Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(32)
Raspunsuri - Pagina 7
ely2304 spune:
neata la toate,VA MULTUMESC PT SFATURI SI SPRIJIN....
carla-leucocitele "mele"sunt prezente in urina...asa k implicit...am INFECTIE URINARA..ramane sa stabileasca medicul ce si cum cand vom merge in vizita,pana atunci din ce am citit pe net cam asta ar fi..si mai este valoarea de 1.900 care m-i se pare putin cam marisoara(parerea meu de nestiutor)imi aduc aminte k si in vara anului trecut am avut ceva pbl cu urina,ba atunci a fost mai nasol k am facut febra 40...vreo 2zile deliram...aveam si pietricele de calciu la rinichi....nu dupa mult tp de la tratament am facut analize si radiografie generala la abdomen si am obs k pietricelele nu-si mai faceau prezenta in decor(m-am bucurat)dar acum stau sa ma gandesc oare de la ce am facut infectie?dureri nu am...am avut o senzatie putin ciudata intr-o dimineata si atat...nu-mi ramane decat sa astept....
ely 26 + sapt ....MARINA-DENISE
http://photobucket.com/ely2304
CarlaV spune:
Tot uitasem sa zic ceva:
Dani3lla, ti-am admirat burtica, sa fii sanatoasa, creste bebe . Hai ca nu ma pot abtine sa-ti zic: sa vezi tu le 7-8 luni dupa ce nasti cum o sa dispara urgent toate florile alea frumoase de pe podea, cred ca juma' de casa o sa o muti pe langa tavan .
Despre fumat chiar nu vreau sa comentez, am vazut atatea nenorociri incat, din partea mea, tigarile n-ar fi trebuit sa se inventeze.
Carla, s.20 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
Saby in burtica *******poze 15-18 luni
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
ely2304 spune:
ALEXSIMATEI-poate k ai dreptate,ieri seara m-am ambalat cam mult a fost o reactie de moment..acum k m-am linistit putin vad lucrurile altfel,nu sunt calma-calma dar macar le vad altfel,iar cum spuneti si voi dk am infectie si exista medicamente care nu dauneaza la bebelina totul e ok...nu ma mai ambalez deloc dar stii cum e sa stai sa astepti,eu urasc treaba asta.imi place sa rezolv totul repejor dar sa aiba si efect...
otiliap spune:
dragele mele, si eu merg la baie tare, tare des. noaptea, cateodata merg doar o singura data (atunci e sarbatoare.), alteori merg si de 4 - 5 ori. in timpul zilei, merg la baie de multe ori si din ora in ora. se mai intampla sa vin de la baie, sa ma asez in pat, dupa care, la 5 min sa se miste bebe, astfel incat simt ca ma scap pe mine si abia de mai ajung pana la baie.... dar suportam cu stoicism...bebe sa se simta bine...ca ne vom simti si noi cu toate neplacerile astea... trec ele.. si apoi le uitam.
22+ si arina (22.04.1998)
ely2304 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui dani3lla marcelle felicitari pt baietel si pt asa un sot.Al meu are scoala de bucatari dar ni place sa faca decat specialitati si nu prea il mai las in bucatarie pt ca ... deja am luat foarte multe kg peste limita admisa la varsta sarcinii ely eu zic sa te calmezi.Ti-au iesit asa pt ca ....asa ies in sarcina.In capitolul trecut alinutza a avut aceeasi problema si s-a dovedit ca s-a agitat aiurea maria foarte tare BB karatist.Si al meu la fel face seara cand pun mana pe burtica(pt ca a devenit un obicei si nu mai pot dormi altfel) incepe sa-mi dea bataita dar de ii spun si eu "da mami ca doar acum ai ocazia sa o bati pe mami".Faza e ca mi-e imi da in schimb cand pune sotul mana simte asa ca si cand l-ar impinge cu piciorusul... Am vazut ca vb despre Cola si Pepsi.Eu nu mai beau decat "naturale" la cutie pt ca nu au acid in schimb sunt o foarte denaturata mamica (daca pot spune asa) pt ca nu am reusit inca sa ma las de fumat...dar le-am redus considerabil JUR si am trecut si pe Kent nanotek gri care sunt cele mai slabe de pe piata...oare o sa ma ierte BB ? Apropo am schimbat si semnatura...ne-am facut mai mari si am mai pus cateva pozici cu burtica mea miraculoasa DANA 21+ BB isi face de cap cu corpul meu Nunta noastra-o zi de vis Vacante - oare cand o fi urmatoarea? |
ely2304 spune:
VA SALUT SI VA UREZ POFTA BUNA LA TOATE,EU MA DUC SA PAP.REVIN DUPA-AMIAZA...
