**LMA!!**Puiuti de Randunici 2008!! (202)
Raspunsuri - Pagina 10
luny spune:
declar mama tampita, aka eu..copilul era obosit, vroia tzitzi, eu i-am pus lamaie, el s-a crizat, si s-a tot crizat, eu credeam ca trece, ca la pranz, dar el a facut iar ff urat si dupa 20 min de plans urat, cred ca a si ragusit, iar am cedat si l-am pus la san, unde a si adormit intr-un final
..il astept sa se trezeasca sa ne jucam...
ioana asa si Mufa, azi a facut o saptamana de cand merge si ii iese foarte bine!![]()
gecko care reteta de-a mea ai facut-o?
ma bucur ca v-a placut, o sa mai scriu cate ceva, mai speciale..![]()
simo offf, Doamne..bietul Sam..
..sanatate multa va doresc!
LUNY
, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
lyvy spune:

Moooooooooaaama ce bine arata totul, da bine ca sunt cu gatul in pioneze si fara chef, si fara pofte ca altfel tare m-as apuca si eu de cocalit.
Livi Mamica de
Iris Miruna (12.03.2008)
Pozele mele
Povestea nasterii
tuchita spune:
Livi, ai cam tras cu amigdalele!
sa treaca gatul!
Sunt foarte fericita...ca Seb in sfarsit zice MA-MA, uitandu-se la mine si tragandu-ma de pantaloni!
Daca a facut baiatul un an isi da drumul la limba!
Si a invatat care e cartea...
ieir la mot, Lili( bona) ii tot baga sub nas cartea si banii....nici o sansa!
Catalina, mami de Ilinca
(5.07.2005) si Sebastian
(30.01.2008)
tuchita spune:
Luny, dupa tzatza cu lamaie trebuia sa ii oferi repede bibe cu lapte...si eu zic ca poti sa mai incerci si alte formule...e cam scump sportul cu schimbatul formulelor, dar poate ne mai intalnim si mai cersesti si tu!
si poti sa incerci si cu lapte de vaca, asa un test!
Livi, mi-a iesit super placinta cu cartofi!
s-a terminat deja!![]()
Eu nu-ti sar in cap, ca eu nu-s asa de impotriva la antibiotice...de cate ori am asteptat la Ilinca si nu i-am dat, a bolit cate 3 zile de ziceai ca moare si dupa prima doza invia de fiecare data!
Surubelul s-a culcat deja, era foarte obosit! Azi cred ca a stat jos doar cand a mancat si chiar si atunci s-a rasucit nonstop!
Catalina, mami de Ilinca
(5.07.2005) si Sebastian
(30.01.2008)
lyvy spune:
Tuchi, acuma mi-am adus aminte cum o chema pe doctorita care m-a operat , si careia o sa-i fiu recunoscatoare toata viata, poate o cunosti tu sau Naty, o cheama Cosette Dumitrescu, e o migniona frumusica , cand m-a operat a trebuit sa se cocoteze pe un scaun inalatator sa ajunga la mine!![]()
Livi Mamica de
Iris Miruna (12.03.2008)
Pozele mele
Povestea nasterii
tuchita spune:
E sora unei dr de diabet de la noi din policlinica! Am auzit lucruri bune despre ea, acum e la Medlife!
Catalina, mami de Ilinca
(5.07.2005) si Sebastian
(30.01.2008)
luny spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui tuchita Ioana, ia de-aici! Catalina, mami de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian (30.01.2008) |
suupeeer!!
ai avut imaginatie!
LUNY
clauclau spune:
Gata, sufletica doarme dusa...
Simo, offf ce nasol mai cu Sam, te cred ca esti franta. Cum a zis si Tuchi, mare grija cu deshidratarea, e foarte pacatoasa, da-i intruna cate-o gurita de ceai chiar si cu lingurita. Si trebuie neaparat sa reusesti sa te odihnesti putin ca sa-l poti ingriji pe Sam. Dar ce diagnostic i-au pus micutului de este asa de rau? Of Doamne, sa se faca repede bine, tare incercata esti!
Luny, lasa nu dispera ca n-a iesit din prima, tu incearca in continuare, fi perseverenta, pana la urma o sa-l intarci intr-un fel sau altul...doar n-o sa suga Muffa pana la gradi!![]()
Lyvy, credeam ca ti-a trecut pana acum bolesnita! Off, nasol, bine ca Iris e mai bine.
mami de 2 minuni, Razvan si Rebecca.
Sufletica si Gurita!
mihutza11 spune:
sunt prin zona si eu.. ma uit la Eurovision!
painea e la dospit.. pitica doarme un pic.. si asa profit cica si mai citesc un pic..
Mihaela, mamik fericit de
Andra - 29 martie 2008
Pozici
Creste gargaritza
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestioara
luny spune:
tuchi lapte de vaca..sincer nu m-as grabi, nu's de ce, dar instinctul meu zice sa mai stau nitel..oricum, azi iar m-am lecuit de intarcat...mama a spus ca dupa peste vreo 2 saptamani isi ia o saptamana concediu sa stea numai ea cu Mufa, singura, ca se va chuinui si asta e.Eu sa ma mut la ea, iar iub sa stea eventual ziua cu ei, si noaptea sa vina la ai mei, cu mine...ma mai gandesc..
Edit: am o cutie de lapte Milumil junior,cadou de Mos Craciun in Mall:))...sa incerc cu ala?..
LUNY