Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(32)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Marcelle spune:

Buna burticilor!
Multumesc pt felicitarile pt feciorul meu!
Vad ca ati tot vb de hainute, cand o sa i le dati, abia atept sa vorbim dupa ce se nasc puiutii, sa ne spunem care cu ce l-a imbracat si pe unde s-a plimbat cu el, sa vb si atunci cum vb acuma!
ely ma bucur ca te-ai mai calmat!
Si pe mine ma cam doare in partea stanga jos, in dreptul ovarului,de saptamana trecuta,ba ma doare, ba nu ma doare, ma gandesc sa merg sa-mi fac si eu o analiza de urina sa nu ma trezesc si eu cu ceva surprize!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlexSiMatei spune:

Gata fetelor, am facut curat in aproape toata casa si acum ma apuc in sfarsit de citit...Mi-am facut un pranz foarte englezesc cu cartofi copti si fasole boabe + salata (mai putin englezeasca...) si poate o sa ma tratez pe seara cu o prajitura la cafeneaua proprietaresei mele...

19+ Ari Victor sau David Victor sau...
http://picasaweb.google.com/alexandra.florea/PanaAcumPeScurt?authkey=OSg7SMV1YUU&feat=directlink
http://picasaweb.google.com/alexandra.florea/Bebel?authkey=69A5urjDRCw&feat=directlink

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinutza23 spune:

burticile
desi parcurg in fiecare zi ce s-a scris, am avut ceva de citit, ati fost tare vorbarete ieri si azi

ely mie analizele de urina mi-au iesit bine, cele de sange erau date peste cap. Oricum din cate am inteles si de la dr. de familie si de la ginecolog, infectia urinara este f. des intalnita in sarcina, datorita schimbarilor din organismul mamei, de aceea se si recomanda analizele de urina cel putin o data in fiecare trimestru. Eu zic ca nu e nimic grav si cu tratamentul potrivit o sa scapi de griji! Doar nu te mai stresa, pt. ca stresul afecteaza mai mult pe bebe decat o banala infectie urinara!

Marcelle felicitari pentru baietel! Sa creasca mare si sanatos!

Dana supeeeer pozicile tale, la toate m-am uitat! Iar tu esti o frumusica si nu te mai plange de kilograme ca iei bataita! Eu ce sa mai zic, in curand n-o sa mai merg, dar am sa ma rostogolesc!

Noi nu am cumparat nimic deocamdata, sincera sa fiu nici nu avem loc de patut in dormitorul in care locuim, nu mai zic de pus hainute in dulap.... Eu inca mai sper la o minune, adica sa reusim sa ne mutam inainte sa vina bebe, desi nu avem nici o posibilitate reala concreta, doar utopii.... Asa ca daca nu se intampla minunea pana aproape de termen, vom elabora prin luna a 7-a, a 8-a o strategie prin care sa aiba loc si bebe in camaruta noastra.

21+ cu
Asa creste Funditza!
A piece of our life

GOD is a DJ

Mergi la inceput

multumesc Alinutza23
Si eu stau cam prost cu spatiul in casa,eu la bucatarie am facut un bar unde si mancam cu sotu, dat cand vine bebe nu stiu cum va fi....stau si la parter, nici nu am balcon

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_bunica spune:

AlexsiMatei..spor la citit!!Eu am ajuns inaintea ta la cafenea,ca m-a sunat cumnata sa ne intalnim ca intre fete la o prajitura cu cioco...si o cafea!!
Alynutza..nici noi nu avem foarte mult spatiu...dar vedem noi cum ne organizam!!Sotul mi-a zis din start sa nu ii reduc din rafturile lui din sifoner...ca si asa are mai putin spatiu ca mine!!!

23+ Razvan Nicholas sau Darius Nicholas

Buburuza noastra
www.flickr.com/photos/24984384@N08/" target="_blank">Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Maria, multumesc, dar nu am nici un merit in raspunsul detaliat. Mama este biochimist si sta pe mess, asa ca am putut sa o intreb imediat.

Exercitiile de oprire a jetului urinar se numesc Kegel.

Carla, s.20 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

Saby in burtica *******poze 15-18 luni
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinutza23 spune:

la noi e vorba ca nu avem un loc al nostru, stam la socri, dar cu titlu provizoriu. Stam in casa lor si in lucrurile lor, practic inafara de haine, lenjerii si prosoape, toate celelalte lucruri pe care le agonisisem in 5 ani de chirie sunt in cutii intr-o boxa.... Iar cele gen aragaz, frigider, masina de spalat le-am vandut sau le-am dat....
De asta nu ne-am apucat sa cumparam nimic, inca mai visam la o minune...
Asta e, e destul de deprimanta situatia pentru mine, asa ca hai sa ne gandim la lucruri mai frumoase.

21+ cu
Asa creste Funditza!
A piece of our life

GOD is a DJ

Mergi la inceput

Plec la baitza, adica la un dusulet si apoi ne uitam la ceva filmulet. Va doresc o seara linistita si spor la lucru maine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_bunica spune:

Carla..chiar si asa...apreciez foarte mult ca faci tot posibilul sa ne linistesti cand este cazul!!
Alynutza...si noi stam in chirie aici..
Marcelle..vizionare placuta!!

23+ Razvan Nicholas sau Darius Nicholas

Buburuza noastra
www.flickr.com/photos/24984384@N08/" target="_blank">Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea1608 spune:

Buna seara fetele!

Ely, imi pare rau ca ai probleme, dar las ca o sa fie bine totul.

Fetelor, de ceva timp ma mai trezesc noaptea cand vreau sa ma intorc de pe o parte pe alta, ca ma doare burta fr tare jos in zona pelviana. Imi trece fr repede dar e ciudat. Deobicei ma duc si la baie cand simt durerea. Voi ati patit asa ceva?

18+

http://picasaweb.google.com/AndreeaBizadea/PozeDiverse03#

Mergi la inceput