**LMA!!**Puiuti de Randunici 2008!! (202)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

Luny, daca tot isi ia mama ta concediu mai bine plecati si voi...ca n-o sa rezisti cu el in casa!
Poate ca pana atunci o sa reusesti sa o faci treptat...
iar matei are aproape 11 luni, nu e chiar un dezastru laptele de vaca...poti sa-i dai 30 ml sa vezi daca il ia sau nu!

Catalina, mami de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lyvy spune:

Tuchi, wow ce mica e lumea!!! Eu am ajuns la ea prin interventii si pile si cunostinte, m-a operat la negru fara internare, pentru ca nu aveam trimitere, nu eram inregistrata nicaieri, dar acuma ce mai conteaza, bine ca a avut curajul pe care alti domni medici cu anii multi in spate nu l-au avut, ca nu se poate inca, ca nu e momentul ca asa ca nu stiu ce , iaca s-a putut si inca fff bine!

Ma bucur ca ti-a iesit cartofeala, o sa incerc si eu candva.

Livi Mamica de Iris Miruna (12.03.2008)

Pozele mele
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Luny, eu acuma ii dau completare lui Iris pe langa san Nan 3 , mai am 3 cutii,care inca tiiiiiin, dar cand le termin, CLAR incep sa-i dau lapte de vaca!!! Sa vad cat ma mai tin tztzile@!!

Pozele mele
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

Citat:
citat din mesajul lui tuchita

Luny, daca tot isi ia mama ta concediu mai bine plecati si voi...ca n-o sa rezisti cu el in casa!
Poate ca pana atunci o sa reusesti sa o faci treptat...
iar matei are aproape 11 luni, nu e chiar un dezastru laptele de vaca...poti sa-i dai 30 ml sa vezi daca il ia sau nu!

editasem postul anterior, ziceam ca am o cutie de milumil junior, ala merge sa incerc cu el?..stiu,mah..ca as putea incerca cu laptele de vaca..dar eu nu cred ca aici e problema, ci tzatzitul in sine, nu stiu daca ma intelegi, la cum explic si ma exprim, ca-s chiauna, nu-mi vin usor cuvintele..
el sta la san de alint, de liniste, de placere, de relaxare, nu neaparat sa suga continuu, ca toata noaptea iti dai seama ca nu suge..tzocaie acolo la misto..exact ca un bebe mic..pe mine ma sperie doar dependenta lui fata de san, nu laptele in sine, pana la urma, daca nu bea altul nu e mare tragedie, ca mananca iaurt ff bine, asa mi-a spus si pediatra, tragedia e ca el SUFERA dupa san.. mi-e frica sa-l las cu mama fara mine..oricum, asta ziceam, daca ea vine aici, eu ma mut la ea, clar nu pot sta pe langa Mufa, sa ma simta, ca nu rezolvam NIMIC! ca doar am incercat asa cu Liviu, si nu a mers..
dar de maine voi incerca mai serios sa-i dau lp, sa-i distraga atentia iub pe timp de zi, si sa raman doar seara..sper..

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Am cumparat pe rand toate tipurile de lapte existente in comert : Mili, Fulga , 7 munti, Dorna, Zuzu , Sanlacta si Harghita, nu astiu daca le-am zis pe taoate, si l-am pus pe randunoi la degustat , eu nu ma ating ever de lapte, si a ajuns la concluzia ca cel mai gustos si cel mai lapte dintre toate e Harghita, dupa aia Sanlacta, Zuzu, Fulga si ultimul a zis ca e Mili, care numai de lapte nu are gust, asa a zis el, si eu pana acuma numai cu MIli ma dadeam, de la experiment incoace iau Harghita la greu, pentru Branzica de vaci si pentru noi, si cand nu gasesc iau Zuzu, no more Mili.
Si cand o sa incep cu laptele de vaca la Iris , exact cu cel autohton la cutie Harghita uht, ov course.

Na, ca am zis-o, in seara asta am logoree, mi se trage de la ganglionii infalamati.

Pozele mele
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VioletaH spune:

Seara buna!
Mai primiti urari? Hai ca asa e la romani, petrecerea tine cel putin 3 zile

La multi Ani, Iulia scumpa!
La multi ani, Sebi drag!
sa cresteti mari, sanatosi, voiosi, destepti si sa aveti noroc in toate!

