Mamici de Ghiocei Martie-Aprilie 2009 (60)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adirys21 spune:

Fetelor....se presupune ca eu invat acum..ca maine am examen dar nu am nici un chef..prefer sa admir pozele voastre.
Aris...multumim de recomandare pt film...il vedem si noi acusica.
Monnvas si Pisik v-am trimis PM ( spuneti-mi daca ati primit ca nu stiu daca functioneaza).
Legat de noile dimensiuni....asta e...cineva imi spunea ca o sa-mi fie tare dor de burtica...oare asa sa fie? Noi si bebeii nostri sa fim sanatosi ca asta e cel mai important.

34+ Andrada Teona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shasa spune:

Citat:
citat din mesajul lui pisigri

chatonel,
io nu am cumparat nimic legat de alaptare pentru ca habar nu am cum vor decurge lucrurile, iar pompe de sin se gasesc in mai toate farmaciile mai cu pretentii. in plus in spital au pompa care am inteles ca e mult mai eficienta decit cele pentru "amatori". nici sutien nu mi-am luat pt ca nu stiu cum vor arata sinii atunci; stiu de unde trebuie luat si mi-am instruit hasbandu

si pe mine ma intereseaza chestia cu mopul H2O, ca ma timpeste sotul de cap cu el, iar eu sint cam sceptica....

a, vedeti ca m-am apucat sa pun poze pe blog. cele de gravidutza cred ca apar mai pe seara insa...

if you can't say something nice, then don't say it at all
http://pisigri.blogspot.com/

Am vazut poze. Imi place mult cum iti sta tunsa scurt. Intr-o perioada m-a batut si pe mine gandul sa il tund scurt-scurt dar nu am avut curaj pana la capat
Pe cele de graviduta nu le-am vazut inca mai asteptam pana diseara.

Dar FETELOR ce ma bucur ca rugamintea mea a avut rezultate si ati inceput sa puneti poze

Florin 18.05.2002Teodor 01.03.2005BB3 - Codrin - 30+

Mergi la inceput

shasa - sincer.....mie imi place mult mai tare Petru.

fetele de ce stresati cu doua nume? al meu o sa aiba unul singur. nu ii place, ghinion, sa si-l schimbe el daca o sa aiba chef

32+
poze

AMR 8 saptamani

[/quote]Ce am bucur ca nu sunt singura care crede asa. Ca despre doua nume, nu am de ales. Am apucat sa ii dam lui Florin 2 nume si am zis sa nu iasa cu reprosuri ca eu de ce am unu si el are doua nume, si atunci i-am pus si lui Teo doua nume, deci nu il putem lasa pe bb3 doar cu un nume ca ni-l punem in cap

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Eu sunt convinsa ca o sa ne fie dor de burtica (asa cum banuiesc ca ne e dor acum de fosta noastra talie, doar ca muuult amplificat, acest dor), eu am probleme de adaptare si pentru ca am luat foarte mult in greutate intr-un timp foarte scurt. Pana in aceasta saptamana ma pot lauda cu 14 kg deja...La ce inveti?Ana-Maria 28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adirys21 spune:

Invat la Finante...dar numai invatat nu se numeste asta

34+ Andrada Teona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saby spune:

Uraaaaaaaa! am reusit sa pun si eu cateva poze.
Ce frumoase sunteti toate!!!!

Sabina 29 mamica de Maia Andreea

Mergi la inceput

GIGELICA frumoasa burtica, frumoasa mamica

ADIRYS vreau si eu parola te rog!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Citat:
citat din mesajul lui adirys21
Invat la Finante...dar numai invatat nu se numeste asta 34+ Andrada Teona
Nu te invidiez deloc Din fericire am uitat cum e sa inveti (pentru examene, ca asa in fiecare zi invat cate ceva, folositor sau nu).Eu am o lene cat casa, m-am trezit la pranz si iarasi imi e somn, cred ca ma intind din nou. Mi se pare mie sau am fost ultra active weekendul asta? De obicei abia daca se adunau 3-4 pagini la sfarsit de saptamana, acum avem spor, nu gluma.Ana-Maria 28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Adirys multzu mult. Am pus si eu o poza acolo, da' oricum avem album la semnatura, sa vaza lumea ce greieroi gras avem Da, si eu maine am examen, 'fiind in sesiune forumuri cutreieram'.

Monica Elefantica 35+ CRI

CASA LU' BEBE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

eu aseara, in sala de cinema devorand cea mai mare cutie cu floricele posibila si piticul se agita de zor, ma gandeam cat de dor o sa-mi fie de momentele astea cand pot sa merg cu puiul meu la un film si el sta cuminte in burta si nu deranjeaza pe nimeni. dar de noile dimensiuni clar nu o sa-mi fie dor. de abia ashtept sa pot sa port orice haine vreau fara sa ma gandesc daca ma strang sau daca se vede nu stiu ce nu stiu cum

32+
poze

AMR 8 saptamani

Mergi la inceput