Mamici de Ghiocei Martie-Aprilie 2009 (60)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns shasa spune:

Citat:
citat din mesajul lui Dodo-pui

Citat:
citat din mesajul lui shasa
http://picasaweb.google.com/shasa18/PozeShasa#

imi pare bine sa cunosc o alta socra cu mai multe nurori;sa fiti sanatosi ,caci de frumosi sunteti frumosi

Blogul lui Bogdan-Andrei

Varsta lui Donu' Bodo

Varsta lui BB2-80% EDY

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Doamne ajuta!

Multumesc DODO Vai de fundu' meu cu trei nurori
Lasa ca ii pun pe baietii mei sa curteze fete de la odiseea noastra ca deja cunosc cat de cat potentialele cuscre si imi plac

Florin 18.05.2002Teodor 01.03.2005BB3 - Codrin - 30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Fetelor, sotzii vostri in ce stare sunt? Al meu, de cand a vazut ca-i gata bagajul de spital, nu mai poate dormi noaptea de emotie. De fiecare data cand ma duc la baie vine dupa mine sa vada daca nu m-a apucat nascutul pe WC. De ce-s io mai calma, de-aia e el mai stresat

Monica Elefantica 35+ CRI

CASA LU' BEBE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Citat:
citat din mesajul lui danonique

Voi cum mai stati cu kg ca mie mi se pare ca am pus cele mai multe kg pana acum?Eu ma laud cu 13 kg motiv ptr care dr mi-a recomandat regim:fara dulciuri si fara paine.

Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)si 30+ http://bd.lilypie.com/3hFFp2.png
poze albert

Draga mea, pana la 21 de kg mai ai ceva de mancat sau de nu stiu ce asa ca .... sunt in poll position

34+ cu Alexandra

www.flickr.com/photos/31088780@N05/?saved=1" target="_blank">Eram 2,vom fi 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

Citat:
citat din mesajul lui danonique

Am optat ptr lapte praf ptr ca e cel mai apropiat de laptele matern(dupa spusele pediatrului copiilor).Este produs din lapte de vaca degresat si imbogatit cu oligoelemente,acizi grasi,vitamine A,D3,E,C,B,acid folic,fier.Eu stiam ca nici laptele de vaca nu se da decat amestecat cu ceai pt ca poate provoca probleme digestive.S-ar putea sa ma insel.Tu de ce vrei sa treci direct la laptele de vaca?Chiar as vrea sa le intreb si pe celelalte mamici ce fel de lapte vor da copilului dupa ce nu vor mai alapta?

Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)si 30+ http://bd.lilypie.com/3hFFp2.png
poze albert

danonino, dintotdeauna copiii au fost pusi pe lapte de vaca cind au fost intarcati... pina mai acu 50 de ani cind a venit Nestle cu dictatura lui de lapte praf si atita publicitate a facut ca lumea a si uitat ca natural nu e asa!!! vezi tu, memoria colectiva e scurta si conditionata de ce i se transmite, mai ales cind e vb de mani****rea facuta de publicitati.
Si de-asta io nu vreau lapte praf, pt ca-s revoltata de mijloacele folosite si de comertul care se face in jurul progeniturilor noastre.

edit:

iete ca nu ma lasa sa scriu cuvintul manip_ulare, mi-a pus stelute... o fi crezut ca scriam ceva rusinos

Fille du Sud 32+
Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

al meu ma bate la cap de vreo luna: tu nu ar trebui sa iti faci o geanta pt spital?...m-am conformat.
acum vreo doua seri se uita la burtoiul meu si trage o cocluzie adanc filosofica: "tu mai ai un pic si nashti!"

32+
poze

AMR 8 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Citat:
citat din mesajul lui chatonel

pisico, cred ca asta e tot secretul: stress 0 si da, laptele apare spre a treia zi, pina atunci e colostru; cel mai greu cred ca e cu canalele care trebuiesc destupate si plinsul BBului mincacios...
Voi v-ati pregatit cu pompa electrica (sau manuala) si "aparatori" de sini? Io inca nu am luat nimic si nu stiu daca trebuie sa ma dotez dinainte sau sa astept nasterea si sa vad cum decurg lucrurile?!

Fille du Sud 32+
Toulouse, la ville rose

Eu am primit deja 2 pompe + tot arsenalul pt sani !! sper sa ma ajute
trebuie doar crema Garmastan sa-mi mai iau

34+ cu Alexandra

www.flickr.com/photos/31088780@N05/?saved=1" target="_blank">Eram 2,vom fi 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adirys21 spune:

Shasa ti-am trimis PM
Pai vedeti daca am revenit eu pe forum in forta...si ca e mai fain sa stau la taclale si sa facem albume foto decat sa invat pt examen .De asta avem asa chef la scris in we asta.
Monnvas....lasa forumul si pune-te pe invatat. Ha-Ha

34+ Andrada Teona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pisik06 spune:

Acum ma chinui si eu sa pun poze, am facut o selectie mai ampla, si cu burtica si de la nunta si asa ca dureaza mai mult.

Aris, chiar ca a tras o concluzie filosofica sotul tau. Al meu nu e f constient cred, sau asa e el, mai calm din fire, ca nu se agita deloc momentan. Bine, eu n-am nici bagaj inceput macar, nici rufe spalate, ca zic mereu ca am timp si nu vreau sa ma apuce nascutul acum. Sapt asta ma apuc si eu de treaba.

Aris,am citit zilele trecute o chestie intr-o revista de bebei si m-am gandit la tine. Intreba o mamica la posta redactiei daca, in cazul in care ea vb romana si sotul ei o alta limba, in ce limba este recomandat sa ii vorbeasca copilului. Dna dr. psiholog care i-a raspuns i-a spus ca sunt 2 solutii: fie incep de acum de bebelus sa ii vorbeasca unul in romana (mama) si celalat (tata) in limba lui, dar neaparat sa ii vorbeasca fiecare o singura limba, adica mama sa nu o dea si pe altceva, fie ii vorbeste numai mama in romana pana la 2 ani si apoi incep sa ii vorbeasca numai in cealalta limba, pana o prinde si apoi vorbesc in amandoua. Nu stiu daca am fost clara, asta zicea acolo, mie prima varianta mi s-a parut ok.

33+ Ana Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shasa spune:

ADIRYS multumesc, am primit si functioneaza.

FETELOR v-am vazut pe toate

Sunt asa de bucuroasa sa va cunosc in sfarsit
Pai daca stiam eu ca va conving asa de usor va trageam eu de urechi mai de mult sa puneti poze. Ma bucur sa vad ca rugamintea mea de a va cunoaste a fost auzita.
Acum ma duc sa imi hranesc baietii, ca stau aici cu voi la vorba si am si mancare pe foc si copii de hranit. Mama denaturata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adirys21 spune:

Citat:
citat din mesajul lui shasa

ADIRYS multumesc, am primit si functioneaza.

FETELOR v-am vazut pe toate

Sunt asa de bucuroasa sa va cunosc in sfarsit
Pai daca stiam eu ca va conving asa de usor va trageam eu de urechi mai de mult sa puneti poze. Ma bucur sa vad ca rugamintea mea de a va cunoaste a fost auzita.
Acum ma duc sa imi hranesc baietii, ca stau aici cu voi la vorba si am si mancare pe foc si copii de hranit. Mama denaturata

Cu placere

Sa stii ca si eu le-am rugat pe burtici dimineata sa punem poze la album..deci unde-s 2 puterea creste...adica 4 ( cu tot cu bebei).

34+ Andrada Teona

Mergi la inceput