Andrei, sufletelul nostru curat!(2)
Raspunsuri - Pagina 21
Yaia spune:
Nana draga, pe toate cred ca ne-a afectat intr-un fel sau altul plecarea Emmei. Eu cred ca, macar putin, copii DC devin copii nostri, ai tuturor si tinem la ei toti pt. ca am format comunitatea asta. Si suferim pentru fiecare in parte si ne bucuram de realizarilor lor atunci cand apar. Poate si de asta uneori noi te sacaim cu intrebari, pentru ca si Andrei e acum copilul nostru si vrem sa-l stim bine, fericit. Si ne bucuram ca acum va 'exerseaza'. Sa puna repede muuulti km la bord!
Cu ochiul, eu cred ca daca va tineti de program, o sa se corecteze repede. E greu cand le aplicam orice fel de tratament, orice e diferit le atrage atentia si se supara. Tocmai azi dimineata i-am facut lui tudor o sedinta de aerosoli ca mi-a tusit urat azi noapte si, desi s-a jucat cu aparatul inainte de sedinta, ba chiar si l-a pus singur la gura, cand l-am tinut noi cu medicamentul, a fost tragedie. Dar stim ca e pentru binele lui si atunci ne astupam urechile sa nu auzim protestele, ca poate cedam, de drag ce ne e. Putere va urez...si ma bucur ca ai ajutor de nadejde! Lasa-te si tu putin rasfatata, o meriti din plin!
==================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze
prisi spune:
buna tuturor (Andrei, mami, tati si buni)
ma bucur ca vestile sunt bune si ca Fluturasul a inceput sa mearga, de acum sa va tineti tari , nimik nu o sa mai fie la locul lui o sa va faca o ordine , cred ca ochisorul o sa fie bine cu putin exercitiu , iar lui buni ii trimitem un buchet mare de
va doresc tot binele din lume
pupicei
poze
Marta si Miruna (06.09.2007)
Happiness_4_us spune:
Asa este, Yaia. Suferim ptr ca-i simtitm intr-un fel ai nostri, traim alaturi de ei emotii puternice, chiar daca doar virtual. Off.
Si sa nu mai spui ca ma sacaiti, ca nu este deloc asa. Este o mare bucurie ptr mine sa stiu ca sunt suflete dragi noua care se gandesc la noi, se roaga pentru noi si ne trimit un gand bun. Conteaza extraordinar de mult!
Multumesc din suflet tutror ptr ca existati.
P.S. Pe mine m-au atras ca un magnet ochisorii nevinovati si plini de candoare ai Emmei. Ma uit la ea si imi vine sa o strang strans tare in brate. Draga de ea.
Acum am citit si ca era nascuta in aceeasi zi cu nepotica mea. Asta m-a zdruncinat si mai tare.
De cand a plecat la ingerasi, la noi in casa arde o lumanarica pentru ea, ca sa-i lumineze calea.
Ramas bun, pui mic si scump!
Nana, Andrei Stefan ( 26.09.2007)
Povestea nasterii fluturasului!
Fluturas iubit, sa nu uiti niciodata, ca mami este intotdeauna cu un pas in urma ta. Trebuie doar sa intorci privirea si sa intinzi manutza si mami te va ajuta in orice clipa!
szivarvany spune:
Nana,
pupam umblaretul sa pui pozici sa va admiram !
Cu ochisorul: sa stii ca va fi bine, insistati cu ocluzorul E deranjant, insa e foarte, foarte eficace , stiu pe pielea mea
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16)
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
carpatina spune:
Felicitari pentru progrese Andrei! La cat mai multe!
Nana,
=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)
devylla spune:
Felicitari Andrei!
"Bataia este rupta din rai...dar nici nu foloseste la nimic"
"Palmele nu sunt argumente tari,ba mai mult,nu rezolva nimic."
Jurnal de mogalneata
Japonia prin ochii unui amator
Sabina Y. siwww.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank"> Erika(31 august 2007)
mychydutza spune:
nanna, ma bucur pt progresele fluturashului si sper din tot sufletul sa se rezolve si problemele la ochishor. sanatate multa si pupici multi!
apropos de ce ziceai de mama ta, zilele astea e si mama la mine, si am acelasi sentiment ca o iubesc parca mai mult (daca se poate zice asa), de cand il am pe andrei............
* za rabbit rules *
motanik spune:
Nana, aveti un baietel tare frumos, si ce zambet jucaus si strengar are! si sunt convinsa ca peste ani randurile tale aici vor fi doar amintiri dintr-o perioada grea iar Andrei va fi sanatos si voi lipsiti de grija asta!
--------------------
Andra si bebe Theodora Povestea noastra
Yaia spune:
Nana, evident ca vrem sa stim cat de des posibil cum e Andrei, ca ne rugam pt. el in fiecare seara sa fie sanatos si recuperarea sa fie rapida. Cum sa nu fim alaturi de voi, daca sunteti de-ai nostri? Nu mai puteti scapa!
PS Sa stii ca Islanda e undeva, pe lista de locuri de vizitat. Probabil nu foarte curand, anul asta in niciun caz nu se poate, dar poate cand o fi Tudor mai maricel, venim acolo. Si daca mai sunteti pe insula, or sa se alerge piticii ca sa ne odihnim si noi la un suc, daca va face placere.
==================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze