Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(32)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ely2304 spune:

SEARA BUNASUNTEM fara vesti din pacate,nu am reusit sa ne prezentam la medic pt k sotul a lucrat pana tarziu iar medicul astazi nu era prezent la cabinet,asa k avem programare pe 12dis-de-dimineata!nu-mi ramane decat sa astept,sau sa merg miercuri(peste 2zile)la medicul de familie.vom vedea ce vom face,momentan asteptam k nu stam in apa!nu sunt ff multumita dar ce sa fac,nu am alte alternative!

ely 27 + sapt ....MARINA-DENISE

http://photobucket.com/ely2304

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Ely, multa sanatate, sa ne tii la curent te rog!
Ramona, sotul meu nu are somnul atat de usor incat sa se trezesca noaptea cand plange copilul, mai ales ca la inceput ma trezeam eu inca de la primele foieli, nu trebuia sa ajunga sa planga. Noi avem patul foarte mare si Saby a dormit cu noi in primele 5 zile, apoi singurica. Mi se pare mai greu sa dezobisnuiesti un copil sa doarma cu mama sau cu parintii decat sa il lasi singur de la inceput. De apropierea dintre soti nu zic nimic, ca noi am facut dragoste in prima luna destul de des.
Ma uit la mamici care acum, dupa ce a implinit copilul 1 an, nu il mai pot lasa in patutul lui nici macar pentru somnul de la pranz, copilul doarme numai atarnat de gatul mamei in patul parintilor. Nu stiu cum as iesi din situatia asta.

In legatura cu laptele praf si dormitul copilului atat de mic toata noaptea, nu mi se pare deloc in regula, dar fiecare ia decizii pentru propriul copil si apoi traieste cu rezultatele lor.

Carla, s.20 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

Saby in burtica *******poze 15-18 luni
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_bunica spune:

Ankkaa...fiecare burtica e frumoasa si unica in felul ei!!Iar a ta nu este caraghioasa deloc...poate doar diferita!!
Carla...mi se par super ok ambele variante...cat de cat aveti o solutie!!
Simsof..felicitari pt bebe baietel si distractie placuta deseara!!!
Philip..acum ma pun la vizionat poze..ca am avut ceva de citit cat nu am fost la calc!!

AlexsiMatei..multa sanatate!!
Ely..hai ca trece repede timpul..multa sanatate!!!
Laurra..harnicuta foc!!

23+ Razvan Nicholas sau Darius Nicholas

Buburuza noastra
www.flickr.com/photos/24984384@N08/" target="_blank">Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mai.iunie09 spune:

Va invit sa inauguram Capitolul33

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Maria, da, macar avem o solutie, stiu cam ce sa fac, in timp poate mai imbunatatesc variantele, ca Saby a avut noroc intotdeauna. Nici de nasi nu stiam nimic pana dupa 2 luni, apoi in 3 saptamani am organizat si botezul.

Eu va pup, astept sa-mi adoarma copila si ma retrag, am mancat prea mult si mi-e rau acum, macar stiu ca n-au revenit greturile, ci prostia mea.

Carla, s.20 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

Saby in burtica *******poze 15-18 luni
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput