un fir de par din cap, nici nu l-am mai vopsit, nici nu l-am tuns, asa ca astept cu muuuulta nerabdare sa nascsi sa-mi fac ceva in cap !! Problema e ca inainte sa ramin insarcinata intrasem intr-o faza hippie si am zis ca las sa imi creasca parul, dar eu nu-l pot purta decit strins. Am pus niste poze cu ...cam cit de lung era in primavara; dati-mi si mie un sfat, daca sa il las sa creasca in continuare sau sa il tund iar scurt-scurt-scurt...sau numai scurt....
Acum citeva zile bodoganeam ca imi fac freza "emo" dupa ce nasc, negru si rosu si cit mai asimetric, dar...cred ca ma abtin totusi

if you can't say something nice, then don't say it at all
http://pisigri.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonapro spune:

Buna mamici!
Sunt si eu o viitoare mamica de martie, care va urmaresc de mult timp si in sfarsit m-am hotarat sa va scriu.
Acestea sunt datele mele,va rog sa ma treceti si pe mine in listuta:
Simona:
DN: 23.03.1980
UM: 20.06.2008
DPN:27.03.2009 + Sebastian Ionut(05.08.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

pisico, nu stiu cit de lung ti-e parul acum, dar cu scurt iti sta superextra! pune o poza cu perii lungi, sa vedem daca merita pastrati :)

Fille du Sud 32+
Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shasa spune:

ADIRYS asa este unde-s 2+2 puterea creste si cand ne-am pus toate pe treaba a iesit un super album.

Florin 18.05.2002Teodor 01.03.2005BB3 - Codrin - 30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

oricum sotul meu mai are un mare hop de depashit si anume sa priceapa ca femeile nu nasc neaparat la 9 luni fix si in cap. plus ca nu pot sa il fac sa priceapa calculul pe luni si saptamani. o tine langa cu noua luni pe calendar si nu ne potrivim deloc la socoteli. acum am reushit sa-l fac sa priceapa ca o femeie poate sa nasca cu 4 sapt inainte sau 2 dupa termen si tot normal se considera. oricum se minuneaza in fiecare zi cum e posibil ca in burta mea sa creasca o alta viata. e haios foc, si daca va uitati la pozele mele(cea cu baietzii) puteti sa vedeti ca are ceva experienta in domeniu

pisik - merci mult de tot esti o dragutza ca te-ai gandit la mine si ai citit articolul. eu m-am gandit si am decis sa vorbim fiecare pe limba lui. daca vb doar romana la incept nu e bine pt ca al meu le cam stalceshte si cine stie ce tampenii invatza copilul, daca l-ati auzi ce gresheli haioase face...mori de ras. ex:"tzeava rushinata" in loc de "tzeava ruginita" etc

32+
poze

AMR 8 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nikoleta20 spune:

la toate fetele...
eu acm -am sinchisit sa cobor din patsotiorul e la servici,iar eu pana la 5jumate dimineata nu am inchis un ochisor...asa k trebuia sa recuperez...
sashainka o datq iti spun,ai niste baieti extraordinari,sa iti traiasca,si voi(mami si tati )pe langa ei,k sunteti o familie superba
eu am pus poze la albumul meu de pe dc,dar as vrea sa am si eu contul de la picassa si parola sa vad si eu celelalte mamici sau burtici,sau pitici si pisici...k nu am nici cea mai vaga idee cum pot pune pozici si acolo...e partea a 2a,dar sper sa ma descurc...astept pm de la o burticuta sa vaz si eu contul comun
si linkul

Nikoleta 20 36+Mario Andrei

poze la albumul DC

http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Mommy&year=2009&month=2&day=26&babycount=1

Mergi la inceput