Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(32)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laurraa spune:

La multi ani sarbatoritelor si sarcini usoare in continuare

23 + minune de Maicuta Domnului ne vegheaza si ne protejeaza!
binecuvantarea si minunea noastra
www.calendar-ortodox.ro/luna/noiembrie/noiembrie26.htm" target="_blank"> Sf. Stelian ne vegheaza si El
just "us" si burticutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Serialbastre spune:

Carla, pozele in care apare si tati sunt facute weekendul acesta la cumatrii nostri, la Humor. Ei stau la casa si au un living foarte mare si fain (de aici atatea calorifere). Camaruta noastra se vede in poza in care am bluza ecosez. (cred ca era un accent undeva, dar nu-mi aduc aminte).

Andreea 22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Lauraa, si mie mi se pare morfofetala cam de moft, dar unii doctori tin neaparat la ea, poate cei care nu fac ecografiile obisnuite foarte detaliat. Cred ca poti sa nu simti bebe o zi intreaga, depinde si de cat te misti tu in ziua respectiva, de pozitia lui, de cat este de lenes...
Serialbastre, mi-a placut mult camera aceea si-mi place si bluza ecosez.

Fetelor, multumesc mult de tot pentru implicare si pentru idei. Stand stramb sper ca am judecat drept si pana acum am ajuns la 2 solutii cu nasterea:
1 - daca ma apuca noaptea, vine bunicul, pierd 30 minute dar sper ca le recuperez pe drum. Totul e sa-mi dau seama din timp ce se intampla, ca Saby a coborat foarte repede si intre nici un simptom si contractii serioase n-a trecut nici o ora. Cu putin noroc Saby se trezeste direct cu tati acasa dimineata.
2 - daca ma apuca ziua, plec repede cu tot cu copil, sun nasii, ajungem la spital in acelasi timp (sper eu), ei stau pe acolo cu Saby pana terminam noi si apoi se intorc toti acasa, sau doar tati cu Saby. Dupa aceea se descurca tati fara probleme.

Cand merg in 11 la eco ii expun situatia si doctoritei mele, poate are vreo idee. Eu sper sa spuna sa mergem cu Saby si sa aiba grija de ea o asistenta pana ajung nasii.

Va pup pe toate si va multumesc ca existati.

Carla, s.20 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

Saby in burtica *******poze 15-18 luni
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlexSiMatei spune:

Hello dragutelor,

Mie mi-e teama ca nu m-a scapat pardalnica de raceala totusi...m-a luat deja o usoara senzatie din aia premergatoare de "cap greu". Mi-am luat ingrediente sa imi fac o supa de pui si daca tot ma apuc de gatit o sa fac si mancarica de mazare (o zi de stat acasa si devin a domestic goddess, unde-i soacra-mea sa ma vada )

Vad ca tot vorbiti de spatiu, noi acasa avem un apartament de 62 de mp care e cu 2/3 camere, in sensul ca sufrageria are intr-o parte o camaruta de la care noi scosesem usa sa mai facem un pic de spatiu. Acum ma gandeam sa pun usa la loc si sa o fac camera lui bebe, va trebui sa mutam in sufragerie masa si cartile si o sa fie inghesuiala destul de mare, dar ce sa-i faci! Singura chestie de care mi-era teama e ca asa ar fi distanta destul de mare intre noi si bebe, cu exceptia cazului in care chiar intoarcem casa cu fundul in sus si transformam sufrageria in dormitor si viceversa...si in dormitor avem mobila facuta pe comanda, nici nu stiu daca o putem scoate de acolo dar poate merge. Ma gandesc ca asa nici nu stai stresat de cate ori te uiti la TV ca o sa-l trezesti pe bebe...dar o sa si avem o sufragerie mititica-mititica... complexa problema, sa discut si cu Matei sa vad ce parere are. Ca as mai avea si mica problema ca Matei sforaie destul de rasunator si ma gandeam oare nu il trezeste pe bebe? Poate mai bine il las pe el in dormitor si dorm eu in sufragerie. Ei, ne-om descurca noi cumva, vazand si facand

, ma duc sa sperii vecinii cu miros de ceapa prajita

Alex 19+ Ari Victor sau David Victor sau...
http://picasaweb.google.com/alexandra.florea/PanaAcumPeScurt?authkey=OSg7SMV1YUU&feat=directlink
http://picasaweb.google.com/alexandra.florea/Bebel?authkey=69A5urjDRCw&feat=directlink

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simsof spune:

La multi ani si tie flavia_alt si multumim mult de urarile de La multi ani! Sa aveti si voi parte de sarcini usoare si frumoase si bebei sanatosi.

Va invit la o felie de tort si de pizza diseara, cand va veni o familie de prieteni. Petrecerea mai mare o s-o facem impreuna cu a sotului care-i pe 13 febr.

