Mamici de Ghiocei Martie-Aprilie 2009 (60)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cocufan spune:

ma bucur mult sa va cunosc

dodo pui, bine zici, asa sa fie! am cea mai super cumnata(si singura) si tin tare mult la ea

33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shasa spune:

Citat:
citat din mesajul lui Nikoleta20

la toate burticile!
sasha...dk eram pe faza,iti tineam companie...insa a trebuit sa citesc tot,sa recuperez cat nu a mers netul...greseala mea...de aku' fac prezenta si apoi trec la recuperat...sper ,oricum sa nu mai fie cazul...
raportez intalnire burtica-dl doctor:INEXISTENTA.....pt k dl dr a zis"vii vineri,nu conteaza ora",iar eu...m-am dus la 18:30 k atunci venise sotul...iar ajunsi la Filantropia,imi zice de la Camera de garda k dl.Ediz a fost pana la 12,k nu a fost de garda,iar apoi aflu k de fapt trebuia sa ii tina locul unui coleg,care pana la urma(avand 3 cezariene urgente)a aparut la datorie......asadar luni merem la dr...k atunci e sigur de garda
sasha...ce-ti veni aku cu numele baietului?Codrin chiar e un nume frumos...
p.s.ce ai facut cu pozele nebunaticilor???k nu mai sunt la lokul lor...
iar "dna cu catelul"...frumos Manole....

Nikoleta 20 36+Mario Andrei

poze la albumul DC

http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Mommy&year=2009&month=2&day=26&babycount=1

Ca sa iti raspund: Asa ma apuca o furie si o nebuneala, nu siu ce am dar nu prea imi mai place Codrin, sunt foarte sigura de Petru dar Codrin nu prea. Ma bucur sa vad ca esti inca 2 in 1 ca incepusem sa imi fac griji Cat despre pozele flacailor, tot un soi de nebuneala de graviduta m-a apucat si le-am sters dar iti dau imediat link pe Piacssa sa vezi altele

http://picasaweb.google.com/shasa18/PozeShasa#

Si ca veni vorba de poze am vazut si poze de CHATONEL motanel. Foarte frumoase. Dar stiu ca ai cam colindat prin lume mami. Eu nu am iesit niciodata din tara

Florin 18.05.2002Teodor 01.03.2005BB3 - Codrin - 30+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Dodo-pui

dragelor,
sunt prin zona si va citesc zilnic chiar daca uneori am impresia ca vorbesc de una singura.dar stiu ca cititi si astfel schimbam impresii..Stiu ca suntem impreuna si asa o sa ramanem si dupa ce apar ghioceii.

Blogul lui Bogdan-Andrei

Varsta lui Donu' Bodo

Varsta lui BB2-80% EDY

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Doamne ajuta!

DODO impreuna suntem, nu spune ca vorbesti de una singura. Uite o floricica pt. tine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Vreau si eeeeeuuuuuu in albumul cu burtici! Milostiviti-va cu un PM si pt mine

Simina scuze daca te-am incurcat. Si eu cand am primit parola era scrisa cu litere mari, am crezut ca e mai lizibila asa.

Care insomnii? Care shushu noaptea? Io ma trezesc numai ca sa intorc elefantul in protap si apoi zzzzz la loc. Pe la 8-9 dim un pishu mic si apoi iar nani. E-adevarat ca abia pe la 2 ma bag la cotetz, da' inainte de 10 sa dai cu tunul si nu reactionez...

Monica Elefantica 35+ CRI

CASA LU' BEBE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Citat:
citat din mesajul lui shasa
http://picasaweb.google.com/shasa18/PozeShasa#

imi pare bine sa cunosc o alta socra cu mai multe nurori;sa fiti sanatosi ,caci de frumosi sunteti frumosi

Blogul lui Bogdan-Andrei

Varsta lui Donu' Bodo

Varsta lui BB2-80% EDY

Dumnezeu imposibilul!

Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Citat:
citat din mesajul lui Monnvas

Care insomnii? Care shushu noaptea? Io ma trezesc numai ca sa intorc elefantul in protap si apoi zzzzz la loc. Pe la 8-9 dim un pishu mic si apoi iar nani. E-adevarat ca abia pe la 2 ma bag la cotetz, da' inainte de 10 sa dai cu tunul si nu reactionez...

Fericito,cand dorm o noapte intreaga afla tot neamu'.
Shasa

Blogul lui Bogdan-Andrei

Varsta lui Donu' Bodo

Varsta lui BB2-80% EDY

Dumnezeu imposibilul!

Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui danonique

Vorbeati despre alaptat.Sper sa reusim toate sa ne alaptam cat mai mult puiutii ptr ca laptele de mama este cel mai bun lapte.Eu,din pacate,nu ma pot lauda ca am alaptat foarte mult.Pe fetita am alaptat-o 4 luni iar pe baiat 5 luni.Daca merg in ordine crescatoare pe cel din burtica il voi alapta 6 luni.Mie mi i_au pus pe amandoi la san imediat dupa nastere iar in maternitate nu le-au dat deloc lapte praf.Daca la prima sarcina faptul ca nu am alaptat mai mult timp mi s-a parut un esec in calitatea mea de mama,la a doua sarcina am privit lucrurile cu mai mult calm si mi-am zis ca laptele praf e o alternativa.Starea sufleteasca a mamei si sanatatea ei sunt la fel de importante ca si sanatatea copilului iar o mama obosita,nervoasa,care nu doarme destul nu cred ca e de preferat unei mame care ii da din cand in cand cate un biberon puiului ei.Nu aruncati cu pietre dar eu daca voi vedea ca sunt la limita puterilor voi recurge si la mult blamata formula care ,sa nu uitam ,a salvat viata multor copii.Sper sa nu fi suparat pe nimeni cu mesajul meu.

Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)si 30+ http://bd.lilypie.com/3hFFp2.png
poze albert

Sa sti ca iti dau dreptate intru totul. Pe Florin am alaptat 8 luni iar lui Teo nu am reusit sa ii dau decat 2 saptamani Si m-am simtit foarte vinovata atunci. Insa acum privesc lucrurile mult mai relaxata. Cum o vrea DD, el sa fie sanatos ca ne-om descurca noi si cu formula daca va fi nevoie.

PISIGRI,(in legatura cu numele) cum ii spuneam si Nicoletei, nu stiu ce m-a apucat, cred ca pandalii de gravida

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pisik06 spune:

Pup fetele!

Moama, ce ati mai umplut paginile

Vreau si eu va rog consutl si parola pt poze.

Multumesc

33+ Ana Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

fetelor - am vazut aseara la cinema un film bun. Schimbul. merita vazut, drama unei mame jucata extraordinar de Angelina Jolie.

32+
poze

AMR 8 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Adirys, multumim de aprecieri. Ti-am admirat burtica si asa am prins curaj sa o expun si eu pe a mea. Eu nu indraznesc sa fac poze cu ea goala , inca nu m-am obisnuit cu noile mele dimensiuni!Mititica, la inceput m-am zapacit ca am intrat exact cand editai tu contul, probabil, si nu stiam a cui este burtica roz Fetelor, ma tot uit la pozele noastre si ma gandesc fascinata ca fiecare dintre noi ascundem o minune in burtica!!!Ana-Maria 28+

Mergi la inceput