Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(32)
Raspunsuri - Pagina 18
philip spune:
a, si de spatiu, sa nu credeti ca daca ai mai multe camere e mai usor. noi avem 5 dormitoare din care unul e al nostru, unul al lui philip si sunt pe acelasi nivel (asta e problema ca are casa 3 nivele). apoi la nivelul principal e living roomul si jos mai e o camera-birou dar in care a dormit soacra, apoi si mai jos inca 2 camere. ma gandesc cu groaza ca nu stiu unde sa doarma bebelusul ca singur nu-l las cat e mic, dar av fi philip gelos sa vada ca eu dorm cu bebe si el singur, basca daca vine mama, va dormi ea in camera-birou, deci unde dorm eu si bebe sau bebe?
philip
22weeksbabyboy
mommyandreea
CarlaV spune:
Am revenit. Va rog sa ma iertati ca v-am batut la cap cu stress-ul meu, stiu ca sunt probleme mult mai importante la altele, dar nu stiam cui sa spun
. La cate necunoscute intervin in cazul nasterii, ma simt mai bine daca stiu din timp cate ceva, daca imi elaborez strategii pentru diferite situatii, mi se pare ca mai scade stressul.
Am ramas datoare cu o multime de raspunsuri:
Strunfita, eu mi-as face exudatul, nu este obligatoriu sa fi luat si tu streptococul, dar asa, pentru linistea ta, ma gandesc ca nu e foarte greu de facut. Sanatate multa pentru Bogdan!
Philip, daca as fi in situatia voastra as face cam asa: as pune bebe mic intr-o camera, dormitorul meu in camera de alaturi pe acelasi etaj, asta presupune sa-ti schimbi tu dormitorul. Pe Philip l-as lasa acolo unde este dar as lasa o bunica in camera de alaturi. Suna aiurea rau?
Nemora, esti destul de aproape, nu in drum, dar poate ne vedem prin cartier cu alte ocazii. Eu stau in Titan, vizavi de Policlinica.
Dicirstea,
,
. Super povestea cu travaliul pe autostrada
.
Serialbastre, ti-am admirat pozele, in afara de burtica mi-au atras atentia geamurile si caloriferele, cam multe pentru o camera
. Stati la casa?
Carla,
s.20 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
Saby in burtica *******poze 15-18 luni
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
blue77 spune:
Salut fetelor
si a aici a nins azi, nu va spun nebunia ca nici astia nu sunt obisnuiti, mi s a facut rau cand am vazut de dimineata.
M am saturat de frigul asta, mai ales ca frantuzoaicele incepusera sa scoata pantofii de primavara....si chiar ma gandeam ca a trecut iarna.
In rest nimic nou, casa mea incepe sa capete o forma si tipii incep sa puna pe peretii asa ca am speranta ca voi trai sa vad totul terminat.
Cumnata mea a promis ca vine sa ma ajute la curatenia de dupa, tare draguta, bine ca sta aproape de noi.
Am vazut ca fetele care au deja un bb isi fac griji cu cine il vor lasa la mastere.
Intru si eu in club...inca n am solutie, ma gandesc sa vina una din mame dar am nevoie de ele mai ales cand incep srviciul deci nu stiu daca le pot rula asa mult din mai pana in februarie 2010, deci....
Aici iti recomanda medicul sa ai bagajele de maternitate gata din luna a 7 a deci eu mi am cumparat tot dinainte, mai ales ca erau solduri
.
Asa o sa fac si acum..
Azi noapte am avut si eu o contractie, e ciudat cand fac efort inteleg dar cand dorm...
Va pupic
NOI
Cristina
22 + 2 si Marc
(28.08.2004)
bebe2
CarlaV spune:
Oana_du, multumesc pentru idee dar nu am nici o vecina care sa vina repede la Saby. Stau intr-un bloc de pensionari care toata ziua sunt cu ochii pe geam sa-mi numere mie sacosele cu care vin de la supermarket.
Tiana, 

, sunt superbe pozele, foarte sexy.