Luny, nu cred ca te incalzeste cu ceva, dar si la noi e aceeasi situatie. Stii ca Sean doarme cu noi in pat de cateva luni deja...chiar si asa tot se trezeste de multe ori pe noapte, ar dormi cu tzatza in gura daca ar putea, desi are momente in care se retrage singur si mai sta treaz cateva minute apoi adoarme singurel langa noi. ziua nici nu se pune problema sa adoarma fara tzitzi, si mai suge si intre somnuri, de sete, de alint...de ce-o fi.
Eu inca nu-mi bat capul sa-l intarc pentru ca asta ar insemna sa-i iau principala sursa de hrana si de lichide, pentru ca el nu se omoara cu hrana solida si apa bea foarte putin din paharel, ca biberonul e de jucarie la el.
Ca si tine, si eu dorm foarte chinuit, am dureri constante de brate ca le tin deasupra capului, de spate, de solduri, toate de la dormitul pe-o parte, inghesuita pe-o margine de pat...sa nu mai spun ca ma mai si musca uneori de imi vine sa alerg prin casa...
Sotza-miu zice ca sa am grija de tzatze ca le vrea si el inapoi intr-o zi
Stiu ca nu ti-e de ajutor ce-ti spun, dar macar te gandesti ca nu esti singura in suferinta :)))
Si cand ma uit la Mufarinul tau cat de frumos este si ce haios si ce mergaret, ce sa mai ... un copil absolut minunat... sunt sigura ca si tu gandesti ca merita tot efortul si toate inconvenientele prin care treci acum. ca timpul zboara asa de repede..uite..deja serbam un an la puiuti de randunici..maine poimaine ii dam la scoala... toate trec si deja parca ma ia nostalgia...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleme spune:

Eu cred ca o sa raman cocosata de la atata mers aplecat! Diana se ridica foarte bine singura in picioare, merge in 4 labe dar singura nu vrea deloc!
Luny nasoala faza. Dar cred ca totusi tb sa perseverezi, pana la urma o sa se dezvete Muffy de san. Ma gandeam, daca ii dai o suzeta cand e adormit nu merge? Si cred ca cel mai bine ar fi sa plecati amandoi de acasa cand vine mama ta. la fata incercata.
Simo si tu prin ce treci! Sanatate multa Barosanelului si sa scapati cat mai repede de boli
Lyvy sanatate multa si tie, ce pb nasoale ai avut si tu...
Eu am fost ieri la dentist si mi-am pus plomba la o masea careia i-am scos nervul. Si acum stau si ma intreb ce naiba ma mai doare, ca nici nu pot sa ating acolo cu mancare?????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Cuscra,Doamne,off,fir-ar sa fie!Nu stiu ce sa mai zic,decat sanatate multa sa va dea Domnul la toti!
Lyvy,sanatate si voua!
gecko,bv pt Bye!
Am vazut Davidutul de Ioana inconjurat de fete...ce scump e..si ce mare e!
Zoze,Vio
Luny,hai ma ca se rezolva si cu tzatzomanul,curaj.Il va dovedi ea, mama ta,si-l va dezobisnui de tzatzi!Trebuie curaj!

Stela,
mamica fericita de TEODORA mult dorita (1.04.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

Vio, multam si
Nasoale nopti si la voi, eu nu stiu cum mai puteti!

Cleme, nu o sa ramai cocosata..invat-o si tu sa se tina de fusta/pantaloni!

Lyvy, eu n-am vazut lapte Harghita la noi nici normal nici UHT!
Stelut, ce faci?
a dat randunoiul cu aspiratorul?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

am luat si eu o data , din curiozitate, lapte Sanlacta, si avea gust de apa!! JUR!..mi s-a parut o apa diluata, nicidecum lapte..mie imi place Zuzu..Harghita nu am vazut, poate in Buc nu ajunge..
vio, ai sa razi, dar ma incalzeste!..aproape la fel si la noi sta treaba, si ziua si noaptea, ca si la voi! de muscat nu ma musca, pozitiile de dormit le avem amandoua la fel, ca si durerile, aceleasi, inclusiv gandurile de viitor le avem asemanatoare! asa e, una peste alta, merita orice efort, stiu ca asta ii face fericiti pe bebei, dar, uite, cateodata imi vine sa-mi iau campii, si inevitabil, la un moment dat tot acolo ajungem, la intarcat...care cum va putea de mancat, mananca, nu minunat, dar macar ciuguleste la fiecare masa cate ceva, de foame nu mi-as face griji, e copilul care daca nu ar manca nimic o zi intreaga nu ar suferi, el tzitzi sa aiba, aia e problema..si: 1.ti-a disparut semnatura cu dintosii si noptile albe! si eu puneam multe nopti frichinite pe seama dintilor, si cu siguranta nu ma insel, dar e prea de tot...tu cum rezisti in conditiile astea, ce te motiveaza, nu ai momente d-astea de disperare, ca si mine?..2.ce greutate si inaltime mai are Sean? pune si niste poze ca nu v-am vazut de la sarbatori!
cleme suzeta a refuzat-o de la 3 luni, nici sa nu vada asa ceva, ca si biberonul..

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput