otita fara muci?

otita fara muci? | Autor: Aldebaran

Link direct la acest mesaj

Baiatul meu nu a fost racit, n-a avut muci, nimic, pana in dupa amiaza asta cand a inceput sa-l doara rau gatul si sa-i curga un pic nasul. Credeam ca-i doar un inceput de viroza insa nitel mai devreme mi s-a plans ca-l doare urechea inauntru. Nu are scurgeri si are un piculet de febra(37,2).
Stiam ca otita se face dupa o raceala sau viroza cand se extinde infectia la urechi, dar el n-a avut nimic pana azi.
Aveti idee ce poate fi? Sa-l duc la orl la urgente?sau sa astept pana luni sa-l duc la pediatrul lui?
Of, habar n-am despre otite ca e prima data cand se intampla,desi a trecut prin destule viroze de cand a inceput gradinita.

Corina

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tudorr spune:

nu neaparat ...la inceputul lunii noi ne-am confruntat cu ceva asemanator ...putina febra , putina tuse ,putini muci dar care nu mai treceau ,putina durere la ureche ..putin din toate...io banuind o raceala care nu mai trece ...cind colo era varsat de vind (daca stau sa ma gindesc mai bine primele care au debutat a fost febra ,mica nu mare ,si durere la ureche)Asta sa-mi fie invatatura de minte data viitoare nu mai sar repede pe raceala iau in calcul si altele ; pojar, oreion ....asa se manifesta ele pina erup , le poti confunda cu o raceala.
Adriana mami si Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adaca spune:

Eu am patit-o cu Caius. Tusea, il durea gatul si nasul era infundat. Am mers la medicul pediatru care mi-a zis scurt si la obiect: otita. Apoi m-a trimis la medicul orl-ist care mi-a dat tratament, dupa ce l-a consultat.

Ade cea mai fericitasi DARIUS, CAIUS(15.09.2005) si RARES(13.12.2007)www.flickr.com/photos/14340770@N02" target="_blank">GAZELE MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aldebaran spune:

Pai tocmai asta e ca al meu nici nas infundat nu are, nici tuse, nici muci, doar il doare gatul si are un pic de febra.
Am cautat eu pe net cate ceva si am vazut ca durerea de ureche poate fi si din cauza durerii/inflamatiei unei zone invecinate, in cazul lui gatul. Mai devreme mi-a spus ca-l doare si sub barbie asa ca e posibil...Oricum luni il duc la doctor dar ma gandeam ca poate trebuie sa-l duc maine la urgente...a picat si prost in weekend.

Corina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirimie spune:

Noi mergem la ORL la urgente cind se plinge ca il doare urechea. E destul de grav daca face otita in sensul ca poate face complicatii.

Va dorim sa cresteti mari si frumosi!

Simona & Vladut (27 februarie 2005)

Poze la http://www.kodakgallery.com/I.jsp?c=akcecxh.f5u0t6d&x=0&y=nr5bn

Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro
Despre Andrei

Sa ne rugam pentru Emma, zilnic orele 13

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Se poate sa fie otalgie reflexa , adica sa il doara urechea din cauza durerii de gat .
Oricum trebuie sa mergeti la pediatru si acesta va va trimite la orl daca este ceva.

"Mult mai grava ar fi etichetarea nedreapta a unei persoane pe care nu o cunosc deloc "

***Fur is for petting**

http://www.youtube.com/watch?v=GewaLNZ1100

http://www.flickr.com/photos/greecky/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sarmis spune:

DA se poate ! otita seroasa ! eu am descoperit-o pentru ca fetita mea nu reactiaona la strigare si mi s-a parut ceva ciudat. am mers la medic si asta a fost diagnosticul. Medicul mi-a zis ca majoritatea copiilor fac asa ceva. La unii se rezolva de la sine la unii nu si pot aparea complicatii. Bebe mic nu a facut nici febra, nu a avut nici viroza nici nimic. Se face din cauza mucozitatilor pe care nu le elimina in totalitate si obtureaza canelele spre ureche. urechea in loc sa elimine lichidul il tine in spatele timpanului. Poate fi si de la faptul ca in spital la nastere nu le este curatat bine nasucul. Medicul spunea ca ar fi binevenit un control ORL pana la un an pt ca sunt f multe cazuri. Noi am inceput tratamentul si tb sa mergem la control peste 2 zile. Sanatate si numai bine!
Sa aveti liniste!

Mergi la inceput