Mh, multumesc pentru idee, Saby nu e genul care sa stea cateva ore la un loc de joaca fara noi, plus ca vreau sa plec direct la spital, sa nu ocolesc sau sa opresc pe undeva, ma tem ca nu voi avea mult timp de stat pe drum. Cel mai frica mi-e sa nu ma ia din somn direct contractiile cele mai rele, sa dorm si sa ignor alte semne, apoi sa fie prea tarziu
.
AlexsiMatei, foarte frumoasa zapada de la voi!!! Te admir ca poti face gimnastica, mie mi-e lene sa-mi misc si fundul de pe scaun, trimit copilul sa-mi aduca ce am nevoie.
Carla,
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
CarlaV spune:
Ely, multumesc pentru idee, dar suntem singuri la parinti, iar pe cineva apropiat nu avem, am pierdut multi "prieteni" de cand avem copil, ca deh, nu mai pierdem noptile, vorbim mai mult despre copii etc. La prima nastere mi s-a parut mai usor, nu aveam nevoie decat de sot langa mine, oricand incepeau contractiile puteam pleca fara alte griji.
Maria, as prefera sa nasc noaptea, ca sa doarma Saby, dar dureaza 30 minute pana vine bunicul, timp pe care l-as putea recupera ajungand la spital mai repede decat in timpul zilei. Mi se pare tare complicat.
Ce bine ca ai deja experienta cu nepotelul! O sa stii cum sa faci si baita la bebe, si daca te ajuta si sotul va fi si mai usor.
Carla,
CarlaV spune:
Philip, si aici se spune ca este bine sa ai bagajul pregatit inca din luna a 7-a, eu azi-noapte ma gandeam ce sa pun in el
. Daca trecuta am dus geanta mare in masina cu 2 saptamani inainte sa nasc, doar geanta pentru travaliu am lasat-o la indemana ca sa mai pun cand plec telefonul, aparatul foto etc.
Miruta, nu am pus poze cu noua burtica, incerc sa pun in seara asta, dar sunt putine. Pana acum am reusit sa reparam o parte din site-uri printre care si al Sabinei, inca nu le-am mutat la alt host pentru ca este complicat.
Nasterea in 3 ore... Prima data aveam dpn-ul in 07/07/07 care era sambata. Vineri am lucrat pana la 22:30, am mancat, apoi am facut o baie (burtica din baie este pe site), m-am uitat la Mircea Badea si am zis sa ma culc, nu aveam nici un semn de nastere. Fix la ora 0:00 am simtit o usoara durere de stomac, am fost la baie. Dupa vreo jumatate de ora, la fel, deja ma gandeam ca am facut indigestie, mancasem o salata cu 6 rosii mari, ulei, sare si paine de casa. La ora 1 m-a durut iar usor, dar mai jos. Uff, cine m-o fi pus sa pap salata aia! Dupa 4 minute, iar. Dupa inca 4, iar... Pana la 1:30 am tot tinut-o asa, cu dureri regulate de stomac/burta fix la 4 minute. Atunci am sunat la dr. cu inima indoita, i-am povestit isprava cu presupusa indigestie si m-a trimis repede la spital. Ma cam codeam, dar am plecat, chiar ne-am intalnit cu niste vecini in scara si am mai stat la discutii. Pe drum s-a intetit durerile, incepeau sa semene cu contractii, pe la Televiziune s-au stabilizat la 3 minute. La ora 2 am intrat in spital, dilatatie 7, la 4:04 am nascut. Gata
.