In rest, am alfat cu bucurie la ecograful de 18 sapt. ca bebe mic e un baietel, David asa cum visam noi, chiar daca Daria isi dorea o surioara. A fost foarte simaptic ca la ecograf era foarte activ, abia a reusit sa-l masoare si apoi l-am vazut de doua ori cum isi sugea degetul...m-a terminat, pe Daria eu n-am vazut-o in miscare la nici un ecograf.

Am vazut ca vorbiti de cum aranjati cu dormitul cand vine bebe2 si asa ma gandeam si eu sa-l pun pe bebe2 cu Daria si cu mine in camera, ca Daria sigur nu se va trezi cand va plange bebe2 si asa e mutl mai bine si pentru Daria, deci tata o sa se bucure de liniste si spatiu in pat:-). Saracul, o sa aiba nevoie ca atunci o sa fie pe ultima suta de metri la scoala sa-si termine teza de master.

Va doresc o zi buna si o iarna cat mai scurta (la noi sigur mai dureaza, dupa cum zice si marmota).

mamica de Daria (26.09.2005) si 23+ David

Mergi la inceput

AlexsiMatei, scuza-ma ca ma bag, dar eu nu as sta separata de sot dupa nastere. Camaruta de care povestesti mi se pare foarte potrivita pentru bebe, si daca ai indoieli ca o sa-l auzi, iti poti lua un interfon sau chiar un sistem video ietfin. Desi, cred ca oricat de adanc ai dormi, o sa te trezesti la prima foiala care se aude dinspre camaruta .

"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

simsof si flavia la multi ani fericiti si sarcini usoare. simsof, felicitari pt baietel, 2 copilasi ale caror nume incepe cu d. frumos.
carla, acum am realizat ca la varianta ta imi mai trebuie un pat, dar nu-i bai, ce nu face o mamica pt copilasii ei...

philip
22weeksbabyboy
mommyandreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlexSiMatei spune:

Carla cred ca ai dreptate, ma gandisem si eu sa iau un interfon ca sa poata bebe sa doarma linistit fara fond sonor sforaitor dar eu sa pot sa-l aud...

Alex 19+ Ari Victor sau David Victor sau...
http://picasaweb.google.com/alexandra.florea/PanaAcumPeScurt?authkey=OSg7SMV1YUU&feat=directlink
http://picasaweb.google.com/alexandra.florea/Bebel?authkey=69A5urjDRCw&feat=directlink

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui philip

simsof si flavia la multi ani fericiti si sarcini usoare. simsof, felicitari pt baietel, 2 copilasi ale caror nume incepe cu d. frumos.
carla, acum am realizat ca la varianta ta imi mai trebuie un pat, dar nu-i bai, ce nu face o mamica pt copilasii ei...

philip
22weeksbabyboy
mommyandreea

Noua ne trebuie alta casa, pe langa asta, inca un pat mi se pare rezonabil .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonaiani spune:

Citat:
citat din mesajul lui CarlaV
Parerea mea este ca cel mic trebuie sa doarma separat de parinti de la inceput, daca mergi pe ideea ca il tii cu voi in camera si apoi il muti, s-ar putea sa ai de lucru mai mult dupa aceea. La fel si cu dezobisnuitul de suzeta, de dormit cu lumina de veghe etc.

Eu am dormit cu Eliza in sufragerie primele 5 saptamani si tati in dormitor. El avea examen de doctorat, si trebuia sa fie odihnit, Eliza cerea sa suga din 2 in doua ore (si sa vedeti ce urlete!), asa ca am ales sa stau cu ea in camera. Apoi eu m-am intors la sot si ea a ramas singurica in sufragerie.
Acum ne gandim sa doarma tati in camera Elizei vreo 2-3 saptamani (adica pana pleaca parintii mei), eu cu bebe (sper sa-mi lase macar 3 ore intre supt, ca deja ma apuca raul cand ma gandesc cum ma simteam dimineata dupa treziri din 2 in 2 ore ).
Cred ca tot dupa 5 saptamani il expediez pe bebe in alta camera - adica cu sora-sa.

Nu mi se pare asa important dormitul alaturi de sot in prima luna dupa nastere - intai pt ca oricum nu poate fi vorba de sex si apoi pentru ca femeia are inca dureri sau are gandurile la bebe (si are nevoie de spatiu maaare, adica tot patul . O sa fie terminata dupa noptile nedormite (ma refer la cazul in care alapteaza - am o amica careia i-a dormit puiul (alimentat cu lapte praf) toata noaptea, de cum l-a adus acasa din spital). Apropierea dintre soti in luna aia se face prin intermediul puiului. Cand incep lucrurile sa intre mai in normal cu bebe, se reia si relatia armonioasa intre parteneri.
Dar oricum, fiecare face cum o indeamna inima sau cum o tine organismul .

Mari, mami de dulceatza Eliza (06.09.07)
19+

Mergi la inceput