otiliap spune:
draga ely, nu-ti mai fa probleme cu leucocitele. chiar daca ai infectie urinara, nu se va intampla nimic cu bebe. sunt antibiotice care se pot da in asemenea situatii, fara sa-l afecteze pe bebe. cumnata mea, insarcinata in 27 saptamani, a facut de 2 ori infectie urinara in timpul sarcinii. prima data, cand avea 5 saptamani si atunci dr. i-a dat amoxicilina, a doua oara, acum 2 saptamani, cand dr. i-a dat ospamox. si acum se simte bine. analizele sunt ok. vorbeste cu medicul tau mai intai, sigur iti va da ceva si va fi bine.
o duminica placuta se aveti, fara dureri, stres, dar cu multa miscare din partea lui bebe.
22+ si arina (22.04.1998)
dani3lla spune:
citat din mesajul lui otiliap draga ely, nu-ti mai fa probleme cu leucocitele. chiar daca ai infectie urinara, nu se va intampla nimic cu bebe. sunt antibiotice care se pot da in asemenea situatii, fara sa-l afecteze pe bebe. cumnata mea, insarcinata in 27 saptamani, a facut de 2 ori infectie urinara in timpul sarcinii. prima data, cand avea 5 saptamani si atunci dr. i-a dat amoxicilina, a doua oara, acum 2 saptamani, cand dr. i-a dat ospamox. si acum se simte bine. analizele sunt ok. vorbeste cu medicul tau mai intai, sigur iti va da ceva si va fi bine. o duminica placuta se aveti, fara dureri, stres, dar cu multa miscare din partea lui bebe. 22+ si arina (22.04.1998) |
Are dreptate otilia.In plus sunt si ovule care se dau pt infectia urinara si nu il afecteaza de nici un fel pe BB
DANA 21+
BB isi face de cap cu corpul meu
Nunta noastra-o zi de vis
Vacante - oare cand o fi urmatoarea?
maria_bunica spune:
Buna burticute!!
Dani3lla..ptiu,ce burtica perfecta am vazut eu!!Creste bebe foarte bine...Si cam asa e cu miscarile lui bebe...ne au la degetul mic inca de acum!!
Bebe_Beca...multumesc!!Nu ma supar pt sfat,Doamne Fereste..dar asa cum a zis si Carla,sunt pt 3 luni!!Bine..acum depinde si cat de grasun si lungan va fi bebe ca sa le putem folosi la 3 luni,dar am zis ca oricum vor prinde bine si inainte,in vreo seara sau zi mai racoroasa!!Sa aveti o plimbare placuta!!
Ely...ma bucur ca te-ai mai linistit putin!!O sa vezi ca va fi totul bine...si vei scapa repede de infectia asta pacatoasa!!
AlexsiMatei...sa porti sanatoasa pantalonii si sa nu se lipeasca raceala de tine!!Mai bine baga `preventiv ceai cu miere si lamaie!!
Carla...am citit cu atentie raspunsul tau detaliat!!Ca de obicei foarte promta!!
23+ Razvan Nicholas sau Darius Nicholas
Buburuza noastra
www.flickr.com/photos/24984384@N08/" target="_blank">Poze cu noi
ramonaiani spune:
citat din mesajul lui otiliap ...se mai intampla sa vin de la baie, sa ma asez in pat, dupa care, la 5 min sa se miste bebe, astfel incat simt ca ma scap pe mine si abia de mai ajung pana la baie.... |
De-asta iti recomand sa incepi de pe-acum sa faci exercitiile alea ale musculaturii - de oprire a jetului de urina pt vreo 10 secunde, in reprize de cate 3-4 pe zi ( zau daca imi aduc aminte cum se numeste. Off, graviditatea asta ).
Mari, mami de dulceatza Eliza (06.09.07)
19+
Somnul e un sfetnic bun: se numesc exercitii Kegel.