**LMA!!**Puiuti de Randunici 2008!! (202)
Raspunsuri - Pagina 9
lyvy spune:
Te-ai culcat darling??? Da poti pe canicula aia???![]()
Livi Mamica de
Iris Miruna (12.03.2008)
Pozele mele
Povestea nasterii
tuchita spune:
Aoleu, Simo, eu speram ca sunteti mai bine!
Fii atenta ca se formeaza un cerc vicios...cu cat varsa mai mult se deshidrateaza mai mult si cu cat e mai deshidratat varsa mai mult!
Imi imaginez ca esti la capatul puterilor, faceti cumva cu randul ca sa te odihnesti un pic!
Te
si 
Catalina, mami de Ilinca
(5.07.2005) si Sebastian
(30.01.2008)
tuchita spune:
LYVY, NASPA' CA ESTI INCA RAU!
Antialergic ai luat? Aerius ceva..te ajuta mult!
Ai grija ce faci cu mucii nora-mii!
De mancare cred ca n-ai mai facut...lasa ca am facut eu.
Am fiert cartofii in coaja, i-am zdrobit maruntel, si i-am amestecat cu un sos facut din 2 oua, o cutie de smantana, usturoi si o mana de cascaval ras. I-am bagat la cuptor, acum se fac! Sa vad daca o sa-i manance cineva!![]()
Catalina, mami de Ilinca
(5.07.2005) si Sebastian
(30.01.2008)
gecko spune:
nu m-am culcat...ce capete in zid oi trage maine
...ca vine husbandul chior de somn si eu o sa trebuiasca sa pazesc bursucul...
de faringita suna...si pe langa cele toate "anti" scrise de tine...rabdare de 3 ori pe zi. Chit ca gatul ala in pioneze si ganglionii mariti (ca nu ai zis care) pot suna si a mononucleoza. dar nu ai eruptie chiar daca ai luat antibiotic deci cam pica.
Sa va zic ca eu la bursuc nu i-am dat nimic...doar Panadol/Nurofen in episoadele de febra? Pai frate sa faci aici moarte de om si nu gasesti un sirop pt copii sub 2 ani...nimic...nici de tuse...nici mucolitic...nimic. Am scuturat toata australia pana am gasit o cutie de Panadol supozitoare. Toti imi chinuiau mintea ca sa-i dau sirop...pai cum sa dau sirop cand 1.il refuza, 2. il varsa.
Muci verzi si acum ii are...antibiotic ciuciu...ca nu are rost...m-au indobitocit si pe mine astia...la grupa asta de varsta viralele sunt baza si mucii verzi nu reprezinta criteriu de bacteriana asa ca pas antibiotic. Si in plus la ce folos...ca oricum mi-l varsa si mai aveam un motiv in plus de kk imprastiat.
Ah da, si pe cand invocam toate cele, ca eu nu am mai vazut copil care din tuse sa dea in varsatura asa usor, imi spune sotul ca el pana la 10 ani intotdeauna a varsat dupa tuse...pai bine mai....si nu puteai sa imi spui asta inainte de a ne casatori?
...
no gata ho, ma duc sa parchez in perna musai...ca e 2 ora
numeioana spune:
Hai, mai Lyvy, n-ai facut nici acum cartofii aia? Pana gasesti reteta originala iti trece pofta!
Pune si tu ingredientele acolo si baga la cuptor, o sa iasa mai bun decat ce scrie in reteta...
Tuchi, super pieptul tau cu ficatei!!!
Dar pozele sunt cam mici, nu m-am putut satura din ele![]()
Ioana si David, cel mai scump martisor
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
numeioana spune:
Offf, Simo, prin ce treci tu!!!
imi pare foarte rau!!! Sa va ajute Doamne-Doamne sa trece rapid peste episodul asta!!
Zoze, ma bucur mult ca sunteti bine!!
Ce-or face movalindele mele acum?![]()
Ioana si David, cel mai scump martisor
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
lyvy spune:
Tuchi, suna bine ce ai gatit tu acolo, cand o sa am chef si energie o sa incerc si eu, acuma sunt varza!
Gecko, mda m-am gandit si eu la mononucleoza, da nu am multe dintre simptome, nu am febra, nu am eruptii cutanate,am ceva oboseala si dureri musculare , dar alea le cam am mereu, nu stiu ce sa mai fac si parca vad ca iau in zadar antibiotice, mai ales ca istoricul meu e naaspa, pana la 21 ani am luat cam toate antibioticele de pe piata, si acuma sunt rezistenta cam la toate, si cand mai iau cate unul il iau la plesneala ca antibiograma la noi in oras se face la sfantu asteapta si in trecut chiar si cu antibiograma in mana nu m-am tratat, am avut amigdalita de cand ma stiu pana la 21 de ani , cand nu mai avea nimeni nici o speranta pentru ele, cu greu am reusit sa ma operez sub Azitromicina la Colentina in Bucuresti, cei din Tg-mures nu au avut curaj sa o faca, asa de grav era.
In sfarsit am scapat de ele si de complicatii si nu am mai facut nimic respirator pentru mult timp, dar si cand fac e rau.
Mama ce m-am lungit, in concluzie, am luat Ospexim dupa ochi, nu a mers acuma iau Augmentin 1 g tot dupa ochi, si tot asa pana le incerc din nou pe toate, pe langa suferinta fizica pe care o am cand sunt infectata respirator, sunt disperata si afectata ca nu ma voi trata , mai ales din cauza antecedentelor si iaca asa nu am nici puterea de a ma lupta cu virusii si infectiile prin puterea gandului pentru ca nu-i putere in gand.![]()

No, am lasat searsaf sa citesti cand te trezesti!
Livi Mamica de
Iris Miruna (12.03.2008)
Pozele mele
Povestea nasterii
lyvy spune:
Ioana, am incetat cautarile ca m-a lovit lenea!
Livi Mamica de
Iris Miruna (12.03.2008)
Pozele mele
Povestea nasterii
lyvy spune:
Tuchi, despre muci ce sa-ti spun,asociati cu tuse si cu instinct matern care le stie pe toate
, i-am dat si ii dau Ospamox 125 , asociat cu Prospan, si parca e mai bine, si mai ales avand in vedere ca si eu si randunoiul din dotare care acuma e la fotbal
, suntem raciti, infectati, virusati, m-am gandit ca e mai bine asa, da nu mai fac.
Cred ca e deviatie profesionala!
Si le am pe toate la indemana!
Livi Mamica de
Iris Miruna (12.03.2008)
Pozele mele
Povestea nasterii