Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(32)
Raspunsuri - Pagina 9
CarlaV spune:
Maria, .
Si noi suntem stramtorati cu spatiul, stam in 2 camere, dormitorul e al nostru si este ocupat in cea mai mare parte cu patul imens, sufrageria este cu canapea, fotoliu, 2 birouri si patutul si jucariile Sabinei. Probabil ca vom face niste modificari ca sa punem si patutul urmatorului copil tot acolo, nu vreau sa il luam in dormitor si sa se simta Saby separata.
Camerele sunt marisoare dar nu avem camara si debara, trebuie sa gasim loc pentru toate cele care se acumuleaza odata cu venirea copilului. De dulapuri nu mai zic, al Sabinei este ultra-full numai cu ce poarta acum, restul de hainute sunt la maica-mea, dulap pentru bb2 nu avem, poate reusim sa ne facem niste dulapuri in dormitor pana nasc.
Carla, s.20 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
Saby in burtica *******poze 15-18 luni
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
CarlaV spune:
Andreea, depinde mult in ce pozitie sta copilul si pe ce apasa, pe vezica sau pe vreun nerv. Fii linistita.
Carla, s.20 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
Saby in burtica *******poze 15-18 luni
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
maria_bunica spune:
Carla..si noi tot in doua camere locuim!!Nu avem nici balcon..nici camara nimic..cateodata ma vad sufocata de cate s-au strans de-a lungul timpului!!Dar cumva..vom reusi sa ii facem loc si noului membru!!Noi nu putem monta patutul in sufragerie,deoarece avem bucataria stil american si nu vreau sa il tin pe bebe in toate mirosurile!!Ne-am gandit ca la inceput sa stea cu noi in camera si apoi sa ne mutam noi in sufragerie!!Dar acum depinde cum va fi el...daca nu va fi foarte plangacios..l-as lasa singurel de la inceput!!
Cu luatul bebelusului la voi in camera ai mare dreptate..sigur va suferi Saby...asa ca mai bine amandoi in sufragerie!!
23+ Razvan Nicholas sau Darius Nicholas
Buburuza noastra
www.flickr.com/photos/24984384@N08/" target="_blank">Poze cu noi
clodyac spune:
buna burticute dragi
eu azi am papat si am stat in patut ... in concluzie o mica puturoasa (de fapt rotunda )
maine ma duc sa imi ia sange pt noua analiza am niste emotii ma rog sa fie bine
andreea si mie mi se intampla din ce in cemai des sa ma trezesc noaptea dupa repriza de somn de la inceput tot asa cu o durere mai mult un disconfort si de dus la baie ma duc de 4 si 5 ori pe noapte plus ca mie imi e sete noaptea asa ca eu zic sa stai linistita doar daca simti tu ca e o durere prea acuta sa ii spui medicului in rest cred ca toate avem aceleasi senzatii sa ma corectati daca gresesc
eu va pup pe toate si sa aveti o seara placuta in continuare
eu vad ca din ce in ce mai des ma balonez si asta inseamna uneori sa nu pot sta in nici o pozitie pt minute bune dar as face orice numai bebe sa fie bine
21 + cu
dani3lla spune:
Multumesc tuturor pt aprecieri ...hai ca promit sa nu ma mai plang ca sunt monstrulet.De fapt eu ma plang de faptul ca nu ma mai cuprinde nimic de imbracat si nu vad rostul in a-mi cumpara foarte multe haine cu care nu o sa mai am ce face dupa.De kg in plus scap eu relativ repede pt ca-mi stiu organismul si rezist bine la sala dupa cei 14 ani de volei (ioana de aici mi se trage inaltimea)
In ceea ce priveste spatiul si eu stau tot intr-o camera dar vad eu cum ne inghesuim sa incapem.Trecem noi si peste asta
DANA 21+
BB isi face de cap cu corpul meu
Nunta noastra-o zi de vis
Vacante - oare cand o fi urmatoarea?
maria_bunica spune:
Clodyac..si eu pt voi ,sa fie totul bine!!!Esti restanta la poze....Vrem sa te cunoastem,sa vedem burtica..sa facem cunostinta cu puiul!!
Buburuza noastra
maria_bunica spune:
Dani3lla..bun asa daca ai incredere ca scapi repede de Kg!!Dar pana la urma Kg sunt mai putin importante acum...bebe sa fie sanatos!!
Buburuza noastra
andreea1608 spune:
Carla, Clodyac, va multumesc pentru raspunsuri. M-am mai linistit.
18+
http://picasaweb.google.com/AndreeaBizadea/PozeDiverse03#
andreea1608 spune:
Hihi..am uitat sa schimbam semnatura. Am mai crescut si noi un pic. Ieri am facut 19 saptamani.
19+
http://picasaweb.google.com/AndreeaBizadea/PozeDiverse03#
clodyac spune:
maria uite acum iti pun niste poze cu mine si sotul
sper sa fi reusit
http://www.flickr.com/photos/34943662@N02/
21 + cu