Andrei, sufletelul nostru curat!(2)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Nana ti-am citit tot subiectul (nu stiam ca este un subiect activ despre voi aici) si iti trimit un mare pupic.

Esti o mamica extraordinara iar fluturasul are noroc cu asa parinti. L-am vazut in pozici si e frumos foc mi se pare ca iti seamana foarte bine.

Sanatate multa in continuare si voi reveni sa citesc progresele fluturasului.

Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

Nana, cum e sa o ai pe mama acasa? Nu ca-i bine?

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prisi spune:

salutari calduroase

poze
Marta si Miruna (06.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurel_cris spune:

NANA acum am citit povestea voastra si am ramas uimita,nu am stiut ca ati avut asa probleme,am vazut pozele lui Andrei este superb.Ma bucur ca totul merge bine acum iar piticul face mereu progrese,va pupam cu mare drag.

Cristina deBianca Maria 4.03.2008

Bianca
Cum cresc eu

Mergi la inceput

Yuhuuuuu... Nanaaaaa!

=====================

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns devylla spune:

Nana
Asteptam vesti noi,cred ca acuma sunteti deja in vacanta!

"Bataia este rupta din rai...dar nici nu foloseste la nimic"
"Palmele nu sunt argumente tari,ba mai mult,nu rezolva nimic."

Jurnal de mogalneata
Japonia prin ochii unui amator

Sabina Y. siwww.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank"> Erika(31 august 2007)

Mergi la inceput

=====================

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prisi spune:

o saptamana buna va doresc

poze
Marta si Miruna (06.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Scuze scuze!
Sunt atat de bulversata de plecarea Emmei ca efectiv numai la asta ma gandesc orice as face. Ma rog ptr sufletelul ei si ptr bietii parinti! Grea incercare!

Altfel noi suntem bine.
Luni am fost sa-i luam masuri fluturasului ptr sandalute ortopedice iar marti au fost gata. Am recurs la asta ptr ca piciorusul stang calca putin spre interior si ptr ca avea nevoie sa aiba gleznutele sustinute. Asa ca acum e tare fericit si vrea numai sa mearga. Din zori si pana-n seara merge de manute cand cu mami cand cu tati cand cu buni.
Mai rau este cu ochisorii ptr ca marti am fost la control si dr a constatat ca din cauza strabismului aparut de la 4 luni acum fiind prezent numai la ochisorul drept foloseste acest ochisor f putin si va trebui sa-i acoperim ochisorul stang 2 ore pe zi timp de 2 luni pana ajungem la urmatorul control ptr a-l forta pe dreptul sa lucreze.
Este tare amarat si scanceste precum un puppy cand ii punem ocluzorul dar dupa vreo cateva minute se obisnuieste si incepe sa se uite. Mai in jos mai in sus putin cate putin. Important este sa il facem sa il foloseasca.
A spus dr ca vederea bioculara se dezvolta pana la 7-8 ani si trebuie corectat strabismul pana atunci. Altfel dupa aceasta varsta nu se mai poate face nimic si ajunge sa nu mai vada cu acel ochisor.

Cat despre sosirea bunicii aici spun doar atat: este o binecuvantare.
Mama e mama iar de cand am devenit mamica si stiu ce inseamna asta o iubesc inmiit mai mult si stiu sa apreciez mult mai mult ceea ce a facut si face pentru noi!
Sa o tina DD sanatoasa si mult timp de-acum inainte cu noi!

Va pupam si va imbratisam tare tare!

Nana, Andrei Stefan ( 26.09.2007)
Povestea nasterii fluturasului!

Fluturas iubit, sa nu uiti niciodata, ca mami este intotdeauna cu un pas in urma ta. Trebuie doar sa intorci privirea si sa intinzi manutza si mami te va ajuta in orice clipa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

Nana, ma bucur mult ca fluturasului ii place sa mearga . Okisorul se va rezolva curand, sper ca asta sa ramana ultima lui problema, in resst sa fie sanatos, zglobiu si fericit . Cred ca toate ne-am apropiat de mame mai mult dupa nastere, cel putin eu sigur am privit-o altfel, mult mai intelegator si compatimitor ( ca am fost un copil foarte nastrusnic si neastamparat).
multi pupici de la noi

............................................................
Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi-poze
Ghighi- filme

Mergi la inceput