Carla,
philip spune:
carla, esti o draguta, faza e ca n-am doua camere pe acelasi nivel decat unde suntem acum in dormitor cu philip alaturi, a si la subsol insa una din camere e cam depozit acum, doar daca reusesc sa o scot la lumina mai in primavara asa si-atunci ar fi si mama mai aproape de bebe. e fain acolo vara ca e racoare, mi-ar prinde de minune. ei, acu sa vina sotul sa-i spun ce planuri am si el sa le puna in practica:)
philip
22weeksbabyboy
mommyandreea
CarlaV spune:
Nu ma injura daca-ti intorci casa pe dos
. Parerea mea este ca cel mic trebuie sa doarma separat de parinti de la inceput, daca mergi pe ideea ca il tii cu voi in camera si apoi il muti, s-ar putea sa ai de lucru mai mult dupa aceea. La fel si cu dezobisnuitul de suzeta, de dormit cu lumina de veghe etc. Evident ca vei fi acolo oricand are vreo nevoie, dar cred ca bebe mic este bine sa aiba de la inceput locusorul lui separat de voi.
Carla,
oana_du spune:
simsof, La multi ani si din partea mea! Sa te sarbatorim anul viitor la clubul scutecelor!
Carla stiu cumn este viata intr-un asemenea bloc. Eu despre noi spun ca suntem vecini cu Comitetul de Babe!![]()
Oana D.
Minunea lui mami si a lui tati
25+ cu 
http://community.webshots.com/user/oana_du
laurraa spune:
Buna, fetili!
Vai da vorbarete ati mai fost.
Pe scurt ca sa recuperam: sambata am tras o curatenie ca de craciun asa, nu mai puteam.Am ramas singura ca sotul a plecat la Focsani sa o aduca pe soacra la Iasi ai am profitat ca nu e cu gura pe mine.Am chemat-o pe verisoara mea si da-i curatenie.Sunt doar 2 camere, de fapt e apartament cu o camerra dar bucataria e mare si am avut un pic de migalit.
La 6 seara am fost la spital ca era dr de garda sa vad ce face micuta si speram poate imi face morfofetala in spital, dar n-am avut noroc. Micuta era bine, desi incepuse sa ma doara burta ca si cum eram stricata la burta - contractii cred- asa ca m-am linistit.
Duminica am petrecut-o la mall cu fetele.Toata ziua!![]()
Am inceput sa o simt n permanenta, insa vroiam sa va intreb daca este posibil ca o zi sa nu miste??? Astazi am simtit-o ffff vag.
Am vazut poze ale fetelor , clodyac, mh, nemora, ankkaa, tiana (ffff fain decoru si tu bineinteles) si daca am mai uitat vreo fata sa ma iertati.Incantata de cunostinta.

Carla, de ce cand incep contractiile nu o iei si pe Saby si in acelasi timp o suni si pe nasa ei si va intersectati la spital de unde o preia.
Marcelle, felicitari pentru baietel
Fetelor, daca te doare burta ca si cum te-ai stricat la burta si iti vine sa mergi la baie, inseamna contractii? Eu stiam ca numai burtica jos, dar nah, intreb si eu.
Ely, stai linistita si eu am o prietena care a avut infectie, a facut tratament cu antibitic si are o mandrete de fata.
Eu am ramas fara morfofetala.E tarziu daca o fac la 24 de saptamani implinite? Dr meu a zis ca n-are rost sa-mi faca 3D sau 4D, doar de moft daca vreau.
In legatura cu saptiul....la toata lumea e problema; noi stam in aparatamentul acesta in chierie , de altfel ne rupe chiria, care e mare, aproape 50 m patrati chiar de e cu o camera si vom sta aici si dupa ce se naste bebe caci cu ajutorul lui DZeu speram sa ne terminam casa prin noiembrie sa ne mutam.Cum da caldura vrem sa ne apucam de ea, iar cand ma mut trebuie sa fie terminata si sa aiba toate conditiile pentru bebe.Ne descurcam noi.
Daca ramaneam in orasul parintilor mei, nu s epunea problema de casa, masina sau mobila.Le aveam deja, dar asa.......trebuie sa le facem de la capat
Am o stare tare ciudata, va pup.
23 + minune de
Maicuta Domnului ne vegheaza si ne protejeaza!
binecuvantarea si minunea noastra
www.calendar-ortodox.ro/luna/noiembrie/noiembrie26.htm" target="_blank"> Sf. Stelian ne vegheaza si El
just "us" si burticutza